Previzualizare foto – fotografie originală aici

Mon Jardin Bucium
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Bucium, zona Bucium, Iași

Mon Jardin Bucium pe hartă Iași

Aleea Bucium, zona Bucium, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1
🟧 Securitatecontrol acces, supraveghere video
🟧 Tip imobilcase inșiruite
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu băi complet utilate
🟧 Suprafața locuințe150 m²

Despre ansamblu rezidențial

Case excepțional amplasate

Complexul rezidențial „Mon Jardin Residence Bucium” se află dezvoltat pe Aleea Bucium, în zona cartierului Bucium din orașul Iași. Casele locative sunt poziționate vis-a-vis de Plopii fără Soț și până la Șoseaua Bucium sunt de parcurs doar 300 de metri. Împrejurul complexului de case se află pensiuni, sunt cafenele și taverne, funcționează magazine cu materiale de construcții și sunt câteva minimarketuri. Distanța de un kilometru este de parcurs până la Centrul Medical „Arcadia Bucium”, sunt 600 de metri până la Centrul Medical „Association Dr Micu Vasile” și farmacia funcționează la doar 350 de metri, la180 de metri față de casele noi se află clubul și salonul SPA „Hill Center Sport & Spa” și până la clubul sportiv „Zero Gravity Climbing Hall” sunt de parcurs 1,4 km, iar la 1,8 km se află centrul „Ice Mania (ice skating ring), sunt de parcurs 1,2 km până la centrul distractiv „Arena copiilor” și sunt 600 de metri până la Școala „Veronica Micle” și 1,4 km până la Grădinița „Excellence”.

În apropiere de casele noi circulă autobuze și sunt de parcurs aproximativ 7 – 8 km până în centrul orașului Iași, Gara Mare de află la 7,5 km și sunt 11,1 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Prezentarea ansamblului de case

Proiectul rezidențial „Mon Jardin Residence Bucium” dispune de un număr de 6 case de tip – „Înșiruite” ce au un regim de înălțime realizat cu câte un Parter și Două Etaje. Imobilele sunt deosebit de atractive și sunt proiectate într-un stil de design ultra modern cu aspecte inedite. Structura constructivă a corpurilor imobiliare este din beton armat cu închideri exterioare și compartimentări realizate din cărămidă. Sistemul termic exterior este fiabil placat cu polistiren și are grosimea de 10 cm. Casele sunt acoperite cu materiale de calitate superioară și dispun de tâmplărie exterioară cu geam termopan tripan cu 6 camere termice. Fațadele imobilelor sunt finisate într-o combinație deosebită a culorii albe cu culoarea grafitului, ce sunt dizolvate cu plăci orizontale de culoarea beige.

În incinta complexului locativ sunt amenajate alei pietonale și spații verzi cu iarbă de gazon plantate, iar drumurile interioare și căile de acces sunt asfaltate. Accesul în incinta complexului de locuințe „Mon Jardin Bucium” este controlat și inteligent proiectat cu barieră de acces, iar întreg teritoriul este video supravegheat. Curtea ansamblului de locuințe este împrejmuită cu gard și locuirile de parcare sunt organizate supraterane.

Descrierea vilelor

Vilele ansamblului de locuințe „Mon Jardin Residence Bucium” sunt proiectate cu scheme logic gândite și dispun de suprafața utilă de 150 mp, iar curtea personală are suprafața de 140 mp. Toate vilele beneficiază de balcoane confortabile. În vânzare imobilele se vând complet echipate, utilate și „la cheie” finisate. Pardoselile sunt placate cu parchet și gresie de calitate de Premium clasă, pereții sunt tencuiți și parțial sunt placați cu faianță. Camerele de baie sunt complet finisate, utilate cu toate instalațiile sanitare instalate și cu mobilier și accesorii dotate. În exploatare imobilele se oferă cu instalații sanitare, electrice și termice complet realizate și casele au sistem de încălzire în pardoseală cu centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativă. Este racordare deplină la toate utilitățile generale, locuințele sunt asigurate cu curent electric și au apă curentă, este branșament la țeava de gaze și este sistem de canalizare. Imobilele sunt separat contorizate la utilități. Din ferestrele locuințelor noi se deschid vederi fascinante asupra vecinătăților.

Dezvoltatorul complexului de locuințe „Mon Jardin Residence Bucium” este compania „LCA Imobiliare”, care oferă posibilitatea de plată rate de la Dezvoltator pe o perioadă de 5 ani fără de dobândă cu condiții de plată a unui avans de minim 50 % din costul locuinței achiziționate.

Pentru mai multe informații despre casele de vis și pentru contactele Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți pe site-ul complexului rezidențial „Mon Jardin Residence Bucium”.

Acest proiect mai este numit și Mon Jardin Residence.

Unde se află Mon Jardin Bucium?

Aleea Bucium, zona Bucium, Iași.

Termen de finalizare Mon Jardin Bucium?

Casa 1, Casa 2, Casa 3, Casa 4, Casa 5, Casa 6 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Mon Jardin Bucium în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Mon Jardin Bucium din Iași?

Dezvoltătorul Mon Jardin Bucium este – LCA Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC