Previzualizare foto – fotografie originală aici

Insignia Residence 2
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
Drumul Belșugului, 43-47, zona Militari, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocul

Drumul Belșugului, 43-47, București (Insignia Residence)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Insignia Residence 2 pe hartă București

Drumul Belșugului, 43-47, zona Militari, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente42
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterane simple și acoperite
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Avantajele zonei de amplasare

Ansamblul locativ este localizat pe strada Drumul Belșugului, la numerele 43-47, în zona Militari din sectorul 6 al orașului București. Zona de amplasare a imobilelor noi se caracterizează ca una foarte liniștită și în plină dezvoltare, aici sunt multe magazine, supermarketuri, organizații educaționale și instituții de învățământ, din această zonă este acces facil către sectoarele capitalei și către blocul de apartamente este acces direct din Bulevardul Iuliu Maniu. Parcurgând pietonal doar 800 de metri de la casa de locuințe colective se ajunge la Centrul de Birouri West Gate, sunt 1,3 km până la centrul comercial „Militari Shopping” și până la hipermarketul Auchan și magazinele: Metro, Brico Depot, Arabesque și JYSK. În apropiere de complexul locativ funcționează saloane de înfrumusețare, sucursale bancare, sunt diverse cafenele și restaurante, sunt fast food-urile KFC și McDonald’s, iar pentru o viață modernă și sportivă în apropierea ansamblului rezidențial se află Clubul Sportiv Diamond, este Clubul de Tenis „AMG”, sala de fitness WorldClass Militari și este piscina Crazy Pool. În zona de amplasare a locuințelor noi funcționează Liceul Tehnologic „Pentru Poni”, Școala Gimnazială „Ion Dumitriu”, Școala Gimnazială „Regina Maria” și Grădinița „Magic World”. În proximitatea complexului locativ „Insignia Residence 2” circulă autobuze, sunt stațiile de Metrou Preciziei și Păcii, este STB Nufărul. Până în centrul capitalei este de parcurs o distanță de 11 km, sunt 8,8 km până la Gara de Nord din București și 21,8 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 18 km.

Prezentarea proiectului imobiliar

Complexul de locuințe „Insignia Residence 2” este un proiect rezidențial prevăzut cu locuințe confortabile, ce sunt concepute într-un bloc locativ modern, ce are un regim de înălțime proiectat cu Parter și 5 Etaje locative. Imobilul este responsabil construit cu atenție la toate detaliile și la construcție sunt folosite doar materiale durabile și calitative. Structura constructivă a blocului de apartamente este formată din cadre din beton armat, pereții sunt realizați din cărămidă și fațadele casei sunt termo izolate și sunt modern finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă în combinația cu culorile gri și beige. Ferestrele imobilului sunt cu profil PVC și geam termopan de calitate înaltă cu capacități superioare de eficiență termică și fonică. Și blocul de apartamente este echipat cu lift modern.

În curtea complexului există zone verzi plantate, spații de relaxare organizate și modern echipate locuri de joacă pentru copiii rezidenților. Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane deschise și în complex există prezentate și parcări supraterane acoperite.

Despre apartamente și finisaje

În incinta ansamblului locativ „Insignia Residence 2” sunt prezentate 45 de unități locative, toate sunt spațioase și au una, două și trei camere decomandat proiectate. Toate locuințele sunt foarte primitoare, au scheme inteligente și dispun de suprafețele de la 37,60 mp utili și până la 99,90 mp utili și au balcoane deschise sau deschise și terase înverzite. Apartamentele sunt finisaje la maxim cu finisaje din gama Premium și au dotate obiecte sanitare și mobilier în camerele de baie plus toate instalațiile sanitare sunt conduse până la poziții. Sunt centrale termice proprii dotate pentru fiecare unitate locativă și instalațiile sistemului termic sunt complet realizate și conectate la caloriferele instalate. Ușă din metal este instalată la intrare în fiecare apartament și toate ușile interioare la fel sunt prezente în apartamente. Sistemul electric este realizat și complexul locativ este racordat la toate utilitățile generale.

Dezvoltatorul acceptă plata locuințelor prin creditare bancară și prin programul Prima Casă.

Pentru programări la locuințele noi, pentru rezervări, pentru achiziționare și pentru mai multe informații, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului locativ „Insignia Residence 2”, unde sunt prezentate toate contactele directe către Dezvoltator.

Acest proiect mai este numit și Insignia Residence.

Unde se află Insignia Residence 2?

Drumul Belșugului, 43-47, zona Militari, Sector 6, București.

Termen de finalizare Insignia Residence 2?

Insignia Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Insignia Residence 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Insignia Residence 2 din București?

Dezvoltătorul Insignia Residence 2 este – Insignia Properties.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC