Previzualizare foto – fotografie originală aici

High Class Residence
în București

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
str. Postasului, 29A, zona Ozana, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Blocurile 1-4
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Postasului, 29A, București (Bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Bloc 5
str. Postasului, 29A, București (Bloc 5)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

High Class Residence pe hartă București

str. Postasului, 29A, zona Ozana, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala proprie de apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente500
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcare600 locuri de parcare subterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitatebarieră la intrarea in complex, paza, monitorizare video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe50–120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „High Class Residence” se află localizat pe strada Poștașului, la numărului 29A, în zona Ozana/Pallady, sectorul 3, orașul București.

În apropiere de complexul rezidențiale sunt grădinițe și școli, se află hipermarketurile Auchan, Lidl, Profi și Penny Market, este Piața Ozana și Piața Sălăjan și nu departe se află centrul comercial „Iris Titan Shoping Center”.

În apropiere de blocuri circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz, tramvai și nu departe este stația de metrou „1 Decembrie”. Distanța de la clădirile locative până la Piața Unirii din București este de 8,2 km, până la Gara de Nord sunt de parcurs 11,6 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 24,8 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 17,1 km.

Detalii tehnice și caracteristici generale ale complexului

Ansamblul imobiliar „High Class Residence” este compus din 5 blocuri locative. Imobilele sunt prevăzute cu regimuri medii de înălțime, toate au aspecte egale și 4 blocuri sunt construite cu regimuri egale de înălțime cu Parter plus 5 Etaje, iar blocul 5 are un Demisol plus Parter și plus 8 Etaje locative. Casele de apartamente sunt perfect proiectate într-un stil arhitectural elegant și toate au aspecte solemne și demne. Structura constructivă a blocurilor rezidențiale este realizată din cadre din beton armat, cu planșee din beton armat și cu toți pereții exteriori zidiți din cărămidă, la fel ca și toate compartimentările interioare și pereții despărțitori ai apartamentelor. Imobilele sunt izolate termic calitativ cu polistiren și dispun de certificare energetică de clasa – A. Toate blocurile rezidențiale sunt echipate cu ascensoare moderne, confortabile și sigure.

Generoase spații verzi plantate sunt oferite la dispoziția locatarilor și complexul rezidențial beneficiază de alei pietonale amenajate și terenul are instalat sistem de iluminat nocturn. În incinta complexului imobiliar este organizat un total de 600 locuri de parcare, care sunt prevăzute atât la subteran cât și la suprateran. Ansamblul de locuințe „High Class Residence” este păzit și are instalat sistem de monitorizare video. Accesul în incinta complexului este controlat prin barieră instalată la intrare și accesul în incinta blocurilor locative se face prin interfon.

Tipuri de apartamente finisaje și dotări

Proiectul rezidențial „High Class Residence” are construite un total de 500 de unități locative și oferă în vânzare garsoniere și apartamente spațioase cu 2 și 3 camere decomandate, iar la etajele superioare sunt prevăzute Penthouse-uri luxoase. Toate apartamentele au scheme logic gândite, sunt funcționale, primitoare și dispun de suprafețe de la 50 mp până la 120 mp.

La dispoziția cumpărătorilor sunt prezentate locuințe în deplin finisate, complet utilate și cu un bun gust „la cheie” finisate, cu folosirea materialelor calitative și inovative. Toți pereții din apartamente sunt tencuiți mecanizat și zugrăviți cu vopseli lavabile. Sunt placări ceramice aplicate pe pereți și pardoseli plus placări cu parchet și toate ușile interioare instalate sunt din lemn, iar ușă din metal este instalată la intrare. Camerele de baie se predau mobilate cu mobilier standard și au instalate toate obiectele sanitare și sunt montate și conectate toate instalațiile sanitare. Apartamentele beneficiază de instalații electrice CE cu prize, întrerupătoare și panouri electrice. Au instalat cablaj pentru TV și este internet prin fibră optică Wireless. Sistemul de încălzire este autonom prin centrală termică proprie pentru fiecare apartament cu tiraj forțat. Toate apartamentele se vând complet branșate la utilități și dispun de contoare individuale instalate pentru controlul consumului de gaze și curent electric, există instalate apometre și este racordare a imobilelor la sistemul de canalizare.

Vă invităm, să treceți de pe site-ul nostru direct pe web pagina oficială a complexului de locuințe „High Class Residence”, unde sunt afișate mai multe informații despre blocurile locative, despre finisajele apartamentelor disponibile, despre metodele de plată acceptate și unde sunt afișate toate contactele Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și High Class Residence Postasului.

Unde se află High Class Residence?

str. Postasului, 29A, zona Ozana, Sector 3, București.

Termen de finalizare High Class Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în High Class Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul High Class Residence din București?

Dezvoltătorul High Class Residence este – High Class Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC