Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex My Corbeanca Residence
în Corbeanca

Prețul / m2
de la ‍1 535 € +TVA
Adresa
str. Belgrad, zona Tamași Corbeanca, Ilfov

Schițe și prețuri în My Corbeanca Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 01 noiembrie 2022
Case 4 camerede la 114 m2de la ‍1 228 € +TVA / m2de la ‍140 000 € +TVA

My Corbeanca Residence pe hartă Corbeanca

str. Belgrad, zona Tamași Corbeanca, Ilfov

Etape dezvoltare

Faza 1
construit
sunt locuințe la vânzare
Faza 2
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022
Faza 3
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare

Modalități de achiziție a unui apartament în My Corbeanca Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiparc
🟧 Încălzirecentrala termica individuala, incalzire in pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri200
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+Pod
🟧 Tip imobilcase individuale
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Înălțime plafoane2.9 m
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața apartamente100 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul de locuințe „My Corbeanca Residence” se află localizat într-o zonă liniștită și ecologic curată și casele noi se găsesc pe strada Belgrad în satul Tamași din comuna Corbeanca, județul Ilfov. De la casele noi în 5 minute cu mașina se ajunge până la Școala din Tamași, până unde se parcurg doar 2,6 km și sunt 2 km până la Grădinița „Happy Days”, unde cu mașina se ajunge în doar 4 minute. Până la supermarket-ul Mega Image din Corbeanca sunt 2,8 km și Centrul Comercial „Băneasa Shopping City” se află la 17 km, până la care se ajunge în 20 de minute cu mașina, iar până la „Therme București” este de parcurs o distanță de 7,7 km. În proximitatea complexului locativ „My Corbeanca Residence” circulă autobuze și până la Piața Unirii din București sunt de parcurs circa 27 km, până la Gara de Nord din capitală este o distanță de 24 km, sunt 17 km până la Aeroportul internațional „Henri Coandă” din Otopeni și 26 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea complexului rezidențial cu detalii tehnice

Pe un teren cu suprafața de 12 hectare sunt dezvoltate casele complexului locativ „My Corbeanca Residence”. Cartierul nou este logic proiectat și este format din case individuale de un grad superior de rezistență seismică și cu regimuri mici de înălțime, fiecare cu un Parter și plus Pod. Fundațiile caselor sunt formate din beton de tip B250 cu adâncimea de 90 cm și structura constructivă a vilelor constă din beton armat cu pereți exteriori și compartimentări din cărămidă termică Porotherm de grosimea 25 cm pentru închiderile exterioare și 11 cm pentru pereții interiori și vilele sunt acoperite cu țiglă metalică Weterbest. Sistemul exterior de izolare termică a caselor este format din polistiren cu densitatea EPS 80 și grosimea de 10 cm. Iar fațadele imobilelor sunt finisate cu vopsea structurată Caparol și sunt parțial placate cu piatră, ce le oferă un aspect elegant și atrăgător. Ferestrele instalate la imobile sunt alese de la firma Salamander și au profil PVC cu 6 camere termice și geam termopan cu acoperire low-E.

Complexul locativ „My Corbeanca Residence” este o societate de tip închis cu monitorizare video și în incinta cartierului este prevăzută o zonă de parc, sunt pavate trotuare pietonale și locurile de parcare sunt organizate supraterane proprii pentru fiecare locuință. Cartierul este complet închis perimetral și are drumuri interioare și căi de acces asfaltate și iluminate.

Case, echipări și utilări

Casele ansamblului locativ „My Corbeanca Residence” sunt confortabile, au aspecte elegante și oferă confort și intimitate. La finalul proiectului rezidențial, acesta va conține 200 de case cu curți proprii delimitate și nivelate, cu suprafață de minim 500 de mp. Fiecare proprietate locativă este astfel poziționată ca să nu umbrească casa vecină. Vilele sunt proiectate cu suprafețele de 110 mp și dispun de înălțimea liberă a tavanelor de 290 cm. Toate imobilele au scheme inteligent compartimentate cu 4 camere (trei dormitoare, un living, o bucătărie, două grupuri sanitare și o terasă). Toate case sunt perfect gândite și dispun de geamuri în camerele de baie, care sunt astfel natural ventilate. În vânzare casele sunt prezentate complet finisate și în versiune – „la cheie” predate. Finisajele interioare sunt oferite la alegerea beneficiarilor și instalațiile inginerești sunt conduse și conectate. Sistemul de încălzire este instalat în pardoseală cu instalații PPR și este câte o centrală termică proprie Ariston de 24 Kw dotată pentru fiecare proprietate locativă. Tabloul electric este montat și întreg sistemul de electricitate complet realizat cu instalații sigure din cupru, plus este dotat cablaj pentru internet prin fibră optică furnizat de la RCS-RDS. Complexul de locuințe este branșat la utilități (curent electric cu contoare individuale, gaze naturale cu contoare, apă și canalizare) și fiecare casă este individual contractată cu furnizorii de utilități. Sistemul de canalizare este dimensionat pentru întreg complexul rezidențial și este de tip – gravitațional.

Pentru a contacta direct cu dezvoltatorul și pentru a vă alege casa de vis, vă rugăm să treceți pe pagina web a complexului locativ „My Corbeanca Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial My Corbeanca Residence

Sună
Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial My Corbeanca Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Mac Capital Properties
Ansambluri rezidențiale curente de la Efect Capital

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în My Corbeanca Residence în Corbeanca?

Se oferă spre vânzare case 4 camere.

Cât costă metru pătrat în My Corbeanca Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1535 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în My Corbeanca Residence în Corbeanca?

Modalități de plata în My Corbeanca Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare My Corbeanca Residence?

  • Faza 2 – finalizare în trimestrul 4, 2022
  • Faza 3 – în stadiu de construcţie
  • Faza 1 – construit
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC