Previzualizare foto – fotografie originală aici

Mon Jardin Copou
în Iași

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Antonin Ciolan, zona Copou, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Mon Jardin Copou
Încă 5 blocuri în această etapă
Încă 5 blocuri
str. Antonin Ciolan, zona Copou, Iași (Bloc 1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Mon Jardin Copou pe hartă Iași

str. Antonin Ciolan, zona Copou, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţi sala de sport, piscina, spa, loc de joacă pentru copii, interfon
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+5
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38–80 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre poziționarea verde a imobilelor

Pe cea mai frumoasă colină a orașului Iași, într-o zonă exclusivistă, pe strada Viticultori din zona Copou se găsește situat ansamblul rezidențial „Mon Jardin Copou”.

Locuințele complexului se poziționează vis-a-vis de Liceul Pedagogic și se află situate într-o zonă în continuă dezvoltare, de unde este acces facil către punctele de interes din Iași, către centrul orașului și către clădirile de birouri, nu departe de universități, spitale, centre comerciale și localuri de divertisment. În vecinătatea complexului locativ se află: Grupul Școlar Agricol Vasile Adamachi, Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu”, Seminarul Teological Liceum Saint Basil the Great și Montessori School of Iași, de asemenea este Muzeul Mihail Sadoveanu și funcționează clubul „Tenis Club Smart”. La 1,6 km se află Universitatea de Medicină Veterinară și la 1,7 km se află Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”.

Lângă complex este stație de autobuz și până în centru Iașului sunt de parcurs 5,8 km, distanța până la Gara din Iași este de 5,4 km și distanța până la Aeroportul Internațional din Iași este de 10,8 km.

Complex excepțional proiectat cu facilități de lux prezentat

Complexul rezidențial „Mon Jardin Copou” este desfășurat pe un teren cu suprafața totală de 8000 mp și este compus din 6 tronsoane de blocuri de apartamente contemporane cu două tipuri de regimuri de înălțime: cu Parter și 3 Etaje și cu Parter și 4 Etaje locative.

Imobilele sunt proiectate cu o arhitectură de top modernă și beneficiază de o structură durabilă realizată din beton armat și cărămidă atât pentru închiderile exterioare cât și pentru compartimentările interioare. Tâmplăria instalată la blocurile locative dispune de profil din PVC și are instalat geam termopan tripan. Ascensoarele instalate la imobile sunt calitative și sigure, moderne și silențioase. În incinta ansamblului rezidențial sunt prevăzute diverse spații comerciale, funcționează un salon SPA cu saună, este o sală de sport, o piscină indoor și sunt prevăzute alte localuri de relaxare. Iar în curtea ansamblului de locuințe sunt plantate diverse spații verzi (cu arbuști decorativi și zone cu gazon) și există amenajate locuri de joacă pentru copii.

Blocurile rezidențiale beneficiază de servicii de administrare și în complex este montat sistem de supraveghere video. Accesul în locuințe este controlat și se face prin intermediul interfoanelor. La dispoziția cumpărătorilor în vânzare în complex sunt oferite locuri de parcare supraterane și subterane. Străzile de acces către complexul locativ și străzile din incinta ansamblului de locuințe sunt asfaltate și dispun de sisteme de iluminat stradal.

Informații utile despre cele mai atractive apartamente

Ansamblul imobiliar „Mon Jardin Copou” este prevăzut cu un total de 250 de apartamente spațioase cu scheme variate și perfect compartimentate cu 1, 2 și 3 camere luminoase și cu suprafața utilă de la 38 mp și până la 80 mp. Locuințele sunt confortabile și beneficiază de terase și balcoane finisate și dotate cu balustrade din sticlă securizată.

Doar finisaje de lux sunt alese pentru implementarea design-urilor moderne și toate unitățile rezidențiale se prezintă pentru cumpărători completate la cele mai înalte standarde de calitate și finisate - la cheie. În apartamente sunt turnate toate pardoselile și sunt nivelați și tencuiți toți pereții. Pentru finisarea pardoselilor sunt alese plăci de gresie și parchet laminat, iar pereții sunt placați cu faianță în camerele de baie și parțial în bucătării și restul pereților și tavanelor sunt vopsiți cu valabil alb. Ușile de la intrare sunt din metal și locuințele sunt echipate cu instalații sanitare, electrice și termice și dispun de centrale termice personale cu sistem de încălzite montat prin pardoseală. Apartamentele au dotat fir de telefon, cablu TV, au apă, canal, gaz și curent electric plus sunt instalate apometre, contoare de gaz și electricitate.

Fiind situate pe Dealul Copou locuințele ansamblului rezidențial „Mon Jardin Copou” oferă locatarilor priveliști fascinante asupra întregului oraș.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Mon Jardin Copou” este compania – „L.C.A. Construct Imobiliare” SRL, care s-a recomandat ca o companie de construcții ce funcționează cu seriozitate pe piața de construcții a imobiliarelor noi din Iași și realizează obiecte rezidențiale calitative și atractive.

Pentru a contacta direct cu unul dintre managerii de vânzare și pentru a achiziționa un apartament în complexul locativ „Mon Jardin Copou” direct de la Dezvoltator, vă rugăm să accesați pagina web oficială a complexului de locuințe sau a companiei „LCA Construct Imobiliare” SRL, unde găsiți afișate toate contactele și restul informațiile despre apartamentele încântătoare.

Acest proiect mai este numit și Mon Jardin Copou Iași, Complex Rezidential Mon Jardin Copou.

Unde se află Mon Jardin Copou?

str. Antonin Ciolan, zona Copou, Iași.

Termen de finalizare Mon Jardin Copou?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Mon Jardin Copou în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Mon Jardin Copou din Iași?

Dezvoltătorul Mon Jardin Copou este – LCA Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC