Previzualizare foto – fotografie originală aici

Park Residences 5
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Nuferilor, 40-48, zona Băneasa, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 7 blocuri în această etapă
Încă 7 blocuri
str. Nuferilor, 40-48 (Bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Park Residences 5 pe hartă București

str. Nuferilor, 40-48, zona Băneasa, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăsistem mixt de cadre și diafragme din beton armat cu planșee din beton armat
🟧 Încălzireindividuală
🟧 Liftlift Schindler
🟧 Număr apartamente160
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcareexterioară
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 ZiduriCărămidă Porotherm

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe 35–145 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Park Residences 5” se află amplasat în partea de Nord a Capitalei, în zona Piața Presei Libere – Lacul Băneasa, pe strada Nuferilor, nr. 40-48, sectorul 1, municipiul București.

Descrierea zonei de amplasare

Complexul Rezidențial „Park Residences 5” se află situat imediat pe malul Lacului Băneasa și oferă o viață la liniște și la plăcere.

În apropiere de Complex se află Liceul Dimitrie Paciurea, Colegiul Tehnic Media este Școala Europeană și se poate de vizitat Galeria Nicodim.

În vecinătate funcționează alimentare, cafenele, restaurante, este un Centru Comercial și sunt stații de transport în comun.

Distanță de la imobile până la Piața Unirii este de 10,9 km. De la Ansamblul locativ până la Gara de Nord sunt de parcurs 7,8 km. Până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 3,2 km, distanța până la Aeroportul Internațional Henri Coandă este de 11,4 km.

Structura constructivă și caracteristica generală a Proiectului Rezidențial

Complexul locativ „Park Residences 5” este împărțit în patru corpuri de clădire, unde fiecare are câte două scări locative. Fiecare scară locativă este dotată cu câte un ascensor modern de marcă Schindler cu capacitatea de ridicare a 5 persoane.

Structura de rezistență a imobilului constă dintr-un sistem mixt de cadre și diafragme din beton armat cu planșee din beton armat. Pereții exteriori ai clădirii sunt zidiți din cărămidă Porotherm cu grosimea de 30 cm, care dispune de un nivel înalt de termoizolare, în plus din exterior clădirea este placată cu un sistem termoizolant compus din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm și acoperit cu tencuială decorativă de marcă Caparol Capatect cu proprietăți hidrofuge.

Spațiile comune și zona de recepție a Complexului sunt placate cu granit iar mâna curentă este din aluminiu eloxat.

Tâmplăria exterioară este de import Germania de marcă VEKA și ROTO și dispune de profil PVC armat cu oțel zincat cu cinci camere și cu geam termopan cu protecție low-e, culoarea ferestrelor este albă la interior și mahon din exterior.

În Complexul locativ sunt organizate locuri de parcare la exterior.

Proiectul Rezidențial dispune de piscină, saună, sală de fitness, salon SPA și salon de înfrumusețare.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Park Residences 5” are construite în total un număr de 160 de unități locative cu 1, 2, 3 și 4 camere. Sunt Studio-uri cu suprafața construită de 52 mp și cea utilă de 35,95 mp. Apartamentele cu 2 camere au suprafața utilă de 64,35 mp și construită de 75 mp. Apartamentele cu 3 camere au suprafața utilă 89,38 mp de și construită de 105 mp. Apartamentele cu 4 camere au suprafața utilă de 117,11 mp și construită de 140 mp sau pentru alt model suprafața utilă de145,64 mp și cea construită de 172 mp.

În apartamente sunt instalate uși interioare celulare pline cu feronerie inox satinat, de import Italia de marcă PINUM.

Pardoselile locuințelor sunt placate cu parchet rezistent, din lemn triplu-stratificat Holver de 14 mm cu un strat de uzură de 3,5 mm, care este ușor de întreținut. Plăcile de ceramică sunt de la Saloni. Sunt dotări cu obiecte sanitare și baterii Grohe.

Fiecare apartament este încălzit individual prin centrală termică proprie de marcă Buderus Logamax.

Locuințele sunt racordate la toate utilitățile și la fiecare utilitate sunt instalate contoare individuale (apă rece, gaze naturale, curent electric), contoarele sunt departajate pentru fiecare apartament aparte, dar se amplasează pe spațiul comun.

Există cablu TV, fir de telefon și internet.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Park Residences 5” este Compania „NORDIS” , care are o experiență de peste 19 ani în domeniul imobiliarelor.

Metode de achitare: credit ipotecar-imobiliar.

Pentru mai multe informații despre Complex, apartamente, prețuri, poze, disponibilitate, finisaje și posibilitatea de a cumpăra un apartament direct de la Dezvoltator, sunteți așteptat pe site-ul web al ansamblului rezidențial „Park Residences 5”.

Acest proiect mai este numit și Park Residences.

Unde se află Park Residences 5?

str. Nuferilor, 40-48, zona Băneasa, Sector 1, București.

Termen de finalizare Park Residences 5?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Park Residences 5 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC