Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Regimentului 12
în București

Prețul / m2
de la ‍927 € +TVA
pe ‍41 €
Dezvoltator
Adresa
str. Regimentului, 12A, zona Vatra Nouă, sector 1, București

Schițe și prețuri în Regimentului 12

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 13 mai
3 cameresuprafaţă construită85.7–156.5 m2de la ‍927 € +TVA / m2de la ‍125 000 € +TVA

Regimentului 12 pe hartă București

str. Regimentului, 12A, zona Vatra Nouă, sector 1, București

Etape dezvoltare

Regimentului 12
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Regimentului 12

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrale termice proprii in condensatie marca Viessmann, sistem de incalzire prin pardoseala
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente24
Număr clădiri1
Parcare24 de locuri subterane
Regim inalțimeS+P+2E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente66–180 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

La liniște localizat de natură înconjurat

Complexul locativ „Regimentului 12” este dezvoltat în nordul capitalei și noul bloc de locuințe se află așezat pe strada Regimentului, la numărul 12A, în zona Vatra Nouă,/Băneasa – Sisești, municipiul București. În apropiere de casa de apartamente funcționează supermarketul Mega Image, sunt cafenele, restaurante și saloane de înfrumusețare. Pentru copii în această zonă se află Organizația Preșcolară „Montessori Universe, este Școala „Aletheea” și Academia de Arte „Horia Brenciu”. În proximitatea complexului circulă autobuze și stația de metrou Străulești se află la o distanță de 2,8 km, unde pietonal se ajunge în cel mult 29 de minute. De la ansamblul rezidențial „Regimentului 12” sunt de parcurs 12,7 km până la Piața Unirii din București și circa 10 km până la Gara de Nord din capitală. Aeroportul Internațional din Băneasa se află localizat la o distanță de 9 km față de blocul locativ și sunt 11,8 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Descrierea complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Regimentului 12” este prezentat cu un bloc modern de locuințe confortabile. Clădirea locativă este proiectată cu un regim mic de înălțime și are un Subsol plus Parter plus 2 Etaje de apartamente și o Mansardă primitoare. Structura constructivă a imobilului este formată din cadre din beton armat și casa locativă dispune de toți pereții exteriori și de toate compartimentările din cărămidă termo și fono eficientă. La bloc este instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC și 7 camere termice de la firma Salamander sau Veka și sunt instalate geamurile în trei foi de producere germană. La casa scării din blocul locativ este instalat un ascensor silențios și sigur, iar la intrare în bloc funcționează sistem cu interfon.

Sunt 24 de locuri de parcare organizate subterane în subsolul imobilului și există amenajate și parcări supraterane lângă casa de apartamente

Finisajele locuințelor

În blocul locativ „Regimentului 12” sunt găzduite doar 24 de unități locative, toate sunt foarte confortabile și oferă rezidenților intimitate și liniște. În vânzare sunt prezentate apartamente ergonomic proiectate cu 2 și 3 camere inteligent compartimentate. Suprafața locuințelor variază între 66 mp și 180 mp și acestea dispun de balcoane deschise. Se livrează apartamentele finisate absolut și au placări cu gresie și faianța. Toate obiectele sanitare și restul finisajelor și echipamentelor din locuințe sunt alese de la furnizori cu renume, verificați în timp, care oferă calitate și ușurință în exploatare și întreținere. Plăcile de parchet sunt alese compatibile cu sistemele de încălzire în pardoseală, acestea au grosimea de 11 mm și sunt de marca Egger. De la compania Pinum (sau similar) sunt instalate toate ușile interioare. Cu multiple încuietori și cu sistem de antiefracție sunt instalate ușile de acces pentru fiecare apartament, toate ușile sunt confecționate din metal blindat. Se încălzesc autonom și în fiecare apartament este instalată câte o centrală termică proprie cu funcționare în condensații de marca Viessmann, cu puterea de 24 kw, iar toate țevile și instalațiile termice sunt montate prin pardoseli și sunt alese de producere Germană de la Tece, ce dispun de polițe de asigurare de la compania Alianz Tiriac. Sistemul de electricitate la fel este complet realizat și are conducte montate din cupru și sunt instalate toate prizele și întrerupătoarele de firma Gewiss/Legrand. Blocul rezidențial are racordare totală la utilitățile generale și este asigurat cu apă curentă, cu gaze naturale, electricitate și sistem de canalizare. Pentru fiecare proprietate locativă este prevăzută contorizare individuală și în apartamente sunt instalate contoare de gaz, contoare de electricitate și apometre.

Informații depline despre metodele de plată acceptate, detalii de finisare a apartamentelor și contactele directe către Dezvoltator se află afișate pe pagina web a complexului rezidențial „Regimentului 12”, unde aveți posibilitatea să treceți direct din site-ul nostru.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Regimentului 12?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Regimentului 12 în București?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Regimentului 12?

Metru pătrat în acest complex costă de la 927 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Regimentului 12 în București?

Modalități de plata în Regimentului 12: Plata integrală, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit bancar.

Termen de finalizare Regimentului 12?

Regimentului 12 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC