Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Proiect 243
în Otopeni

Case
de la ‍390 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 591 € +TVA
pe ‍246 €
Dezvoltător
Adresă
str. Ciprian Porumbescu, 23, Otopeni

Schițe și prețuri în Proiect 243

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 28 februarie 2024
Case
245 m2
de la ‍1 592 € +TVA / m2de la ‍390 000 € +TVA

Proiect 243 pe hartă Otopeni

str. Ciprian Porumbescu, 23, Otopeni

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticănZEB( Nearly Zero Energy Building- Casă cu Consum Energetic Aproape Zero)
🟧 Facilităţispații verzi, sistem smart integrat
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareda
🟧 Regim inalțime2
🟧 Securitatesistem de supraveghere, acces securizat
🟧 Tip imobilcase
🟧 Total suprafata teren810 mp
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajepremium
🟧 Suprafața locuințe245 m²

Despre ansamblu rezidențial

Complexul rezidențial Proiect 243, dezvoltat de K2 Development și situat la adresa strada Ciprian Porumbescu, numărul 23, în Otopeni, reprezintă o investiție semnificativă în dezvoltarea imobiliară a zonei. Acest ansamblu aduce un nou standard de locuințe într-o locație bine plasată și cu o infrastructură bine dezvoltată.

Localizare

Complexul rezidențial Proiect 243 este situat strategic în Otopeni, oferind acces rapid la numeroase facilități din împrejurimi. Poziționat în apropiere de cartierul Bucureștii Noi, Lacul Străulești și Colosseum Retail Park, acesta aduce un plus de comoditate rezidenților săi. Locatarii complexului se pot bucura de conexiuni rapide către diverse puncte de interes din București. De la complex până la parcul Bazilescu sau Piața 16 februarie, se poate ajunge în câteva minute. De asemenea, apropierea de metroul M4 și Aeroportul Henri Coandă din Otopeni fac din această locație una extrem de convenabilă.

Concept și Structură Urbană

Proiectul Proiect 243 aduce un concept urban bine gândit, dezvoltat cu un master-plan realizat de experți în proiecte mari și urbanizate din Londra. Ansamblul se caracterizează prin faptul că oferă un mediu independent, cu numeroase parcuri alocate pentru fiecare fază a dezvoltării. Teritoriul generos de nouă hectare (90 000 mp) permite amplasarea clădirilor rezidențiale cu proporții adecvate și distanțe generoase între ele.

Blocurile locative din cadrul complexului sunt construite cu atenție la detalii și cu materiale de înaltă calitate. Cărămida Porotherm de la Wienerberger este materialul principal folosit, asigurându-se astfel soliditatea și izolația termică adecvată. Pereții exteriori și interiori sunt, în majoritatea cazurilor, din cărămidă, asigurând astfel o bună izolație termică. Unele pereți pot fi din gips-carton, acoperiți cu tencuială mecanizată. Tavanele și ghenerele de instalații sunt realizate din plăci de gips-carton fixate pe profile de oțel galvanizat.

Fiecare bloc dispune de ascensoare moderne de la firma Schindler, iar intrările clădirilor sunt adăpostite de arcade cu glicine. Spațiile comune din blocuri sunt finisate cu gust, iar pardoselile sunt placate cu piatră naturală, oferind un aspect elegant și durabil.

Spații Verzi și Amenajări

Cu 75% din teritoriul ansamblului rezidențial rezervat spațiilor verzi, parcurilor mici, aleilor pietonale și parcărilor supraterane, acest complex oferă un mediu înconjurat de natură. Arborii plantați în spațiile deschise vor crește la înălțimi considerabile, asigurând locuri de parcare spațioase și bine întreținute.

Facilități

Complexul dispune de o piscină pentru relaxare și petrecerea timpului liber. Un serviciu de Community Manager este disponibil pentru a organiza evenimente educaționale, expoziții, spectacole și activități recreative pentru locatari. Copiii au la dispoziție spații de joacă în aer liber, într-un mediu sigur și curat. Accesul în blocuri este securizat prin sisteme de control de acces, asigurând siguranța rezidenților și a familiilor lor.

Finisaje și Dotări

Apartamentele din ansamblul Proiect 243 sunt proiectate cu atenție la detalii și finisate cu materiale de cea mai înaltă calitate. Designul interior este modern, cu culori neutre și un aspect minimalist și elegant. Toate apartamentele sunt prevăzute cu spații de depozitare și sunt complet finisate și dotate cu obiecte sanitare de top.

Suprafața utilă a apartamentelor variază în funcție de tipul acestora, începând de la garsoniere și ajungând la apartamente cu două, trei sau patru camere. Apartamentele de la parter beneficiază de grădini private înconjurate de zone verzi.

Eficiență Energetică

Pentru a asigura un mediu de locuit confortabil, arhitecții au optat pentru încălzire prin pardoseală, cu centrale termice proprii instalate în fiecare unitate locativă. Tâmplăria exterioară de la Rehau asigură izolația termică și o bună iluminare a spațiilor interioare. Ușile de acces sunt robuste, iar cele interioare sunt de tip celulare.

Apartamente

Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare de înaltă calitate din porțelan de la Ideal Standard și KLUDI. Robineții sunt cromați, iar în camerele de baie principale sunt disponibile căzi, în timp ce camerele de baie secundare sunt dotate cu cabine de duș și cădițe de duș.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Proiect 243?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Proiect 243 K2, Proiect 243 Bonavita.

Unde se află Proiect 243?

str. Ciprian Porumbescu, 23, Otopeni.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Proiect 243 din Otopeni?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă m² în Proiect 243?

M² în acest complex costă de la ‍1 591 € +TVA.

Termen de finalizare Proiect 243?

locuința 1, locuința 2 – în construcție.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC