Previzualizare foto – fotografie originală aici

Carol Luxury
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Ioan Slavici, zona Copou, Iași

Mai detaliat despre blocul

str. Ioan Slavici, zona Copou, Iași (Carol Luxury)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 2
Indisponibil

Carol Luxury pe hartă Iași

str. Ioan Slavici, zona Copou, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente48
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterana
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilbloc locuinte
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–87 m²

Despre ansamblu rezidențial

Cea mai bună localizare pentru o viață plină

Ansamblul rezidențial „Carol Luxury” are o amplasare exclusivistă și se găsește localizat pe strada Ioan Slavici, în zona Copou – Aleea Sadoveanu, nu de parte de Plopii fără Soț, unde este mult aer curat, verdeață și liniște.

În apropiere de apartamentele de lux se află Grupul Școlar Agricol „Vasile Adamachi”, Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu”, Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Vasile cel Mare” și Școala „Montessori”. Iar la doar câțiva pași se găsește Clubul de Tenis „Smart”.

Locuințele se află localizate nu departe de stațiile cu mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și cu acces facil către toate punctele de interes din oraș. Și de la blocurile rezidențiale până în centrul orașului Iași sunt de parcurs 6,2 km, până la Gară este o distanță de 5,8 km, iar Aeroportul Internațional din Iași se află la 11,2 km.

Prezentarea complexului imobiliar

Proiectul rezidențial deosebit „Carol Luxury” este prezentat cu 3 blocuri de apartamente toate cu un regim egal de înălțime cu Parter și plus 3 Etaje și face parte dintr-un proiect mai amplu – ansamblul rezidențial „Cartierul Carol”.

Toate imobilele au o structură de rezistență formată din beton armat cu închideri exterioare și pereți interiori din cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fonic. Sistemul termic, ce este aplicat pe pereții exteriori ai blocurilor este format din plăci de polistiren cu grosimea de 100 mm. La clădirile locative este instalată tâmplărie exterioară din profil PVC și cu geam termopan tripan. Blocurile de apartamente au aspecte elegante cu fațade finisate cu tencuială decorativă de culoare gri deschis combinată cu alb pe fonul căreia perfect se privesc balcoanele cochete.

Pe teritoriul complexului rezidențial „Cartierul Carol” este organizată o zonă specială pentru joaca copiilor, există o zonă cu servicii SPA și este o sală de sport, precum și se află un teren de sport multifuncțional pentru baschet, fotbal, tenis de câmp, badminton și handball. Pentru petrecerea serilor plăcut lângă casă aici funcționează diferite cafenele, restaurante și localuri de relaxare.

Locurile de parcare din complex sunt prevăzute supraterane. Și drumurile de acces către complexul rezidențial sunt asfaltate.

Informații utile despre apartamentele de lux

Complexul de imobile „Carol Luxury” cuprinde un total de 48 unități locative cu 1, 2, 3 și 4 camere spațioase. Proprietățile locative sunt funcțional proiectate și au scheme eficiente și suprafața de la 30 mp până la 130 mp. Apartamentele sunt prezentate în vânzare cu mai multe modele și cumpărătorii au posibilitatea de a alege dintre locuințe cu terasă sau fără, cu bucătării de tip open-space sau cu bucătării decomandate. Unitățile locative sunt structurate doar câte 16 proprietăți locative în fiecare bloc rezidențial, ce semnificativ influențează la sporirea gradului de intimitate a locatarilor.

Locuințele sunt predate în exploatare „la cheie” cu folosirea finisajelor rafinate de clasă de lux și apartamentele dispun de parchet și gresie placat pe pardoseli și faianță cu lavabil pe pereți. Camerele de baie din locuințe se predau în folosință complet mobilate, utilate, cu toate obiectele sanitare instalate și racordate la instalațiile sanitare. Câte o centrală termică proprie este prevăzută pentru fiecare apartament în parte și sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală. Sunt montate toate ușile interioare și este ușă din metal instalată la intrare în fiecare apartament. Accesul în incintă este controlat și se face prin videointerfon. Toate imobilele sunt racordate la curent electric, la rețeaua de alimentare cu apă, gaz și la sistemul de canalizare.

Locuințele complexului rezidențial pot fi achitate prin câteva metode de plată, sunt acceptate creditele ipotecare, programul Prima Casă, rate de la Dezvoltator sau plata cash.

Pentru mai multe informații și pentru alte detalii despre finisarea locuințelor, vă rugăm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Carol Luxury”, unde găsiți și contactele directe către biroul de vânzări al Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Carol Luxury Residence.

Unde se află Carol Luxury?

str. Ioan Slavici, zona Copou, Iași.

Termen de finalizare Carol Luxury?

Carol Luxury – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Carol Luxury în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Carol Luxury din Iași?

Dezvoltătorul Carol Luxury este – Carol Luxury.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC