Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Mon Jardin Bucium
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
aleea Bucium, zona Bucium, Iași

Mon Jardin Bucium pe hartă Iași

aleea Bucium, zona Bucium, Iași

Etape dezvoltare

Mon Jardin Bucium
casa 1, casa 2, casa 3, casa 4, casa 5, casa 6
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzireîncălzire în pardoseală
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri6
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+1
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilcase inșiruite
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăcontrol acces, supraveghere video

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie cu băi complet utilate
Suprafața apartamente150 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Case excepțional amplasate

Complexul rezidențial „Mon Jardin Residence Bucium” se află dezvoltat pe Aleea Bucium, în zona cartierului Bucium din orașul Iași. Casele locative sunt poziționate vis-a-vis de Plopii fără Soț și până la Șoseaua Bucium sunt de parcurs doar 300 de metri. Împrejurul complexului de case se află pensiuni, sunt cafenele și taverne, funcționează magazine cu materiale de construcții și sunt câteva minimarketuri. Distanța de un kilometru este de parcurs până la Centrul Medical „Arcadia Bucium”, sunt 600 de metri până la Centrul Medical „Association Dr Micu Vasile” și farmacia funcționează la doar 350 de metri, la180 de metri față de casele noi se află clubul și salonul SPA „Hill Center Sport & Spa” și până la clubul sportiv „Zero Gravity Climbing Hall” sunt de parcurs 1,4 km, iar la 1,8 km se află centrul „Ice Mania (ice skating ring), sunt de parcurs 1,2 km până la centrul distractiv „Arena copiilor” și sunt 600 de metri până la Școala „Veronica Micle” și 1,4 km până la Grădinița „Excellence”.

În apropiere de casele noi circulă autobuze și sunt de parcurs aproximativ 7 – 8 km până în centrul orașului Iași, Gara Mare de află la 7,5 km și sunt 11,1 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Prezentarea ansamblului de case

Proiectul rezidențial „Mon Jardin Residence Bucium” dispune de un număr de 6 case de tip – „Înșiruite” ce au un regim de înălțime realizat cu câte un Parter și Două Etaje. Imobilele sunt deosebit de atractive și sunt proiectate într-un stil de design ultra modern cu aspecte inedite. Structura constructivă a corpurilor imobiliare este din beton armat cu închideri exterioare și compartimentări realizate din cărămidă. Sistemul termic exterior este fiabil placat cu polistiren și are grosimea de 10 cm. Casele sunt acoperite cu materiale de calitate superioară și dispun de tâmplărie exterioară cu geam termopan tripan cu 6 camere termice. Fațadele imobilelor sunt finisate într-o combinație deosebită a culorii albe cu culoarea grafitului, ce sunt dizolvate cu plăci orizontale de culoarea beige.

În incinta complexului locativ sunt amenajate alei pietonale și spații verzi cu iarbă de gazon plantate, iar drumurile interioare și căile de acces sunt asfaltate. Accesul în incinta complexului de locuințe „Mon Jardin Bucium” este controlat și inteligent proiectat cu barieră de acces, iar întreg teritoriul este video supravegheat. Curtea ansamblului de locuințe este împrejmuită cu gard și locuirile de parcare sunt organizate supraterane.

Descrierea vilelor

Vilele ansamblului de locuințe „Mon Jardin Residence Bucium” sunt proiectate cu scheme logic gândite și dispun de suprafața utilă de 150 mp, iar curtea personală are suprafața de 140 mp. Toate vilele beneficiază de balcoane confortabile. În vânzare imobilele se vând complet echipate, utilate și „la cheie” finisate. Pardoselile sunt placate cu parchet și gresie de calitate de Premium clasă, pereții sunt tencuiți și parțial sunt placați cu faianță. Camerele de baie sunt complet finisate, utilate cu toate instalațiile sanitare instalate și cu mobilier și accesorii dotate. În exploatare imobilele se oferă cu instalații sanitare, electrice și termice complet realizate și casele au sistem de încălzire în pardoseală cu centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativă. Este racordare deplină la toate utilitățile generale, locuințele sunt asigurate cu curent electric și au apă curentă, este branșament la țeava de gaze și este sistem de canalizare. Imobilele sunt separat contorizate la utilități. Din ferestrele locuințelor noi se deschid vederi fascinante asupra vecinătăților.

Dezvoltatorul complexului de locuințe „Mon Jardin Residence Bucium” este compania „LCA Imobiliare”, care oferă posibilitatea de plată rate de la Dezvoltator pe o perioadă de 5 ani fără de dobândă cu condiții de plată a unui avans de minim 50 % din costul locuinței achiziționate.

Pentru mai multe informații despre casele de vis și pentru contactele Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți pe site-ul complexului rezidențial „Mon Jardin Residence Bucium”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Mon Jardin Bucium?

aleea Bucium, zona Bucium, Iași.

Termen de finalizare Mon Jardin Bucium?

Mon Jardin Bucium – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Mon Jardin Bucium.

Cine este dezvoltatorul Mon Jardin Bucium în Iași?

Dezvoltator Mon Jardin Bucium – LCA Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC