Previzualizare foto – fotografie originală aici

Aleea Mihail Sadoveanu Copou
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Mihail Sadoveanu, 46, zona Copou, Iași

Mai detaliat despre blocul

aleea Mihail Sadoveanu, 46, Iași (imobil)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 3
Indisponibil

Aleea Mihail Sadoveanu Copou pe hartă Iași

Aleea Mihail Sadoveanu, 46, zona Copou, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţibăi și bucătării mobilate incluse în preț, interfon, parc
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire În pardoseală
🟧 Liftpasager
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente127
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană şi terestră
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe38.60 – 150.50 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Ansamblul rezidențial „Aleea Mihail Sadoveanu” se află pe Aleea Mihail Sadoveanu, nr. 46, în cartierul Copou, municipiul Iași.

Facilitățile amplasării

Proiectul Rezidențial „Aleea Mihail Sadoveanu” este construit în preajma Pădurii Copou, la aer proaspăt și cu împrejmuiri verzi. Vecinii Complexului Locativ sunt: Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Vasile cel Mare, Colegiul Pedagogic Vasile Lupu, Școala Montessori, Grupul Școlar Agricol Vasile Adamachi, Muzeul Mihali Sadoveanu și Clubul de Tenis Smart. În fața casei de apartamente circulă transport public și până la stație sunt de parcurs 250 de metri. Distanța până în centrul orașului Iași este de 6,8 km. Distanța până la Gară este de 5,4 km. Până la Aeroportul Internațional Iași sunt de parcurs 11,5 km. Până la Grădina Botanică sunt doar 2,3 km.

Structura și caracteristica tehnică a ansamblului rezidențial

Complexul Locativ „Aleea Mihail Sadoveanu” dispune de un bloc de apartamente în două tronsoane, cu un aspect mega atractiv, care are un etaj de Parter și plus 5 Nivele locative. Structura de rezistență a imobilului se bazează pe stâlpi lamelari, iar planșeele sunt fără de grinzi. Sistemul de izolație este cu perlit (Austria). Blocul de apartamente este împărțit în două scări locative, care sunt echipate cu ascensoare silențioase și moderne. Casa scării și spațiile comune din bloc sunt finisate cu plăci din marmură și dispun de balustrade de inox. Tâmplăria exterioară este de marcă Rehau, este cu 5 camere și trei rânduri de sticle cu low-e de tip – 4 seasons. Complexul rezidențial oferă locatarilor săi locuri subterane de parcare (132 de locuri) și locuri de parcare la sol în fața blocului (93 de locuri). În spatele imobilului există spații verzi amenajate pentru relaxare și odihnă. În incinta ansamblului rezidențial „Aleea Mihail Sadoveanu” este acces securizat prin barieră automată, este pază și teritoriul este sub supraveghere video.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Aleea Mihail Sadoveanu” propune la dispoziția cumpărătorilor apartamente cu 1-2-3-4 camere și Penthouse-uri cu 5 camere, care oferă vederi fascinante din geamurile sale panoramice și înalte și de la balcoanele sale simpatice. Sunt disponibile apartamente cu o cameră cu suprafața de la 35,08 mp și până la 45,59 mp – utili. Suprafața apartamentelor cu 2 camere este între 44,20 mp și 62,22 mp – utili. Apartamente cu trei camere au spațiul util de la 66,9 mp utili și până la 72,12 mp. Toate unitățile locative se predau cumpărătorilor complet finisate „la cheie” și cu bucătării mobilate. Locuințele dispun de placări cu gresie și parchet pentru pardoseli iar pentru pereți faianță și vopseli lavabile. Încălzirea este prin pardoseală și prin calorifere conectate la centralele termice în condensații, proprii pentru fiecare apartament aparte. Locuințele sunt conectate la sistemul de videointerfon. Branșament și contorizare individuală la toate utilitățile locative.

Dezvoltatorul

Ansamblului rezidențial „Aleea Mihail Sadoveanu” este Compania de Construcții „INAMSTRO” S.R.L., care construiește cu succes în patru țări din anul 2006.

Modalități de achitare

Cash sau credit ipotecar.

Mai multe informații despre blocul locativ, mai multe poze și schemele apartamentelor, prețurile și disponibilitatea și despre cum se poate de cumpărat o locuință direct de la Dezvoltator, sunteți așteptat în ospeție pe pagina oficială a Dezvoltatorului ansamblului rezidențial „Aleea Mihail Sadoveanu”.

Acest proiect mai este numit și Mihail Sadoveanu Inamstro.

Unde se află Aleea Mihail Sadoveanu Copou?

Aleea Mihail Sadoveanu, 46, zona Copou, Iași.

Termen de finalizare Aleea Mihail Sadoveanu Copou?

imobil – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Aleea Mihail Sadoveanu Copou în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Aleea Mihail Sadoveanu Copou din Iași?

Dezvoltătorul Aleea Mihail Sadoveanu Copou este – Inamstro.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC