Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

My Corbeanca Residence
în Corbeanca

Case
de la ‍140 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 535 € +TVA
Adresă
str. Belgrad, zona Tamași, Corbeanca, Ilfov

Schițe și prețuri în My Corbeanca Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 14 februarie 2024
Case 4 camere
114 m2
de la ‍1 228 € +TVA / m2de la ‍140 000 € +TVA

My Corbeanca Residence pe hartă Corbeanca

str. Belgrad, zona Tamași, Corbeanca, Ilfov

Plata în rate la My Corbeanca Residence

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în My Corbeanca Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc
🟧 Încălzirecentrala termica individuala, incalzire in pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri200
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+Pod
🟧 Tip imobilcase individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Înălțime plafoane2.9 m
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul de locuințe „My Corbeanca Residence” se află localizat într-o zonă liniștită și ecologic curată și casele noi se găsesc pe strada Belgrad în satul Tamași din comuna Corbeanca, județul Ilfov. De la casele noi în 5 minute cu mașina se ajunge până la Școala din Tamași, până unde se parcurg doar 2,6 km și sunt 2 km până la Grădinița „Happy Days”, unde cu mașina se ajunge în doar 4 minute. Până la supermarket-ul Mega Image din Corbeanca sunt 2,8 km și Centrul Comercial „Băneasa Shopping City” se află la 17 km, până la care se ajunge în 20 de minute cu mașina, iar până la „Therme București” este de parcurs o distanță de 7,7 km. În proximitatea complexului locativ „My Corbeanca Residence” circulă autobuze și până la Piața Unirii din București sunt de parcurs circa 27 km, până la Gara de Nord din capitală este o distanță de 24 km, sunt 17 km până la Aeroportul internațional „Henri Coandă” din Otopeni și 26 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea complexului rezidențial cu detalii tehnice

Pe un teren cu suprafața de 12 hectare sunt dezvoltate casele complexului locativ „My Corbeanca Residence”. Cartierul nou este logic proiectat și este format din case individuale de un grad superior de rezistență seismică și cu regimuri mici de înălțime, fiecare cu un Parter și plus Pod. Fundațiile caselor sunt formate din beton de tip B250 cu adâncimea de 90 cm și structura constructivă a vilelor constă din beton armat cu pereți exteriori și compartimentări din cărămidă termică Porotherm de grosimea 25 cm pentru închiderile exterioare și 11 cm pentru pereții interiori și vilele sunt acoperite cu țiglă metalică Weterbest. Sistemul exterior de izolare termică a caselor este format din polistiren cu densitatea EPS 80 și grosimea de 10 cm. Iar fațadele imobilelor sunt finisate cu vopsea structurată Caparol și sunt parțial placate cu piatră, ce le oferă un aspect elegant și atrăgător. Ferestrele instalate la imobile sunt alese de la firma Salamander și au profil PVC cu 6 camere termice și geam termopan cu acoperire low-E.

Complexul locativ „My Corbeanca Residence” este o societate de tip închis cu monitorizare video și în incinta cartierului este prevăzută o zonă de parc, sunt pavate trotuare pietonale și locurile de parcare sunt organizate supraterane proprii pentru fiecare locuință. Cartierul este complet închis perimetral și are drumuri interioare și căi de acces asfaltate și iluminate.

Case, echipări și utilări

Casele ansamblului locativ „My Corbeanca Residence” sunt confortabile, au aspecte elegante și oferă confort și intimitate. La finalul proiectului rezidențial, acesta va conține 200 de case cu curți proprii delimitate și nivelate, cu suprafață de minim 500 de mp. Fiecare proprietate locativă este astfel poziționată ca să nu umbrească casa vecină. Vilele sunt proiectate cu suprafețele de 110 mp și dispun de înălțimea liberă a tavanelor de 290 cm. Toate imobilele au scheme inteligent compartimentate cu 4 camere (trei dormitoare, un living, o bucătărie, două grupuri sanitare și o terasă). Toate case sunt perfect gândite și dispun de geamuri în camerele de baie, care sunt astfel natural ventilate. În vânzare casele sunt prezentate complet finisate și în versiune – „la cheie” predate. Finisajele interioare sunt oferite la alegerea beneficiarilor și instalațiile inginerești sunt conduse și conectate. Sistemul de încălzire este instalat în pardoseală cu instalații PPR și este câte o centrală termică proprie Ariston de 24 Kw dotată pentru fiecare proprietate locativă. Tabloul electric este montat și întreg sistemul de electricitate complet realizat cu instalații sigure din cupru, plus este dotat cablaj pentru internet prin fibră optică furnizat de la RCS-RDS. Complexul de locuințe este branșat la utilități (curent electric cu contoare individuale, gaze naturale cu contoare, apă și canalizare) și fiecare casă este individual contractată cu furnizorii de utilități. Sistemul de canalizare este dimensionat pentru întreg complexul rezidențial și este de tip – gravitațional.

Pentru a contacta direct cu dezvoltatorul și pentru a vă alege casa de vis, vă rugăm să treceți pe pagina web a complexului locativ „My Corbeanca Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut My Corbeanca Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Corbeanca Residence, My Corbeanca.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în My Corbeanca Residence din Corbeanca?

Se oferă spre vânzare case 4 camere.

Cât costă m² în My Corbeanca Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 535 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în My Corbeanca Residence în Corbeanca?

Modalități de plata în My Corbeanca Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare My Corbeanca Residence?

  • Faza 3 – în construcție
  • Faza 1, Faza 2 – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC