Previzualizare foto – fotografie originală aici

Alphorn Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Domenii, zona Bucium, Iași

Mai detaliat despre blocul

Aleea Domenii, zona Bucium, Iași (Alphorn Residence)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

Alphorn Residence pe hartă Iași

Aleea Domenii, zona Bucium, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica marca Etnis , aer conditionat 12000 BTU inclus
🟧 Liftlift marca Kleemann
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareloc de parcare suprateran gratuit
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilautobuz
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe53–72 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație liniștită și ușor accesibilă

Complexul de locuințe „Alphorn Residence” se localizează în cartierul Bucium, pe Aleea Domenii, din orașul Iași.

Nu departe de complex este farmacie, funcționează Spitalul privat „Palliative Care Center Dr. Micu” și este Centrul Medical „Arcadia Bucium”. Supermarket-ul LIDL se află la o distanță de 2,1 km, până la hipermarket-ul Carrefour Bucium se ajunge în 6-7 minute cu mașina și la doar 600 de metri de la clădirea de apartamente se află complexul sportiv „Hill Center Sport & SPA”, iar la circa 2 km se află sala sportivă „Zero Gravity Climbing Hall”. Până la Școala Gimnazială „Veronica Micle” este de parcurs o distanță de doar 1,2 km.

Clădirea rezidențială este prevăzută cu acces direct din stradă și cu acces imediat către stația de RATB, care se află la doar 50 de metri față de locuințe. De la complexul locativ „Alphorn Residence” până în centrului orașului Iași se ajunge parcurgând o distanță de 7,6 km, iar până la centrul comercial Palas Mall sunt de parcurs circa 6 km și până la Gara Mare este o distanță de 8,1 km, iar Aeroportul Internațional din Iași se află la 11,7 km față de imobilele noi.

Caracteristicile complexului locativ

Pe o parcelă de teren cu suprafața de 1409 mp se află poziționat ansamblul locativ „Alphorn Residence” și este prezentat cu un bloc locativ de un aspect extraordinar cu un regim mic de înălțime de Parter plus 3 Etaje și cu un grad sporit de rezistență seismică.

Clădirea locativă are o structură de rezistență formată din cadru din beton armat cu închideri și compartimentări din cărămidă. Sistemul de izolație termică exterioară a imobilului este realizat din vată bazaltică de la Caparol, în plus cu polistiren extrudat decorativ placat pe fațadă și tâmplăria exterioară instalată la bloc este de calitate superioară formată din profil PVC de 6 termo-camere și trei foi de geam termopan, glafurile exterioare sunt montate și sunt din granit. Clădirea de apartamente este proiectată și realizată într-un stil arhitectural sofisticat, unde se unesc două părți rezidențiale cu un spațiu generos vitrat și pentru finisarea exterioară a construcției este folosit un stil de design ultra modern a fațadei cu folosirea elementelor arhitecturale naturale din lemn termo-tratat în nuanțe calde a culorilor gri și maro pe un fon alb ale tencuielilor decorative siliconate de marca Caparol. Spațiile comune interioare sunt perfect finisate cu aplicarea elementelor și detaliilor de design elegant, iar la casa scării sunt placări cu granit pe pardoseli și este dotat liftul. Ascensorul instalat la bloc este modern și confortabil, funcționează foarte liniștit, este sigur și este ales de la firma Kleemann.

Spațiile adiacente blocului de apartamente sunt amenajate cu zone verzi pentru relaxare și gratuit pentru fiecare apartament din incinta complexului locativ este prevăzut câte un loc de parcare suprateran.

Detaliile de echipare a apartamentelor

Proiectul imobiliar „Alphorn Residence” prezintă patru modele de apartamente cu 2 camere decomandate cu suprafețe generoase cuprinse între 53 mp și 72 mp, unde toate spațiile locuibile sunt logic gândite cu folosirea rezonabilă a fiecărui metru pătrat. Apartamentele dispun de suprafețe extra-largi vitrate și facilită de balcoane deschise echipate cu balustrade din sticlă securizată.

În vânzare sunt oferite locuințe în versiune de finisare - La cheie, pentru care sunt alese doar finisaje de calitate superioară de clasă Premium de la producători cu renume. Obiectele sanitare, ce sunt instalate în camerele de baie sunt de la firma Visaria. Din lemn stratificat sunt toate ușile interioare instalate, la fel ca și ușa de la intrare, care dispune de un sistem de închidere electromagnetică. Centrala termică instalată, este proprie pentru fiecare apartament, este de firma Etnis (funcționează în condensații) și întreg sistemul termic dispune și de radiatoare instalate din oțel confecționate. Apartamentele sunt complet echipate cu instalații electrice de la firma Schneider și beneficiază de sistem de aer condiționat de 12000 BTU. Locuințele sunt separat contorizate și la toate utilitățile racordate.

La realizarea proiectului locativ „Alphorn Residence” au muncit constructori cu experiență vastă în domeniu și Dezvoltatorul „Agip Prest Service” funcționează neîntrerupt pe piața imobiliară timp de 27 de ani.

Contactele consultanților imobiliari ai Dezvoltatorului de la care puteți afla restul informațiilor depline despre locuințele excepționale, le găsiți afișate pe web pagina proiectului imobiliar „Alphorn Residence”, unde puteți trece imediat de pe site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Alphorn Residence Iasi.

Unde se află Alphorn Residence?

Aleea Domenii, zona Bucium, Iași.

Termen de finalizare Alphorn Residence?

Alphorn Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Alphorn Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Alphorn Residence din Iași?

Dezvoltătorul Alphorn Residence este – Alphorn Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC