Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Tribeka Vivo
în Cluj-Napoca

Prețul / m2
de la ‍1 243 € +TVA
Adresa
str. Răzoare, 204, Florești, Cluj-Napoca

Schițe și prețuri în Tribeka Vivo

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 7 aprilie
1 camere38.17–52.8 m2de la ‍1 438 € +TVA / m2de la ‍54 900 € +TVA
2 camere50.14–72.04 m2de la ‍1 243 € +TVA / m2de la ‍70 932 € +TVA
3 camerede la 70.58 m2de la ‍1 459 € +TVA / m2de la ‍103 000 € +TVA
4 camerede la 88.84 m2de la ‍1 614 € +TVA / m2de la ‍143 400 € +TVA

Tribeka Vivo pe hartă Cluj-Napoca

str. Răzoare, 204, Florești, Cluj-Napoca

Etape dezvoltare

Începutul construcției Tribeka Vivo conform panoului de şantier — 3 tr. 2020
Tribeka Vivo
Scara A, Scara B, Scara C
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

FacilităţiLoc de joacă pentru copii, centre comerciale
Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
Liftda
Mijloace de transportMijloace de transport in comun
Număr apartamente70
Număr clădiri1
Parcaresubterana și supraterană
Regim inalțimeS+D+P+3E+Er ; S+P+3E+Er ; P+E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduribeton
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisaje moderne
Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente36,09–111,49

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare a locuințelor noi

Complexul rezidențial „Tribeka Vivo” se găsește localizat pe strada Răzoare, la numărul 204 în zona comunei Florești, Cluj Napoca. În apropierea blocului locativ se află multe puncte de interes, funcționează bănci și spitale, sunt supermarketuri și nu departe sunt magazinele Metro, Decathlon, Brico Depot, Arabesque și Media Galaxy și se află centrul comercial Vivo (la o distanță de doar 2,2 km). În proximitatea locuințelor se află baza sportivă „Unirea”, este complexul Gravity și Colina Park, de asemenea este Cinema City, sunt taverne, pizzerii și cafenele și nu departe se află secția de Poliție și secția de Pompieri Colina. În apropiere de locuințele noi sunt stații ale mijloacelor de transport în comun (la 500 – 800 de metri) și de la complexul rezidențial „Tribeka Vivo” sunt de parcurs 6,9 km până în centrul orașului Cluj – Napoca, până la Gara Centrală se ajunge prin 8,3 km și este o distanță de aproximativ 15 km până la Aeroportul Internațional din Cluj – Napoca „Avram Iancu”.

Descrierea proiectului locativ

Complexul locativ „Tribeka Vivo” este prezentat cu un corp de clădire ce este împărțit în trei tronsoane (3 scări), regimul de înălțime al primelor două scări locative este egal fiecare cu câte un Subsol plus Parter plus 3 Nivele și plus Etajele 4 sunt construite retrase, iar a treia scară are un Parter plus un Etaj. Imobilul este responsabil realizat din materiale de construcții calitative și are o structură de rezistență compusă din cadre din beton armat. Pe partea exterioară întreg imobilul este izolat termic cu polistiren cu grosimea de 100 mm și cu densitatea EPS 80. Fațadele blocului locativ sunt finisate cu tencuială decorativă STO de calitate germană. Tâmplăria exterioară instalată la blocuri este cu profil din PVC de culoarea gri antracit și cu 5 camere termice, la care instalate sunt sticle termopane. Toate spațiile comune din complex sunt finisate în conformitate cu specificațiile proiectului. La demisolul blocului rezidențial funcționează un supermarket și la casele scărilor din primul și din al doilea blocuri locative instalate sunt lifturi de ultimă generație cu funcționare silențioasă, care pornesc din parcarea subterană. Accesul în incinta ansamblului rezidențial este securizat. Pentru parcarea transportului personal al rezidenților în incinta complexului rezidențial „Tribeka Vivo” sunt organizate 69 locuri de parcare subterane, iar pentru oaspeți există organizate parcări supraterane. Accesul către locuințele noi se face prin străzi amenajate, iluminate și asfaltate.

Tipuri de apartamente și modele de finisare

Proiectul locativ „Tribeka Vivo” dispune de un număr de 70 de apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere, cu suprafețele total construite de la 36,09 mp până la 111,49 mp. Apartamentele beneficiază de balcoane, terase și logii primitoare, ce sunt complet finisate. În folosință locuințele se predau în stadiu – semifinisat, cu toți pereții interiori tencuiți și cu sapă turnată pe pardoseli. Iar la cererea cumpărătorilor apartamentele se pot prezenta și complet finisate – la cheie. Toate apartamentele, indiferent de tipul de finisare au montate uși din metal la intrare și locuințele se predau în exploatare cu sistemele inginerești complet realizate și fiecare unitate locativă are instalată câte o centrală termică proprie și sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală. Instalațiile sanitare și electrice la fel sunt montate și sunt trase până la poziții. Precum și toate unitățile locative sunt racordate la sistemele de alimentare cu curent electric, gaze naturale, apă și la sistemul de canalizare.

Complexul locativ „Tribeka Vivo” este dezvoltat de către compania Tribeka Premium Residence, care acceptă plata din surse proprii și acceptate sunt creditele bancare. Pentru mai multe informații utile despre complex și pentru contactele Dezvoltatorului, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe web pagina ansamblului rezidențial „Tribeka Vivo”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Tribeka Vivo?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Ansamblul Vivo.

Unde se afla Tribeka Vivo?

str. Răzoare, 204, Florești, Cluj-Napoca.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Tribeka Vivo în Cluj-Napoca?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Tribeka Vivo?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1243 € +TVA.

Termen de finalizare Tribeka Vivo?

Tribeka Vivo – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC