Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Delea Veche Rezidential 2
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Delea Veche, 35, zona Vatra Luminoasa, Sector 2, București

Schițe și prețuri în Delea Veche Rezidential 2

2 camere
de la 65.71 m2totul e vândut
3 camere
de la 88.44 m2totul e vândut

Delea Veche Rezidential 2 pe hartă București

str. Delea Veche, 35, zona Vatra Luminoasa, Sector 2, București

Etape dezvoltare

Delea Veche Rezidential 2
construit
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstâlpi, grinzi și plăci din beton armat
🟧 Facilităţiparc, supermarket
🟧 Încălzirecentrală proprie
🟧 Lift2 pasager
🟧 Număr apartamente51
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Securitatenu
🟧 Zidurizidărie bloc porotherm

Despre apartamente

🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente40,84–73,55 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Delea Veche Rezidențial 2” este amplasat pe strada Delea Veche, nr. 35, are o așezare foarte confortabil într-o zonă centrală a Bucureștiului. Și are în apropierea sa multe instituții de învățământ, magazine, restaurante, locuri de relaxare și stații cu mijloace de transport în comun.

Prezentarea ansamblului rezidențial și descrierea locuințelor

Complexul Rezidențial „Delea Veche Rezidențial 2” reprezintă o clădire de apartamente, care este construită cu u nivel la subsol, are un parter și 7 etaje locative, casa dispune de o singură scară. Construcția este întemeiată pe o fundație de tip radier general din beton armat, cu stâlpi, grinzi și plăci din beton armat, zidăria este efectuată cu bloc porotherm de 25 cm grosime, din exterior casa dispune de izolare termică cu grosimea de 10 cm din polistiren expandat, terasele și balcoanele la fel sunt termoizolate. În incinta Complexului locativ există amenajate pentru transportul personala al locatarilor locuri de parcare atât subterane cât și supraterane deschise sau acoperite. Scara imobilului este dotată cu două ascensoare moderne, cu capacitatea de ridicare a câte 6 persoane fiecare.

Despre apartamente

Proiectul Rezidențial „Delea Veche Rezidențial 2” oferă spre vânzare în total un număr de 51 de unități locative, printre care sunt apartamente cu 1, 2 și 3 camere, locuințele sunt complet finisate cu materiale de clasă premium (cu parchet, plăci ceramice, zugrăveli lavabile, cu uși interioare și la intrare - montate). Suprafața utilă totală a garsonierelor începe de la 40,84 mp și ajunge până la 43,65 mp, iar apartamentele cu 2 camere au suprafața cuprinsă între 50,36 mp și 58,23 mp, locuințele cu 3 camere dispun de suprafața de la 72,99 mp până la 127,14 mp. Toate camerele de baie sunt dotate cu obiecte sanitare și au instalații sanitare. Precum și în apartamente sunt instalații electrice cu prize și întrerupătoare. În camerele de zi (living) este aer condiționat. Sistemul de încălzire pentru fiecare locuință este individual și toate sunt dotate cu câte o centrală termică proprie (în condensații de 24 kw) pe apartament și au radiatoare oțel monobloc instalate. Toate utilitățile sunt branșate și sunt instalate contoare proprii pentru fiecare utilitate separat.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Delea Veche Rezidențial 2” este Compania „D Development”.

Citiți mai multe informații și aflați mai multe materiale utile despre locuințele ansamblului rezidențial „Delea Veche Rezidențial 2”, vedeți schemele acestora, aflați disponibilitatea și posibilitățile de achitare de pe site-ul web al Dezvoltatorului „D Development”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Delea Veche Rezidential 2?

str. Delea Veche, 35, zona Vatra Luminoasa, Sector 2, București.

Termen de finalizare Delea Veche Rezidential 2?

Delea Veche Rezidential 2 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Delea Veche Rezidential 2.

Cine este dezvoltatorul Delea Veche Rezidential 2 în București?

Dezvoltator Delea Veche Rezidential 2 – D Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC