Previzualizare foto – fotografie originală aici

Zorilor 2
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Zorilor, 6, zona Tătărași Nord, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Zorilor, 6, Iași (Bloc 1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Zorilor 2 pe hartă Iași

str. Zorilor, 6, zona Tătărași Nord, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftascensor marca Kleemann
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă și gips-carton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe38–185 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locație și zona de amplasare

Ansamblul de locuințe „Zorilor” se găsește localizat pe strada Zorilor, la numărul 6, sectorul Tătărași în zona Moara de Vânt a orașului Iași.

În apropierea complexului imobiliar este un magazin alimentar, este Carrefour Expres, sunt cofetării și cafenele, este un salon de înfrumusețare, sunt farmacii, funcționează spitalul „Pașcanu Hospital”, este centrul medical „EQUILIBRU” și centrul medical „Unique Clinic”. La 1,2 km se află Stadionul TEPRO, Parcul Grigore Ghica se află la o distanță de 1,6 km, iar până la centrul comercial „Pallas Mall” sunt de parcurs circa 2,6 km.

Pentru copii nu departe de clădirile „Zorilor” se află Grădinița „Penilla” (la 120 de metri), Grădinița - Școala și Afterschool „Căsuța fermecată” (la 450 de metri), Grădinița Nr. 22 (850 de metri), Grădinița cu program prelungit Nr. 20 (1,1 km), Școala Generală nr. 30 (la 750 de metri), Școala Internațională „Spectrum” (1,2 km pietonal), Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” (1,1 km) și Grupul Școlar de Arte și Meserii „Spiru Haret”.

De la blocurile locative este acces facil către toate punctele de interes din oraș și în proximitatea apartamentelor noi circulă mijloace de transport în comun cu rute de tramvai și autobuze, în circa 3 minute se ajunge până la Târgu Cucu și sunt de parcurs doar 2,3 km până în centrul orașului Iași și 3,6 km până la Gară, iar Aeroportul International din Iași se află localizat la o distanță de 4,8 km față de complexul locativ „Zorilor”.

Caracteristica generală a complexului rezidențial

Proiectul locativ „Zorilor” este prezentat cu un grup de blocuri locative cu aspecte moderne și regimuri de înălțime medie cu un Subsol plus Parter și plus 5 Etaje locative. La realizarea imobilelor au fost folosite soluții moderne arhitecturale și doar materiale de construcție durabile de calitate superioară. Clădirile rezidențiale sunt realizate în conformitate cu toate standardele și normele în vigoare și corespund tuturor standardelor europene de calitate și confort.

Imobilele au o structura de rezistență formată din cadre din beton armat și închiderile exterioare sunt zidite din cărămidă eficientă termic și fonic. Pereți interiori (despărțitori) sunt din cărămidă și compartimentările din apartamente sunt din plăci de gips – carton. Pe partea exterioară a blocurilor locative sunt aplicate calitativ sisteme termice și fonice, ce dispun de un grad înalt de rezistență la foc. Și toate acoperișurile imobilelor sunt hidroizolate cu membrane PVC. Ferestrele instalate la locuințe dispun de profil PVC Rehau și au 7 camere termice și geam termopan cu acoperire low-e. Blocurile locative sunt echipate cu ascensoarele de ultimă generație, de marca Kleeman, ce sunt produse în UE și care sunt sigure și funcționează silențios. Spațiile comune interioare din clădiri sunt elegant finisate, iar holurile sunt placate cu marmură.

În curtea complexului există spații special amenajate pentru joaca copiilor și sunt spații verzi plantate cu mobilier urban dotate.

Locurile de parcare din complexul locativ sunt organizate subterane și supraterane.

Teritoriul întregului complex locativ „Zorilor” este securizat, video supravegheat și cu acces controlat. Iar accesul în apartamente este controlat și suplimentar securizat de interfoanele instalate.

Tipuri de apartamente

Proiectul rezidențial „Zorilor” prezintă apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere și locuințe de tip Penthouse cu terasă de până la 65 mp. Toate proprietățile locative sunt logic compartimentate, au camere spațioase și dispun de suprafețe cuprinse între 38,1 mp și 185,6 mp. Apartamentele sunt luminoase și beneficiază de spații generos vitrate și proprietățile locative oferite în vânzare dispun de balcoane, care sunt finisate cu balustrade cu profil din aluminiu și sticlă securizată și laminată în masă (16 mm).

Apartamentele se predau în folosință în variantă de finisare - La cheie, cu folosirea modelelor de finisaje cu design-uri moderne și elegante. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă cu caras metalic și sistem termoizolant, care sunt placate cu panouri decorative. Toate proprietățile locative se încălzesc individual și au instalate centrale termice în condensații cu puterea de 24 Kw, ce sunt produse în Italia. Locuințele dispun de obiecte sanitare și au instalații sanitare, termice și electrice. Utilitățile generale sunt racordate la blocuri și beneficiarii primesc apartamente cu apă, canal, electricitate și gaze.

Ansamblul rezidențial „Zorilor” este dezvoltat de către compania de construcții „Inamstro” SRL, care este bine cunoscută pe piața construcțiilor de imobiliare rezidențiale, comerciale și industriale ale mai multor țări și care are o vastă experiență în domeniul respectiv, fiind fondată în anul 2006.

Pentru a contacta managerii de vânzare a Dezvoltatorului și pentru a afla alte detalii și informații utile despre apartamentele noi și despre metodele de plată acceptate, sunteți invitați să treceți pe web pagina complexului rezidențial „Zorilor”, chiar imediat de pe site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Complex Zorilor 2, Zorilor Inamstro.

Unde se află Zorilor 2?

str. Zorilor, 6, zona Tătărași Nord, Iași.

Termen de finalizare Zorilor 2?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Zorilor 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Zorilor 2 din Iași?

Dezvoltătorul Zorilor 2 este – Inamstro.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC