Previzualizare foto – fotografie originală aici

Mufty Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Anghel Moldoveanu, 59, zona Progresului, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocul

str. Anghel Moldoveanu, 59, București (Mufty Residence)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Mufty Residence pe hartă București

str. Anghel Moldoveanu, 59, zona Progresului, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcareexterioară
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Informații despre zona de localizare și vecini

În sectorul 4 din sectorul București se găsește localizat ansamblul locativ „Mufty Residence”, pe strada Anghel Moldoveanu, numărul 59 - în zona Progresului. Apartamentele complexului rezidențial se învecinează cu Piața Sudului și nu departe de ele se află: Penny Market, LIDL și Mega Image, piața agroalimentară Reșița, este Selgros și magazinul Dedeman. Pentru copii în apropiere se află: Școala Gimnazială nr. 165, Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu”, Școala Gimnazială „Avram Iancu”, este Grădinița nr. 149, Clubul Sportiv Școlar nr. 6 și piscina „Sumer Park”.

Precum și în apropierea complexului sunt stații de autobuze și nu departe se găsește stația de Metrou Brâncoveanu.

Structura tehnică și informații generale despre complex

Ansamblul locativ „Mufty Residence” este prezentat pe piața capitalei cu trei blocuri de apartamente, însă în vânzare sunt oferite doar imobilele unui singur bloc de apartamente, care este construit cu un Parter plus Patru Etaje și plus Pod, imobilul are proiectate balcoane de tip – deschise.

La construcții Dezvoltatorul utilizează doar sisteme moderne și tehnologii de ultimă generație. Fundația blocurilor locative este de tip – continue pentru fiecare bloc aparte. Structura constructivă este realizată în baza din beton armat. Betonul și fierul, care este utilizat la construcția imobilului este de cea mai bună calitate. Cărămida Porotherm (grosimea de 30 cm) este utilizată pentru zidăria pereților, iar sistemul de izolație termică este realizat din polistiren și are grosimea de 10 cm, pentru finisajele exterioare este folosită vopseaua texturată, astfel încât blocului rezidențial deține certificat de clasă energetică – A. La fel pentru a menține un nivel termic calitativ blocului îi sunt instalate ferestre cu profil PVC și geam termopan Gealan cu 6 camere de tip „four seasons”. Pereții despărțitori dintre apartamente sunt construiți la fel din cărămidă Porotherm și au grosimea de 15 cm. Iar pentru finisarea spațiilor comune din blocuri dezvoltatorul a utilizat cele mai moderne materiale de finisare, aici este placaj cu gresie de calitate superioară de producere spaniolă, casa scării are instalată mână curentă din inox.

Blocurile rezidențiale sunt completate cu ascensoare moderne și silențioase. Pentru protecția imobilului, bunurilor și a vieții locatarilor, blocurile rezidențiale sunt dotate cu sisteme de ultimă generație de paratrăsnet. La exterior (supraterane) în curtea interioară sunt special amenajate locuri de parcare și costul locurilor de parcare sunt incluse în prețul apartamentului. Întreg complexul este dotat cu sisteme de video supraveghere și monitorizare.

Intrarea pe teritoriul ansamblului rezidențial „Mufty Residence” se efectuează prin barieră de acces. Intrarea în apartamente se controlează prin sistemul de interfonie, cu dispozitive speciale montate în fiecare locuință.

Dotări, echipamente și finisajele apartamentelor

75 de unități locative din complexul locativ „Mufty Residence” sunt prezentate în vânzare, toate fiind oferite spațioase și confortabile, acestea dispun de două și de trei odăi, printre care sunt și apartamente de tip - Duplex. Proprietățile cu 2 camere sunt proiectate cu planimetrii de mărimea de la 33,76 mp și până la 63,41 mp. Unitățile locative cu 3 camere sunt prezentate în vânzare cu suprafața care începe de la 82,27 mp.

Toate apartamentele sunt finalizate și sunt finisate complet – „la cheie”, și cu camerele de baie complet utilate și echipate cu toate instalațiile și obiectele sanitare necesare, plus pardoselile sunt placate cu gresie și este faianță aleasă cu o mare atenție și placată pe pereți. Bucătăriile la fel au pardoselile nivelate și placate cu plăci de gresie și faință pentru blat. În living-uri și dormitoare pardoselile sunt finisate cu parchet laminat și toate ușile interioare sunt instalate (celulare). Accesul în incinta fiecărui apartament se face prin ușă din fier instalată la intrare. Centralele termice și termostatele instalate în fiecare unitate locativă sunt oferite de la firma Wireless, ce aduce locatarilor o economie considerabilă pentru consum.

Locuințele sunt dotate cu cablaj pentru TV, internet și telefon. Ansamblul rezidențial „Mufty Residence” dispune de încă un bloc locativ, care găzduiește doar apartamente cu o cameră. Și toate garsonierele din acest imobil sunt oferite pe piață doar pentru închiriere.

Pe pagina oficială a complexului locativ „Mufty Residence” sunt prezentate mult mai multe detalii constructive, elemente de finisare, fotografii cu schemele tuturor apartamentelor, informații utile despre disponibilitatea și finisarea locuințelor, detaliile metodelor de plată și desigur că sunt oferite contactele directe ale Dezvoltatorului de la care puteți afla cum să cumpărați un apartament nou în incinta ansamblului rezidențial „Mufty Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Mufty Residence Moldoveanu.

Unde se află Mufty Residence?

str. Anghel Moldoveanu, 59, zona Progresului, Sector 4, București.

Termen de finalizare Mufty Residence?

Mufty Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Mufty Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Mufty Residence din București?

Dezvoltătorul Mufty Residence este – Mufty Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC