Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Uptown 13 Septembrie
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Mihail Sebastian, 35, zona 13 Septembrie, sector 5, București

Uptown 13 Septembrie pe hartă București

str. Mihail Sebastian, 35, zona 13 Septembrie, sector 5, București

Etape dezvoltare

Uptown 13 Septembrie
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat3 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinteron, spații comerciale
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz, tramvai
Număr apartamente49
Număr clădiri1
Parcaresubterană
Regim inalțimeS+P+7E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie cu băi utilate și optiuni de finisaje la alegere
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente46–105 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Deosebit localizat! Ușor de accesat! Cu toate punctele de interes învecinat!

Complexul rezidențial „UpTown 13 Septembrie Sebastian” se găsește poziționat pe strada Mihail Sebastian, la numărul 35, în zona 13 Septembrie din sectorul 5 al orașului București. Imediat lângă locuințele noi funcționează hipermarketul Carrefour, sunt supermarketurile Kaufland, LIDL, Mega Image și la 1,9 km se află piață agroalimentară „Rahova”, sunt magazinele JYSK, Lem’s, Pepco, sunt bănci, saloane de înfrumusețare, funcționează centre medicale și sunt farmacii, cafenele și restaurante, iar la 2,1 km se află sala sportivă „Groovebox”. Pentru copii în proximitatea casei se află Liceul Teoretic „Ion Barbu”, Liceul Teoretic „Ștefan Odobleja”, Liceul Tehnologic „Dimitrie Gusti”, Școala Gimnazială Nr. 143, Școala Gimnazială Nr. 280, Școala Gimnazială „Orizont”, este Grădinița „Sfântul Nicolae”, Grădinița „Floarea Soarelui” și Grădinița și After School „David Center” și nu departe de la blocul rezidențial este Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”. La 750 de metri de la blocul locativ este Parcul Sebastian, iar până la Parcul Izvor sunt de parcurs pietonal 2,6 km sau circa 3 km cu mașina și sunt doar 1,8 km până la Palatul Parlamentului. În apropiere de complexul rezidențial „UpTown 13 Septembrie Sebastian” se află stații de transport public și circulă autobuze și tramvaie, iar până la stația de Metrou Orizont se ajunge parcurgând 1,3 km. Distanța până la Piața Unirii din București este de 4,2 km, sunt 4,9 km până la gara de Nord și 20 km până la Aeroportul „Henri Coandă”, iar Aeroportul „Aurel Vlaicu” se află la 14,7 km.

Prezentarea complexului cu informații tehnice

Proiectul imobiliar „UpTown 13 Septembrie Sebastian” este prezentat cu un bloc locativ ultramodern de locuințe confortabile. Imobilul dispune de un regim de înălțime cu un Subsol plus Parter și plus 7 Etaje de apartamente și este realizat cu o structură constructivă pe care din beton armat cu toți pereții exteriori perimetrali și compartimentările realizate din cărămidă Porotherm, ce asigură un confort termic și fonic sporit. Pe partea exterioară imobilul este fiabil izolat termic și complexul rezidențial corespunde clasei energetice „A”. Pentru păstrarea ambientului termic favorabil imobilul beneficiază de tâmplărie exterioară instalată cu profil din PVC (de culoare albă) cu 5 termo camere și geam tripan termoizolant Veka. În clădirea de apartamente sunt instalate două ascensoare de ultimă generație, ce sunt foarte confortabile și funcționează silențios.

La parterul complexului de locuințe sunt prevăzute spații comerciale, iar accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon.

Pentru parcarea transportului locatarilor în incinta complexului rezidențial sunt prevăzute locuri de parcare subterane.

Cum se predau apartamentele

În complexul de locuințe „UpTown 13 Septembrie Sebastian” sunt construite 49 de unități locative. Disponibile sunt apartamente cu o cameră de tip – Studio și locuințe cu 2 și 3 camere, ce sunt perfect proiectate și dispun de scheme funcționale cu suprafețele, ce încep de la 46 mp și ajung până la 105 mp.

Apartamentele se predau în folosință finisate – la cheie și locatarii se vor plimba pe pardoseli placate cu parchet laminat și gresie și se vor bucura de posibilitatea de a-și alege culoarea vopselilor lavabile a pereților ideal nivelați sau nuanțele plăcilor de faianță (în băi și bucătării parțial). La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal și ușile interioare instalate sunt din MDF furniruite. Camerele de baie au conduse toate instalațiile sanitare și sunt complet utilate cu finisaje oferite la alegerea cumpărătorilor. Sistemul electric este realizat și toate instalațiile termice sunt conduse și racordate la centralele termice proprii și la calorifere. Întreg blocul locativ este branșat la utilitățile generale și locuințele sunt contorizate separat la apă, curent electric și gaze naturale.

Pentru achiziționări și pentru alte informații, vă rugăm să contactați Dezvoltatorul și să accesați pagina web a complexului rezidențial „UpTown 13 Septembrie Sebastian”.

Unde se afla Uptown 13 Septembrie?

str. Mihail Sebastian, 35, zona 13 Septembrie, sector 5, București.

Termen de finalizare Uptown 13 Septembrie?

Uptown 13 Septembrie – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Uptown 13 Septembrie.

Cine este dezvoltatorul Uptown 13 Septembrie în București?

Dezvoltator Uptown 13 Septembrie – Uptown Properties.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC