Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Corbeanca Park Residence
în Corbeanca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Molidului, 10, Tamași, Corbeanca, Ilfov

Corbeanca Park Residence pe hartă Corbeanca

str. Molidului, 10, Tamași, Corbeanca, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăfundaţii beton armat, structură cu stâlpi, grinzi şi planşee armate
🟧 Facilităţilângă pădure
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Număr apartamente18 vile
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase tip duplex, vile individuale
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Număr camere 6‑camere
🟧 Suprafața locuințe190 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasat la liniște și învecinat cu pădure

Adresa ansamblului imobiliar „Corbeanca Park Residence” este: strada Molidului, nr. 10, satul Tamași din comuna Corbeanca al județului Ilfov. Casele sunt localizate într-o zonă curată, liniștită și complet lipsită de aglomerație și gălăgie.

De la drumul principal până la locuințe sunt de parcurs aproape 300 de metri precum și de la stații cu mijloace de transport în comun este o distanță asemănătoare. Unul din cei mai importanți, liniștiți și plăcuți vecini ai locatarilor complexului este Pădurea Corbeanca. Complexul are o amplasare foarte confortabilă – în apropiere de multe grădinițe, școli, și diverse instituții de învățământ cu o reputație perfectă, este amplasat aproape de multe centre comerciale (Mall Băneasa, Mobexpert, Therme, și magazinul Ikea).

Casele complexului sunt localizate la 16 km față de centrul capitalei României și sunt doar 4 km până la Aeroportul Otopeni.

Complex locativ perfect proiectat și ideal realizat

Suprafața terenului de amplasare a Complexul locativ „Corbeanca Park Residence” este de 40 000 mp și este construit special pentru a oferi un confort ridicat a vieții locatarilor, anume acest complex imobiliar perfect se potrivește unui stil de viață sănătos.

Toate casele rezidențiale sunt construite pe fundații continue din beton armat și cu plăci din beton armat cu stâlpi, grinzi și planșee armate (grosime de 13 cm). Închiderile sunt din cărămidă eficientă energetic Porotherm de 30 cm grosime pe exterior și termoizolate cu polistiren expandat de 10 cm. Acoperișul este de tip planșeu și este izolat cu vată, dar la locurile cu șarpantă termoizolarea este de 20 cm cu folie de anti-condensare și cu o bună hidroizolație.

Toate ferestrele și ușile balcoanelor sunt cu profil PVC și dispun de 6 camere cu 3 rânduri de sticlă de argon. Imobilele au tâmplărie de culoare wenghe, care perfect se privește pe fonul alb al pereților de la etaj și pe fonul bej al parterului (tencuială decorativă), și care ideal se combină cu piatra din material compozit, ce este parțial placată pe fațada caselor. Și toate glafurile sunt montate atât la exterior cât și la interior, pentru glafurile exterioare este folosită tabla, iar glafurile din interior sunt efectuate din piatră naturală. Scara de la intrare în casă este placată cu gresie antiderapantă și pardoselile teraselor la fel au placaje cu astfel de gresie. Iar treptele scărilor interioare sunt placate cu lemn. În incinta complexului este proiectat un teren pentru sport, copilașii facilită de câteva locuri de joacă amenajate special pentru micuții locatari.

Fiecare proprietate facilită de garaje interioare personale și poarta de acces pentru automobile este de tip – culisantă cu punere electrică în funcțiune. Casele sunt îngrădite cu gard (lemn compozit (wpc) cu stâlpi din metal) și se predau cumpărătorilor cu grădini nivelate. Gardul caselor este iluminat cu circuit pentru trei LED proiectoare. Poarta de acces (pietonal) pentru locatari este echipată cu yală electromagnetică și are instalat sistem de videointerfon. În cadrul ansamblului locativ toate străzile și căile de acces sunt pavate cu pavele autoblocante și sunt asfaltate. Accesul în incinta ansamblului rezidențial este controlat și dispune de pază 24 din 24.

Iar toate locuințele dispun de instalații pentru a opta de supraveghere video CCTV și sistem de alarmă.

Case individuale complet autonome cu cărți tehnice

Un număr de 18 proprietăți imobiliare sunt construite în complexul „Corbeanca Park Residence”. Acestea sunt case cu suprafața de 189 mp sau 192 mp construite cu parter și un etaj și toate dispun de grădini individuale cu suprafața de cel puțin 500 - 600 mp. Locuințele se vor preda la alb finisate în exterior și complet finisate la exterior.

Schemele caselor constau din: bucătărie, living, trei dormitoare, 3 grupuri sanitare, spații de depozitare și terase spațioase mega confortabile. Designul interior al caselor poate fi ușor personalizat datorită multiplelor soluții moderne oferite de către dezvoltator.

Pardoselile camerelor sunt placate cu parchet de 10 mm, iar pardoselile bucătăriei au placaje cu gresie antiderapantă de 60 pe 60 mm. Toți pereții interiori din dormitoare și living sunt calitativ tencuiți, zugrăviți și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă (albă). Toate tavanele sunt nivelate și zugrăvite în vopsea albă. Pentru camerele de baie sunt prevăzute pardoseli finisate cu gresie, pereți placați cu faianță și toate instalațiile sanitare și obiectele sanitare sunt instalate, căzile dotate sunt din acril de la Cersanit, lavoarul este montat în mobilierul dotat împreună cu baterii și vasul wc are sistem Rimless cu capac SOFT CLOSE cu rezervor. Pentru instalațiile interioare de aprovizionare a locuințelor cu apă rece sunt folosite țevile din polipropilenă.

Ușile interioare sunt de import, de culoare albă și sunt laminate din CPL.

Ușa de la intrare în casă (principală) este efectuată din metal. Casele se predau locatarilor cu centrală termică (Immergas Zeus 32 Kw) și instalații termice de tip clasic cu radiatoare Eccorad și cu port prosop San Remo. Apa se încălzește în boilerul încorporat (54 litri) în centrala termică și prin conducte se distribuie până la poziții. Conductele și instalațiile electrice pentru patru aparate de aer condiționat sunt instalate în case de către Dezvoltator.

Toate instalațiile electrice sunt din cupru și sunt conduse prun tuburi de copex, acestea au un număr total de puncte cu prize (duble/contact de protecție), întrerupătoare și toate sunt de la firma Legrand. Contactul de protecție a prizelor duble este îngropat la o distanță de 0,30 m de la podeală. Complexul locativ are rețea de alimentare cu apă și este sistem de canalizare. Puțul forjat la 20 metri pe tub ecologic din polipropilenă cu hidrofor – este sursa de alimentară cu apă a imobilelor, iar conductele de alimentare cu apă de la puț până la instalația cu apă rece în casă sunt cu debit de 5m³ pe oră. Și sistemul de canalizare constă din fosă septică cu volumul de 2000 litri, ce este prevăzută pentru un număr de 6 persoane.

Certificatele de garanție pentru toate instalațiile termice și sanitare, pentru pompa alimentară a puțului, pentru centralele termice, distribuitoare și radiatoare sunt disponibile. Instalațiile și conductele pentru gaze naturale sunt proiectate și prevăzute astfel pentru a aproviziona atât centrala termică cât și mașina de gătit (aragazul) de la bucătărie. Toate unitățile locative sunt dotate cu senzorii de gaze pentru foc. În fiecare casă sunt conduse cabluri pentru TV, pentru telefonie și fiecare cameră va beneficia de internet prin cablu CAT6. „KSP Partners” este compania – dezvoltator al complexului locativ „Corbeanca Park Residence”. Pentru a vedea contactele directe ale dezvoltatorului și a lua cunoștință completă cu toate materialele caselor noi, vă invităm să vizitați site-ul complexului locativ „Corbeanca Park Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Park Residence, Park Residence Corbeanca.

Unde se află Corbeanca Park Residence?

str. Molidului, 10, Tamași, Corbeanca, Ilfov.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Corbeanca Park Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Corbeanca Park Residence din Corbeanca?

Dezvoltătorul Corbeanca Park Residence este – KSP Partners.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC