Previzualizare foto – fotografie originală aici

Peg Housing 4
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Bazei, zona Valea Adâncă, Iași

Peg Housing 4 pe hartă Iași

str. Bazei, zona Valea Adâncă, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiacces securizat
🟧 Încălzirecentralã
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente12 (case)
🟧 Parcareterestră
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile

Despre apartamente

🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe70–100 mp

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Peg Housing 4” este așezat în partea de Sud a orașului Iași, în zona Cug, pe strada Bazei. Și are situate în apropierea sa: Selgros, Piața Cug, Spitalul Providența și Centrul Expozițional Moldova.

Caracteristica complexului rezidențial și descrierea generală a unităților locative

Ansamblul rezidențial „Peg Housing 4” este compus din case de tip duplex, care sunt construite cu o structură din beton și cărămidă și dispun de un regim de înălțime cu parte și mansardă. Casele sunt prezentate cu grădini private bine amenajate și cu locuri de parcare supraterane. Pereții exteriori, compartimentările și pereții interiori sunt efectuați din cărămidă. Casele au montate ferestre din profil PVC și cu geam termopan. Toate locuințele se predau beneficiarilor complet finisate (se poate de ales materialele de finisare în dependență de momentul achiziționării) și au pereții din interior prelucrați, acoperiți cu tencuială, gletuiți cu glet de ipsos și finisați cu vopsea lavabilă. Pereții și pardoselile din camerele de baie și bucătării sunt placați cu plăci ceramice, pardoselile balcoanelor la fel sunt placate cu plăci ceramice. Pardoselile din living și dormitoare sunt acoperiți cu parchet laminat. Blocurile sanitare sunt dotate cu obiecte sanitare, cu cadă, lavoar și closet (cada poate fi schimbată pe cabină de duș). În interior ușile instalate sunt celulare, iar ușa de acces instalată este efectuată din metal. Casele sunt dotate du centrale termice individuale și cu radiatoare. Și au toate utilitățile branșate și dotări cu contoare individuale la gaze, curent electric și apometre. Apartamentele sunt dotate cu instalații electrice din cupru.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Peg Housing 4” este Compania „Peg Construct”, care face parte din „Petro Grup” SRL.

Metode de achitare

Programul „Prima Casă”, credit imobiliar, credit ipotecar și în dependență de metoda de achitare există oferite discount - uri.

Pentru mai multe detalii și alte informații despre locuințele din duplexuri, sunteți așteptați să vizitați site-ul web al ansamblului rezidențial „Peg Housing 4”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Peg Housing, Peg Housing Residence.

Unde se află Peg Housing 4?

str. Bazei, zona Valea Adâncă, Iași.

Termen de finalizare Peg Housing 4?

Vila 1, Vila 2, Vila 3, Vila 4, Vila 5, Vila 6, Vila 7, Vila 8, Vila 9, Vila 10, Vila 11, Vila 12 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Peg Housing 4 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Peg Housing 4 din Iași?

Dezvoltătorul Peg Housing 4 este – Peg Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC