Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

The Class Apartments 3
în Voluntari

Apartamente
de la ‍125 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 925 € +TVA
pe ‍281 €
Dezvoltător
Adresă
bd. Pipera, 19, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

Bulevardul Pipera 19, Voluntari (The Class Apartments 3)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în The Class Apartments 3

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 23 ianuarie 2024
2 camere
63.1–65 m2
de la ‍1 923 € +TVA / m2de la ‍125 000 € +TVA

The Class Apartments 3 pe hartă Voluntari

bd. Pipera, 19, Voluntari, Ilfov

Plata în rate la The Class Apartments 3

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în The Class Apartments 3

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţi Este o oază de liniște, în mijlocul aglomerației urbane
🟧 Încălzire Incalzire in Pardoseala
🟧 LiftDa
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente42
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare Parcari Interior
🟧 Regim inalțimeS+P+4
🟧 SecuritateAcces Securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricaramida, beton

Despre apartamente

🟧 FinisajeLa Cheie
🟧 Număr camere1‑camere,2‑camere, 3‑camere,4‑camere
🟧 Suprafața locuințe52.91 – 159.49 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat cu acces facil către tot de ce sunteți interesat

Ansamblul rezidențial „The Class Apartments 3” se află localizat într-o zonă în plină dezvoltare – zona Pipera – Tunari și locuințele noi sunt amplasate pe Bulevardul Pipera, la numărul 19 în orașul Voluntari din județul Ilfov. Locatarii acestui complex rezidențial beneficiază de toate facilitățile zonei de Nord ale Bucureștiului și în apropierea blocului locativ se află o mulțime de puncte de interes, este oficiul Poștal, sunt sucursale bancare și la o distanță de doar 450 de metri funcționează supermarketul Mega Image. De la complexul rezidențial sunt de parcurs nu mai mult de 600 de metri până la Grădinița Montessori, iar în 12 minute pietonal se ajunge până la Școala Gimnazială Nr. 3 Pipera Voluntari. Nu departe de apartamente se află Parcul Regina Anna și este Stadionul Anghel Iordănescu, sunt pizzerii, cafele și restaurante.

De la complexul „The Class Apartments 3” este de parcurs o distanță de circa 11 - 12 km până în Piața Unirii din capitală și sunt aproape 9-10 km până la Gara de Nord din București, iar la doar 4,3 km se află Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” și sunt de parcurs 12,4 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”.

Prezentarea complexului locativ cu specificații tehnice

Proiectul rezidențial „The Class Apartments 3” este prezentat cu un bloc de apartamente ultra modern, care este profesionist proiectat și realizat cu o mare responsabilitate astfel ca să corespundă celor mai înalte standarde de confort și siguranță. Regimul de înălțime al clădirii locative este mic cu un Subsol plus Parter și plus 4 Etaje de apartamente și oferă construcției un grad sporit de rezistență seismică. Structura constructivă a imobilului este formată din cadre din beton armat și toți pereții sunt zidiți din cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fonic. Fațadele sunt sofisticat amenajate și balcoanele excepțional încadrate, astfel aspectul clădirii este unic și atractiv. În interiorul blocului toate spațiile comune: holul, coridoarele și casa scării sunt complet finisate și la imobil este instalat un lift sigur de ultimă generație, care funcționează silențios.

Transportul personal al rezidenților poate fi parcat la locurile de parcare din complex, ce sunt organizate interioare. Iar în curtea ansamblului locativ sunt amenajate insule verzi și accesul în incintă este securizat. Toate căile de acces și străzile interioare sunt asfaltate și nocturn iluminate.

Caracteristici de finisare ale apartamentelor

În total proiectul locativ „The Class Apartments 3” dispune de 42 de unități locative confortabile și modern proiectate, printre care se află garsoniere cochete și apartamente spațioase și primitoare cu 2 - 3 și 4 camere, care sunt inteligent compartimentate și dispun de suprafețele de la 52,91 mp până la 159,49 mp. Se livrează locuințele finisate – „La cheie” cu finisaje calitative, ce sunt alese cu bun gust. În interiorul apartamentelor sunt realizate toate sistemele inginerești. Sistemul de încălzire are instalații montate în pardoseală și cu câte o centrală termică (cu funcționare în condensații) este echipat fiecare apartament. Sistemul sanitar la fel este complet realizat, inclusiv și sunt obiecte sanitare dotate, este duș în pardoseală de tip (walk in) și rezervorul pentru wc este incastrat. Toate utilitățile generale sunt racordate la blocul locativ și la momentul predării locuințelor în exploatare, toate acestea dispun de apă curentă, gaze naturale, electricitate și canalizare.

Dacă sunteți interesați de o locuință nouă în zona de Nord a capitalei și dacă doriți să aflați mai multe informații amănunțite despre apartamentele noi, disponibilitate, mai detaliat despre metodele de plată acceptate și pentru contactele managerilor de vânzare ai Dezvoltatorului, vă rugăm să accesați pagina web a complexului rezidențial „The Class Apartments 3”, la care aveți acces direct chiar de pe site-ul nostru.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut The Class Apartments 3?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și The Class Apartments Voluntari.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în The Class Apartments 3 din Voluntari?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă m² în The Class Apartments 3?

M² în acest complex costă de la ‍1 925 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în The Class Apartments 3 în Voluntari?

Modalități de plata în The Class Apartments 3: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar.

Termen de finalizare The Class Apartments 3?

The Class Apartments 3 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC