Previzualizare foto – fotografie originală aici

Titan New Park
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Drumul Gura Siriului, 96, zona Ozana, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Drumul Gura Siriului, 96, București (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza 2
str. Drumul Gura Siriului, 96, București (Bloc de vile)
2 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Titan New Park pe hartă București

str. Drumul Gura Siriului, 96, zona Ozana, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime3
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe29–155 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat

Ansamblul rezidențial „Titan New Park” se află dezvoltat în partea de Est a capitalei și se amplasează pe strada Drumul Gura Siriului, la numărul 96, în cartierul Titan din zona Ozana/Theodor Pallady în sectorul 3 al orașului București. Locuințele noi sunt perfect amplasate în vecinătate cu Parcul Teilor și în proximitatea complexului locativ se află multe organizații educaționale (Școlile Gimnaziale Nr. 16, Nr. 149, Nr. 20, Creșa Greierașul și Grădinița Nr. 211), sunt diverse magazine, supermarketuri (Profi, Lidl, Mega Image), hipermarketuri (Auchan, Kaufland Pallady) și centre comerciale, sunt săli sportive, saloane de înfrumusețare, sucursale bancare, cafenele și restaurante. De la blocurile locative este acces facil către mijloacele de transport în comun și stația de metrou Nicolae Teclu se află la doar 2 km de la imobilele noi. De la casele de apartamente din complexul rezidențial „Titan New Park” se parcurge o distanță de 8,1 km până în Piața Unirii din București, Gara de Nord din capitală se află la 11,7 km, sunt de parcurs 24,1 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni și sunt 16,2 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Prezentarea proiectului de locuințe

Complexul rezidențial „Titan New Park” este compus din 3 blocuri de apartamente cu regimuri reduse de înălțime, cu câte un Parter plus 3 etaje, unde etajul teri este construit retras. Conform tuturor cerințelor și tuturor normelor în vigoare sunt construite cu mare respundere toate imobilele. Structura constructivă a clădirilor locative este realizată pe cadre, stâlpi și grinzi din beton armat cu toți pereții exteriori și interiori realizați groși din cărămidă termică Porotherm, iar pe partea exterioară imobilele sunt calitativ izolate termic cu plăci de polistiren extrudat cu capacități ignifuge de 100 mm grosime și fațadele blocurilor locative sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior de calitate superioară. Un grad înalt de liniște în interior și un ambient termic confortabil în apartamente pe parcursul întregului an este asigurat de către ferestrele instalate la blocuri, acestea dispun de profil PVC Salamander și au sticlă termoizolantă acoperită cu peliculă low-e. La casa scării din blocurile locative sunt instalate ascensoare de ultimă generație, de calitate Premium, toate lifturile funcționează ultra silențios și sunt foarte sigure.

Sunt organizate zone verzi în incinta complexului locativ și pentru copii sunt amenajate locuri de joacă. Pentru transportul rezidenților în incinta complexului rezidențial toate locurile de parcare sunt supraterane – deschise.

Finisajele și utilajele apartamentelor, utilități și echipări

În incinta fiecărui bloc din ansamblul locativ „Titan New Park” sunt construite câte 49 de unități locative și disponibile în vânzare sunt garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere decomandat proiectate. Schemele locuințelor sunt inteligente și suprafața apartamentelor variază între 29 mp și 155 mp. Pentru apartamentele situate la parterul caselor sunt prevăzute grădini personale. Locuințele se predau beneficiarilor complet finisate, echipate, utilate și cu toate sistemele inginerești absolut realizate. Interiorul apartamentelor este finisat cu bun gust cu materiale rezistente la uzură, de clasă Premium și în băi și bucătării sunt placări cu gresie și faianță, toate tavanele și toți pereții sunt vopsiți. La intrare în fiecare apartamente este instalată ușă securizată din metal și toate ușile interioare instalate sunt de import din Italia. Dotată este câte o centrală termică în condensații cu funcționare pe gaze și cu puterea de 24 KW pentru fiecare unitate locativă. Este branșament total al complexului locativ la utilitățile generale și fiecare apartament se contorizează individual, are instalate apometre, contoare de gaz și curent electric.

Mai detaliat despre finisarea apartamentelor și despre construcția locuințelor noi, aflați de pe site-ul web al complexului rezidențial „Titan New Park”, unde vă invităm să treceți direct de pe pagina noastră și unde găsiți afișate toate contactele directe către Dezvoltator.

Acest proiect mai este numit și Titan New, Titan Stefan Residence.

Unde se află Titan New Park?

str. Drumul Gura Siriului, 96, zona Ozana, Sector 3, București.

Termen de finalizare Titan New Park?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc de vile – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Titan New Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Titan New Park din București?

Dezvoltătorul Titan New Park este – Titan New Park.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC