Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Aria Residences
în Corbeanca

Prețul / m2
de la ‍1 033 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Școlii, 44, zona Corbeanca, Ilfov

Schițe și prețuri în Aria Residences

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 31 octombrie 2022
Case150–170 m2de la ‍971 € +TVA / m2de la ‍155 000 € +TVA

Aria Residences pe hartă Corbeanca

str. Școlii, 44, zona Corbeanca, Ilfov

Etape dezvoltare

Aria Residences
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat0 2019

Modalități de achiziție a unui apartament în Aria Residences

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Număr apartamente12 case
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcasă
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața apartamente117–150 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

În nordul Bucureștiului, în județul Ilfov, în apropiere de Paradisul Verde din comuna Corbeanca în satul Ostratu, pe strada Școlii se află amplasat ansamblul rezidențial „Aria Residence”. Până la Mall-ul Băneasa din apropiere se poate ajunge în maxim 15 minute. Până în capitală se ajunge în 20 de minute și până la aeroport este de parcurs o distanță în maxim 10 minute.

Descrierea proiectului locativ

Complexul locativ „Aria Residence” cuprinde un număr total de 68 de imobile (case individuale) calitativ construite din materiale durabile. Structura portativă dispune de un nivel înalt de rezistență și este formată din stâlpi, grinzi, centuri și plăci din beton armat. Pereții caselor sunt zidiți din cărămidă de producere din România cu grosimea zidăriei exterioare de 30-25 cm iar compartimentările interioare sunt de 30-25-14 cm. În complex este loc special amenajat pentru joaca copiilor, sunt zone de agrement și spații comerciale. Drumurile interioare sunt asfaltate.

Tipul caselor și finisajele acestora

Ansamblul rezidențial „Aria Residence” cuprinde 4 modele de case cu 4 camere. Casele au 150 de metri pătrați construiți dintre care utili sunt 119 mp. Toate locuințele se predau complet finisate – „la cheie”, cu placaje cu gresie, faianță și parchet laminat, pereții sunt prelucrați și sunt acoperiți cu vopsea lavabilă. Ferestrele sunt din profil PVC de tip lemn și au geam dublu termopan. Casa scării este finisată și are treptele placate cu lemn sau gresie. În fiecare casă este instalată câte o centrală termică proprie. Blocurile sanitare sunt echipate cu chiuvete, cade, cabină de duș și vas de toaletă. Casele sunt racordate la apă, curent electric, canalizare și țeava de gaze, precum și sunt dotate cu contoare și apometre.

Mai multe materiale detaliate, mai multe poze cu amănunte, descrierea completă a tipurilor de case și restul informațiilor despre locuințele ansamblului rezidențial „Aria Residence” se găsesc afișate pe pagina oficială a complexului locativ.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Aria Residences?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Aria Residences în Corbeanca?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă metru pătrat în Aria Residences?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1033 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Aria Residences în Corbeanca?

Modalități de plata în Aria Residences: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Aria Residences?

Aria Residences – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC