Previzualizare foto – fotografie originală aici

Metropol Residence 2
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Prieteniei, 8, zona Valea Lupului, Iași

Mai detaliat despre blocul

str. Prieteniei, 8, zona Valea Lupului, Iași (Metropol Residence 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Metropol Residence 2 pe hartă Iași

str. Prieteniei, 8, zona Valea Lupului, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala de apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente75
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare150 locuri de parcare supraterană
🟧 Regim inalțime4
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe48–62 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Fiind deosebit localizat la liniște și înconjurat de multă verdeață - complexul imobiliar „Metropol Residence 2” alintă locatarii cu mult aer curat și oferă priveliști uluitoare asupra împrejurimilor. Blocul de locuințe noi se găsește amplasat pe strada Prieteniei, la numărul 8, zona Popas Păcurari, comuna Valea Lupului, județul Iași.

În apropiere de complexul de locuințe se află Școala Gimnazială „Profesor Mihai Dumitriu” și Grădinița „Happy Kittens” (la 800 - 1000 de metri), este un teren de fotbal și Oficiu Poștal. La o distanță de doar 800 de metri față de complexul locativ se află magazinul Decathlon, este Brico Depot Iași și se află centrul comercial „Era Shopping Center” cu hipermarket-ul Carrefour, cu cafenele, restaurante, pizzerii, farmacii, bănci și diverse servicii. Și aici se va afla viitorul Mall of Moldova.

Stația de autobuz se află localizată la o distanță de 200 de metri de la blocul rezidențial și distanța până la D28 la fel este de 200 de metri. Până în centrul orașului Iași este o distanță de 9,1 km, până la Gara Mare sunt de parcurs circa 7 km și Aeroportul Internațional din Iași se află la 14,3 km.

Descrierea complexului rezidențial

Ansamblul locativ „Metropol Residence 2” dispune de un bloc de apartamente calitativ construit, de un grad înalt de rezistență seismică și cu un regim mic de înălțime cu un Demisol plus Parter și plus 2 Etaje locative.

Imobilul este construit în conformitate cu toate normele în vigoare și la cele mai înalte standarde de calitate. Structura de rezistență a blocului de apartamente este proiectată și realizată pe cadre din beton armat cu închideri exterioare și compartimentări interioare din cărămidă Porotherm. Sistemul termic aplicat pe partea exterioară a pereților este de tip Austroterm și are grosimea de 10 cm. Fațada imobilului este finisată cu tencuială decorativă în două nuanțe ale culorii maro. Blocul locativ are instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC Salamander de 76 mm și cu geam termopan tripan, ce oferă un confort termic și fonic maximal. Spațiile comune din bloc sunt finisate, casa scării este placată cu marmură și sunt montate balustrade din inox cu sticlă securizată.

Curtea ansamblului rezidențial este amenajată și are plantate spații verzi. Și în incinta complexului imobiliar „Metropol Residence 2” există 150 de locuri de parcare și toate sunt organizate supraterane, câte un loc de parcare pentru fiecare apartament este inclus în prețul locuinței. Accesul în incinta complexului de locuințe este securizat și are instalat sistem cu video interfon.

Prezentare apartamente și finisaje

Proiectul de imobile „Metropol Residence 2” este prevăzut cu un număr total de 75 unități locative. Apartamentele sunt primitoare cu scheme logic gândite și au una, două sau trei camere confortabile. Suprafața proprietăților locative începe de la 48 mp și ajunge până la 62 mp.

În vânzare toate apartamentele sunt prezentate finisate cu gresie și faianță de import din Italia cu modele moderne și diverse culori oferite la alegerea viitorilor locatari. Pe pardoselile dormitoarelor și living-urilor sunt placări cu parchet, iar tavanele și toți pereții interiori sunt tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă. Toate obiectele sanitare sunt dotate și blocurile sanitare sunt mobilate și au instalate: chiuvetele, vasul wc este suspendat, poate fi instalată cadă sau cabină de duș, opțional cumpărătorii locuințelor pot opta și de jacuzzi. Apartamentele dispun de uși interioare instalate și la intrare au ușă din metal.

Toate sistemele inginerești sunt conduse în apartamente: instalațiile sanitare și electrice sunt puse la poziții și sistemul termic este proiectat autonom pentru fiecare unitate locativă și câte o centrală termică proprie este instalată. Blocul de locuințe „Metropol Residence 2” se predă în exploatare complet racordat la toate utilitățile generale și acestea sunt contorizate separat pentru fiecare apartament, iar contoarele și apometrele se află poziționate pe casa scării.

Contactele Dezvoltatorului, alte informații și toate detaliile despre apartamentele noi, sunt afișate pe website-ul complexului locativ „Metropol Residence 2”, unde sunteți invitați să treceți direct de pe site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Metropol Residence.

Unde se află Metropol Residence 2?

str. Prieteniei, 8, zona Valea Lupului, Iași.

Termen de finalizare Metropol Residence 2?

Metropol Residence 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Metropol Residence 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Metropol Residence 2 din Iași?

Dezvoltătorul Metropol Residence 2 este – Metropol Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC