Previzualizare foto – fotografie originală aici

Forest On Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Drumul Lapus, 121, zona Băneasa, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Drumul Lapus, 121, București (Forest One Residence)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
Indisponibil

Forest On Residence pe hartă București

str. Drumul Lapus, 121, zona Băneasa, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiaer condiționat inclus, sistem Smart Home
🟧 Încălzirecentrală termică de apartament marca Viesman, încalzire in padoseala
🟧 Liftlift marca Schindler 3300
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente36
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe74–108 mp

Despre ansamblu rezidențial

Ideal localizat cu pădure învecinat

Excepțional localizat în zona Băneasa se află ansamblul locativ „Forest One Residence” pe strada Drumul Lăpuș, la numărul 121, în sectorul 1 din orașul București. Locuințele sunt construite la aer curat și se învecinează cu Pădurea Băneasa. În apropiere de complex este centrul de afaceri „Willbrook Platinum Business & Convention” și se află Spitalul „Oxxygene”, nu departe funcționează Grădinița Nr. 2 din Otopeni, se află Liceul Francez, este Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”.

La doar 5 minute cu mașina se ajunge de la complex până la cele mai importante puncte comerciale din zona Băneasa - la centru comercial și de retail „Băneasa Shopping City”, unde sunt restaurante, cafenele, cinema și food corturi și lângă care se află magazinele: Metro Cash & Carry, Brico Depot, Selgros, Dedeman, IKEA și hipermarket-ul Carrefour. De asemenea de la complexul locativ la mici distanțe se află săli sportive, bazine de înot și este complexul „Stejarii Country Club” – 3,2 km, iar la circa 4 km se află Grădina Zoologică.

În apropiere de complex circulă mijloace de transport în comun și sunt multe rute cu autobuz până la toate punctele importante din capitală. Și distanța de la complexul rezidențial „Forest One Residence” până la Aeroportul Internațional Otopeni „Henri Coandă” este de 8,4 km, iar până la Aeroportul Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 4,7 km. Gara de Nord se află la 10,7 km și până la Piața Unirii din București este o distanță de 13,5 km.

Prezentarea proiectului imobiliar de tip Boutiquie

Ansamblul imobiliar „Forest One Residence” reprezintă un bloc rezidențial cu aspect modern și cu un stil elegant și minimalist. Regimul de înălțime al clădirii este cu Subsol plus Parter și plus 5 Etaje locative.

Imobilul are o structură de rezistență compusă din cadre din beton armat cu închideri din cărămidă cu goluri Soceram Durotherm cu grosimea zidăriei exterioare și perimetrale a apartamentelor de 30 cm și compartimentările la fel sunt din cărămidă cu grosimea de 15-20 cm. Termo-sistemul exterior al blocului locativ este format din plăci din polistiren expandat de 10 cm grosime. Tâmplăria exterioară instalată la imobil este cu profil din aluminiu de la Schuko și are geam termopan. La bloc este instalat un ascensor modern și calitativ de marca Schindler 3300.

Locurile de parcare din complex sunt organizate subterane dar există organizate și parcări supraterane. Terenul ansamblului locativ „Forest One Residence” dispune de sistem de video supraveghere.

Finisajele apartamentelor

Ansamblul de locuințe „Forest One Residence” este prevăzut cu un număr limitat de doar 36 de apartamente logic gândite cu scheme confortabile cu 2 și 3 camere, toate dispune de balcoane finisate cu balustrade din sticle securizate. Apartamentele sunt proiectate cu suprafețele de la 74,68 mp până la 107,91 mp.

Apartamentele facilită de sistem de casă inteligentă - Smart Home și toate proprietățile locative se predau în folosință beneficiarilor finisate – „la cheie”, unde toate finisajele sunt elegante, dispun de Premium calitate, sunt prezentate de la cele mai cunoscute brand-uri și sunt alese în așa modele pentru a fi ușor asortate cu orice mobilier și combinate cu diferite stiluri de design. Gresia și faianța placate în locuințe sunt alese de la firma Delta Studio. La fel de la furnizorul Delta Studio sunt instalate toate obiectele sanitare din camerele de baie (vasul wc, cada și lavoarul). În interiorul apartamentelor pereții sunt nivelați, tencuiți și vopsiți cu vopsea lavabilă albă. Toate ușile interioare, ce sunt instalate în apartamente sunt de la firma italiană Cocif, iar ușa de la intrare este din metal și este de marca Dierre de import din Italia. Toate instalațiile electrice sunt dotate și sunt instalații de curent slab inclusiv de la firmele Schneider, Gewiss și Legrand. Locuințele beneficiază de sistem de aer condiționat Daikin și sistemul de încălzire este individual pentru fiecare apartament și include câte o centrală termică Viessmann, iar instalațiile termice conduse prin pardoseală sunt de tip Tece. Pentru fiecare apartament separat sunt dotate apometre, contoare pentru gaz și curent electric și apartamentele sunt la toate utilitățile necesare.

Ansamblul rezidențial „Forest One Residence” este construit de către Dezvoltatorul „Euro Vial Residence”, pe pagina oficială a căruia sunt prezentate toate detaliile și informațiile amănunțite despre apartamentele luxoase și despre metodele de plată acceptate, vă rugăm să treceți direct pe site-ul Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și ForestOn Residence, Forest Residence.

Unde se află Forest On Residence?

str. Drumul Lapus, 121, zona Băneasa, Sector 1, București.

Termen de finalizare Forest On Residence?

Forest One Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Forest On Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Forest On Residence din București?

Dezvoltătorul Forest On Residence este – Euro Vial Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC