Previzualizare foto – fotografie originală aici

Insignia Residence 2
în București

Prețul / m2
de la ‍997 € +TVA
Adresa
Drumul Belșugului, 43-47, zona Militari, Sector 6, București

Mai detaliat despre bloc

Insignia Residence
6 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021

Schițe și prețuri în Insignia Residence 2

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 14 noiembrie 2022
1 camere42.1–45.9 m2de la ‍998 € +TVA / m2de la ‍45 800 € +TVA
2 camerede la 75.25 m2prețul se clarifică
3 camere91.9–282.85 m2prețul se clarifică
4 camerede la 149.4 m2prețul se clarifică

Insignia Residence 2 pe hartă București

Drumul Belșugului, 43-47, zona Militari, Sector 6, București

Modalități de achiziție a unui apartament în Insignia Residence 2

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente42
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterane simple și acoperite
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Tip imobilbloc apartamente

Despre apartamente

🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Avantajele zonei de amplasare

Ansamblul locativ este localizat pe strada Drumul Belșugului, la numerele 43-47, în zona Militari din sectorul 6 al orașului București. Zona de amplasare a imobilelor noi se caracterizează ca una foarte liniștită și în plină dezvoltare, aici sunt multe magazine, supermarketuri, organizații educaționale și instituții de învățământ, din această zonă este acces facil către sectoarele capitalei și către blocul de apartamente este acces direct din Bulevardul Iuliu Maniu. Parcurgând pietonal doar 800 de metri de la casa de locuințe colective se ajunge la Centrul de Birouri West Gate, sunt 1,3 km până la centrul comercial „Militari Shopping” și până la hipermarketul Auchan și magazinele: Metro, Brico Depot, Arabesque și JYSK. În apropiere de complexul locativ funcționează saloane de înfrumusețare, sucursale bancare, sunt diverse cafenele și restaurante, sunt fast food-urile KFC și McDonald’s, iar pentru o viață modernă și sportivă în apropierea ansamblului rezidențial se află Clubul Sportiv Diamond, este Clubul de Tenis „AMG”, sala de fitness WorldClass Militari și este piscina Crazy Pool. În zona de amplasare a locuințelor noi funcționează Liceul Tehnologic „Pentru Poni”, Școala Gimnazială „Ion Dumitriu”, Școala Gimnazială „Regina Maria” și Grădinița „Magic World”. În proximitatea complexului locativ „Insignia Residence 2” circulă autobuze, sunt stațiile de Metrou Preciziei și Păcii, este STB Nufărul. Până în centrul capitalei este de parcurs o distanță de 11 km, sunt 8,8 km până la Gara de Nord din București și 21,8 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 18 km.

Prezentarea proiectului imobiliar

Complexul de locuințe „Insignia Residence 2” este un proiect rezidențial prevăzut cu locuințe confortabile, ce sunt concepute într-un bloc locativ modern, ce are un regim de înălțime proiectat cu Parter și 5 Etaje locative. Imobilul este responsabil construit cu atenție la toate detaliile și la construcție sunt folosite doar materiale durabile și calitative. Structura constructivă a blocului de apartamente este formată din cadre din beton armat, pereții sunt realizați din cărămidă și fațadele casei sunt termo izolate și sunt modern finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă în combinația cu culorile gri și beige. Ferestrele imobilului sunt cu profil PVC și geam termopan de calitate înaltă cu capacități superioare de eficiență termică și fonică. Și blocul de apartamente este echipat cu lift modern.

În curtea complexului există zone verzi plantate, spații de relaxare organizate și modern echipate locuri de joacă pentru copiii rezidenților. Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane deschise și în complex există prezentate și parcări supraterane acoperite.

Despre apartamente și finisaje

În incinta ansamblului locativ „Insignia Residence 2” sunt prezentate 45 de unități locative, toate sunt spațioase și au una, două și trei camere decomandat proiectate. Toate locuințele sunt foarte primitoare, au scheme inteligente și dispun de suprafețele de la 37,60 mp utili și până la 99,90 mp utili și au balcoane deschise sau deschise și terase înverzite. Apartamentele sunt finisaje la maxim cu finisaje din gama Premium și au dotate obiecte sanitare și mobilier în camerele de baie plus toate instalațiile sanitare sunt conduse până la poziții. Sunt centrale termice proprii dotate pentru fiecare unitate locativă și instalațiile sistemului termic sunt complet realizate și conectate la caloriferele instalate. Ușă din metal este instalată la intrare în fiecare apartament și toate ușile interioare la fel sunt prezente în apartamente. Sistemul electric este realizat și complexul locativ este racordat la toate utilitățile generale.

Dezvoltatorul acceptă plata locuințelor prin creditare bancară și prin programul Prima Casă.

Pentru programări la locuințele noi, pentru rezervări, pentru achiziționare și pentru mai multe informații, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului locativ „Insignia Residence 2”, unde sunt prezentate toate contactele directe către Dezvoltator.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Insignia Residence 2

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Insignia Residence 2?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Insignia Residence 2 în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Insignia Residence 2?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍997 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Insignia Residence 2 în București?

Modalități de plata în Insignia Residence 2: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Insignia Residence 2?

Insignia Residence – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC