Previzualizare foto – fotografie originală aici

One Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Han Tatar, 10, zona Tătărași Sud, Iași

Mai detaliat despre blocul

str. Han Tatar (One Residence)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

One Residence pe hartă Iași

str. Han Tatar, 10, zona Tătărași Sud, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica de apartament
🟧 Liftlifturi marca Kleemann
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente88
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime7
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe30 – 72 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare și puncte importante din apropiere

Ansamblul rezidențial „One Residence” este dezvoltat pe strada Han Tătar, la numărul 10, în zona Tătărași Sud din orașul Iași.

La doi pași de la blocul rezidențial se află supermarketurile Profi și Lidl. Și pentru copii sunt următoarele organizații educaționale: Școala „Gheorghe I. Brătianu”, Școala Nr. 4 „Ionel Teodoreanu”, Școala Nr. 22 „B. P. Hașdeu”, Școala Costache Conachi, este Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă”, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 13 și este Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”. La distanțe accesibile pietonal se află Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Sfânta Maria” și Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu”, sunt cabinete, clinici medicale și farmacii, este sala sportivă „Body Line Gym”, sunt saloane de înfrumusețare, pizzerii, cafenele, cofetării și până la centrul comercial „Pallas Mall” sunt de parcurs pietonal 2,2 km.

Lângă blocul locativ sunt stații cu mijloace de transport în comun cu multe rude de autobuz și de la complexul locativ „One Residence” sunt de parcurs aproximativ 3 km până în centrul orașului Iași, distanța până la Gara Mare este de 4,7 km, iar Aeroportul Internațional din Iași se găsește localizat la aproximativ 5 km.

Caracteristici și detalii de amenajare a blocului

Ansamblul locativ „One Residence” este prezentat pe piața imobiliarelor noi din orașul Iași cu un bloc de locuințe de un regim de înălțime cu Parter și 7 Etaje locative. Clădirea de apartamente este modern proiectată cu o arhitectură elegantă și dispune de un aspect atractiv. Structura blocului locativ este realizată pe cadre din beton armat, cu diafragme și piloți forați la 13 cm. Sistemul termic, ce este aplicat pe partea exterioară a blocului de locuințe are grosimea de 10 cm și este de tip Austrotherm. Blocul de apartamente are instalate ferestre cu profil din PVC cu grosimea de 80 mm de firma Rehau și geam tripan termopan. Spațiile comune interioare se predau finisate și la bloc sunt instalate ascensoare de ultimă generație, sigure, confortabile, rapide și silențioase, alese de la firma Kleemann. Accesul în incinta blocului este controlat prin sistem cu interfon.

Locurile de parcare sunt prevăzute supraterane și accesul către acestea este controlat.

Tipuri de apartamente și modele de finisaje

Complexul imobiliar „One Residence” prezintă un total de 88 apartamente confortabile, proiectate și finisate în conformitate cu ultimele cerințe și standarde de calitate și confort. Locuințele au scheme perfect compartimentate cu 1, 2 și 3 camere. Există patru tipuri de apartamente cu o cameră cu suprafețele de la 29,7 mp până la 38,3 mp. Sunt zece tipuri de modele de apartamente cu 2 camere, acestea dispun de suprafețele de la 39,08 mp și până la 53,2 mp. Locuințele cu 3 camere sunt proiectate într-un model și au suprafața de 72,5 mp.

În vânzare apartamentele sunt prezentate la maxim finisate și se predau în exploatarea la cheie finisate 100% cu folosirea materialelor și finisajelor de import de Premium clasă. Pentru placajele pardoselilor din băi și bucătării este folosită gresia și faianța de import din Italia. Toate ușile interioare (din lemn) sunt instalate (de import) și ușa de acces la fel montată și este din metal. Locuințele beneficiază de toate instalațiile sanitare montate și camerele de baie sunt mobilate, sunt complet echipate cu obiecte sanitare Premium și sunt dotate cu cadă sau cu cabină de duș, iar la cererea cumpărătorilor poate fi instalat și jacuzzi (opțional). În apartamente sunt conduse instalațiile electrice și termice și fiecare locuință dispune de câte o centrală termică proprie. Complexul locativ se predă în folosire complet racordat la utilitățile generale și fiecare proprietate locativă se va contoriza separat.

Vă invităm, să treceți pe pagina web a complexului locativ „One Residence”, să vedeți toate schemele apartamentelor disponibile și să contactați direct cu managerii de vânzări, care vă vor ajuta să alegeți cel mai bun apartament potrivit familiei Dumneavoastră.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Oancea Residence.

Unde se află One Residence?

str. Han Tatar, 10, zona Tătărași Sud, Iași.

Termen de finalizare One Residence?

One Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în One Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul One Residence din Iași?

Dezvoltătorul One Residence este – Studio Casa Consult.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC