Previzualizare foto – fotografie originală aici

Prestige Residence
în București

Case
de la ‍151 260 €
Prețul / m2
de la ‍1 080 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Belgrad, zona Tamași, Corbeanca, Ilfov

Schițe și prețuri în Prestige Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 6 februarie 2024
Case
140 m2
de la ‍1 080 € +TVA / m2de la ‍151 260 € +TVA

Prestige Residence pe hartă București

str. Belgrad, zona Tamași, Corbeanca, Ilfov

Plata în rate la Prestige Residence

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Prestige Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală, centrală termică individuală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri101 case
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Înălțime plafoane2.6 m
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe140 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare excelentă pentru case perfecte

Complexul locativ „Prestige Residence” se află localizat într-o zonă căutată din apropierea capitalei și casele noi sunt dezvoltate pe strada Belgrad, în zona satului Tamași din comuna Corbeanca, ce se află în partea de Nord a județului Ilfov. Zona de amplasare a imobilelor este foarte liniștită și în apropiere de case se află Grădinița „Happy Days” la doar 1,7 km, sunt 2,5 km până la supermarketul Mega Image și 1,7 km până la Stadionul din Tamași. În proximitatea cartierului locativ circulă autobuze și de la complexul imobiliar „Prestige Residence” până la hotarul capitalei este o distanță de maxim 13 km și sunt de parcurs 27 km până la Piața Unirii din București și 24 km până la Gara de Nord din capitală, iar până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt 17 km și 26 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Caracteristica generală și detalii de amenajare a cartierului locativ

Ansamblul locativ „Prestige Residence” este compus din case individuale cu aspecte egal de atractive și de un regim egal de înălțime, fiecare având câte un Parter și Un Etaj. Cu o mare atenție la toate detaliile sunt realizate imobilele și la construcție sunt folosite doar materiale calitative și durabile în timp, unde au fost utilizate tehnologii inovative și idei de design de ultimă generație. Cu o structură de rezistență formată din cadre in beton armat sunt realizate toate casele și fiecare din ele are pereții exteriori de 25 cm grosime, la fel ca și compartimentările interioare, toate fiind zidite din cărămidă Porotherm termic și fonic eficientă. Pe partea exterioară a pereților perimetrali ai caselor este fiabil aplicat termosistemul de 10 cm grosime, ce este format din polistiren. Pentru păstrarea temperaturii și liniștii în locuințe sunt alese ferestre calitative, tâmplăria exterioară instalată la case este cu profil din PVC de la Rehau, ce are 6 termo camere și dispune de geam termopan. Acoperite sunt casele cu țiglă metalică și au fațade ultra modern finisate cu vopsea structurată de exterior într-o combinație elegantă a culorilor beije, maro și gri. Aspectul imobilelor este foarte atractiv și îmbină modernismul cu elemente de clasică și minimalism.

Locurile de parcare din incinta complexului locativ „Prestige Residence” sunt prevăzute supraterane și se află amenajate în curțile proprii ale caselor. Iar drumurile de acces către casele noi sunt asfaltate și iluminate.

Prezentarea vilelor și detaliile finisajelor

În cartierul locativ „Prestige Residence” sunt oferite în vânzare vile individuale de un grad sporit de confort. Fiecare vilă dispune de o suprafață de teren propriu cu mărimea totală de 350 mp și curtea locuințelor se predă gata pregătită pentru plantarea gazonului. Fiecare casă este complet îngrădită cu gard din sipcă metalică pentru părțile laterale și cu gard din beton prefabricat pentru închiderea din spatele imobilelor. Toate casele sunt inteligent compartimentate și sunt proiectate cu suprafața de 140 mp, unde funcțional se află compartimentate 4 camere: un living, o bucătărie și 3 dormitoare, fiecare casă beneficiază de câte două camerele de baie și facilită de terase spațioase și în interior înălțimea liberă a tavanelor este de 260 cm. Imobilele se predau în folosință cu absolut toate instalațiile inginerești complet realizate (sistem de electricitate, gaze, sistem sanitar și termic). Sistemul termic este prevăzut autonom pentru fiecare unitate locativă și este instalată câte o centrală termică individuală de 24 kw cu instalații termice conduse prin pardoseală, iar în camerele de baie sunt instalate calorifere de tip port-prosop. La intrare în fiecare casă este montată ușa metalică. Toate imobilele dispun de racordare totală la utilități (apă, canalizare, gaz, și curent electric) cu contoare separate.

Pentru mai multe detalii despre finisarea imobilelor și pentru alte informații utile despre cartierul locativ, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul web al complexului locativ „Prestige Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Prestige Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Prestige Residence Tamasi, Prestige Residence Corbeanca.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Prestige Residence din București?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă m² în Prestige Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 080 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Prestige Residence în București?

Modalități de plata în Prestige Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Prestige Residence?

Prestige Residence – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC