Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Robinia Village
în Corbeanca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Molidului, 6, Corbeanca, Ilfov

Robinia Village pe hartă Corbeanca

str. Molidului, 6, Corbeanca, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateacces privat
🟧 Tip imobilcase tip duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe168 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație și facilitățile locației

Ansamblul rezidențial „Robinia Village” este construit pe strada Molidului din comuna Corbeanca a județului Ilfov. Zona de amplasare a complexului este curată ecologic, nepoluată și foarte atrăgătoare pentru persoanele care tind să locuiască la margine de pădure, la aer curat, la liniște în sânul naturii și în depărtare de agitația și gălăgia urbană. Dar pentru confortul locatarilor aici nu lipsește nimic, sunt grădinițe, școli, magazine și nu departe se află centre comerciale. Distanța până în centru Bucureștiului este de aproximativ 25 km.

Amenajarea complexului

Complexul imobiliar „Robinia Village” este format doar din case de două tipuri: de tip „duplex” și „single”. Pentru fiecare „duplex” suprafața terenului este oferită de 468 mp, iar fiecare casă „single” dispune de un teren de 700 mp. Către ansamblul rezidențial „Robinia Village” este drum asfaltat, accesul în incintă este privat și se efectuează prin poartă electrică cu telecomandă. Peste tot cartierul locativ este iluminat stradal și străzile interioare sunt pavate.

Informații despre case

Suprafața utilă a caselor este de 168 mp și acestea sunt proiectate cu scheme de 4 camere, plus fiecare imobil dispune de o terasă acoperită cu suprafața de 30 mp. La parterul caselor se află un garaj cu suprafața de 21 mp, intrarea in garaj se poate efectua atât din exterior cât și din interiorul casei. De asemenea parterul mai găzduiește și bucătăria cu spațiu pentru dining, este un living de 36 mp cu acces direct către terasă, camera de baie de serviciu și un spațiu tehnic. La etaj sunt organizate două camere de baie și dormitoarele cu suprafața de 19,5 mp și 11 mp și este un balcon cu vedere în curtea interioară.

Casele au instalată tâmplărie de culoare maro cu profil PVC și geam termopan de 40 mm, cu microventilație, iar feroneria este de la ROTO. Pentru echiparea blocurilor sanitare sunt folosite obiecte de la Ideal Standard și robineturi Grohe. Încăperile sunt dotate cu calorifere Alukal (din aluminiu). La finisarea încăperilor interioare este folosită ceramica de import și parchetul de clasa 33 de grosimea de 12 mm. Ușile sunt produse în Grecia. Și toate casele sunt dotate cu centrale termice proprii de 32KW. Persoanele, care sunt interesate de o casă nouă sunt așteptate pe site-ul rezidenței „Robinia Village”, pentru a afla mai multe informații.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Robinia Village Corbeanca.

Unde se află Robinia Village?

str. Molidului, 6, Corbeanca, Ilfov.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Robinia Village în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Robinia Village din Corbeanca?

Dezvoltătorul Robinia Village este – ROBINIA VILLAGE.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC