Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex High Class Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 018 € +TVA
Adresa
str. Postasului, 29A, zona Ozana, sector 3, București

Schițe și prețuri în High Class Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 29 aprilie
Garsonierede la 34.6 m2de la ‍1 018 € +TVA / m2de la ‍35 238 € +TVA
2 camerede la 50.8 m2de la ‍1 019 € +TVA / m2de la ‍51 775 € +TVA

High Class Residence pe hartă București

str. Postasului, 29A, zona Ozana, sector 3, București

Etape dezvoltare

bloc 5
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
Blocurile 1-4
bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4
dat în exploatare
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrala proprie de apartament
Liftda
Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
Număr apartamente500
Număr clădiri5
Parcare600 locuri de parcare subterană și supraterană
Regim inalțimeP+4E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăbarieră la intrarea in complex, paza, monitorizare video

Despre apartamente

Finisare apartamentecomplet finisate
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente50–120 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „High Class Residence” se află localizat pe strada Poștașului, la numărului 29A, în zona Ozana/Pallady, sectorul 3, orașul București.

În apropiere de complexul rezidențiale sunt grădinițe și școli, se află hipermarketurile Auchan, Lidl, Profi și Penny Market, este Piața Ozana și Piața Sălăjan și nu departe se află centrul comercial „Iris Titan Shoping Center”.

În apropiere de blocuri circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz, tramvai și nu departe este stația de metrou „1 Decembrie”. Distanța de la clădirile locative până la Piața Unirii din București este de 8,2 km, până la Gara de Nord sunt de parcurs 11,6 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 24,8 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 17,1 km.

Detalii tehnice și caracteristici generale ale complexului

Ansamblul imobiliar „High Class Residence” este compus din 5 blocuri locative. Imobilele sunt prevăzute cu regimuri medii de înălțime, toate au aspecte egale și 4 blocuri sunt construite cu regimuri egale de înălțime cu Parter plus 5 Etaje, iar blocul 5 are un Demisol plus Parter și plus 8 Etaje locative. Casele de apartamente sunt perfect proiectate într-un stil arhitectural elegant și toate au aspecte solemne și demne. Structura constructivă a blocurilor rezidențiale este realizată din cadre din beton armat, cu planșee din beton armat și cu toți pereții exteriori zidiți din cărămidă, la fel ca și toate compartimentările interioare și pereții despărțitori ai apartamentelor. Imobilele sunt izolate termic calitativ cu polistiren și dispun de certificare energetică de clasa – A. Toate blocurile rezidențiale sunt echipate cu ascensoare moderne, confortabile și sigure.

Generoase spații verzi plantate sunt oferite la dispoziția locatarilor și complexul rezidențial beneficiază de alei pietonale amenajate și terenul are instalat sistem de iluminat nocturn. În incinta complexului imobiliar este organizat un total de 600 locuri de parcare, care sunt prevăzute atât la subteran cât și la suprateran. Ansamblul de locuințe „High Class Residence” este păzit și are instalat sistem de monitorizare video. Accesul în incinta complexului este controlat prin barieră instalată la intrare și accesul în incinta blocurilor locative se face prin interfon.

Tipuri de apartamente finisaje și dotări

Proiectul rezidențial „High Class Residence” are construite un total de 500 de unități locative și oferă în vânzare garsoniere și apartamente spațioase cu 2 și 3 camere decomandate, iar la etajele superioare sunt prevăzute Penthouse-uri luxoase. Toate apartamentele au scheme logic gândite, sunt funcționale, primitoare și dispun de suprafețe de la 50 mp până la 120 mp.

La dispoziția cumpărătorilor sunt prezentate locuințe în deplin finisate, complet utilate și cu un bun gust „la cheie” finisate, cu folosirea materialelor calitative și inovative. Toți pereții din apartamente sunt tencuiți mecanizat și zugrăviți cu vopseli lavabile. Sunt placări ceramice aplicate pe pereți și pardoseli plus placări cu parchet și toate ușile interioare instalate sunt din lemn, iar ușă din metal este instalată la intrare. Camerele de baie se predau mobilate cu mobilier standard și au instalate toate obiectele sanitare și sunt montate și conectate toate instalațiile sanitare. Apartamentele beneficiază de instalații electrice CE cu prize, întrerupătoare și panouri electrice. Au instalat cablaj pentru TV și este internet prin fibră optică Wireless. Sistemul de încălzire este autonom prin centrală termică proprie pentru fiecare apartament cu tiraj forțat. Toate apartamentele se vând complet branșate la utilități și dispun de contoare individuale instalate pentru controlul consumului de gaze și curent electric, există instalate apometre și este racordare a imobilelor la sistemul de canalizare.

Vă invităm, să treceți de pe site-ul nostru direct pe web pagina oficială a complexului de locuințe „High Class Residence”, unde sunt afișate mai multe informații despre blocurile locative, despre finisajele apartamentelor disponibile, despre metodele de plată acceptate și unde sunt afișate toate contactele Dezvoltatorului.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial High Class Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla High Class Residence?

str. Postasului, 29A, zona Ozana, sector 3, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în High Class Residence în București?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere.

Cât costă metru pătrat în High Class Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1018 € +TVA.

Termen de finalizare High Class Residence?

Bloc 5, Blocurile 1-4 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC