Previzualizare foto – fotografie originală aici

Peg Housing 5
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Veronica Micle, Miroslava

Peg Housing 5 pe hartă Iași

str. Veronica Micle, Miroslava

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton și cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrală proprie pe gaz individuală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportmicrobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcareo parcare inclusa
🟧 Regim inalțimeP / P+1E
🟧 Securitateacces securizat cu bariera
🟧 Tip imobilvilă
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe90–100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Ansamblul rezidențial „Peg Housing 5” se află localizat în vecinătatea Sud-Vestică a municipiului Iași, pe strada Veronica Micle, în comuna Miroslava.

Facilitățile amplasării

Proiectul Rezidențial „Peg Housing 5” este situat în apropiere de șoseaua de centură și are în vecinătatea magazine, restaurant, spital, o grădiniță și o școală. Sunt spații verzi amenajate. Nu departe se află stația de autobuz și Primăria comunei Miroslava. Distanța până în centrul orașului Iași este de 9,6 km. Distanța până la Gară este de 9,9 km, și până la Aeroportul Internațional Iași sunt de parcurs 15,1 km.

Structura și caracteristica tehnică a ansamblului rezidențial

Complexul Locativ „Peg Housing 5” reprezintă un complex de vile / case înșiruite cu un număr total de 65 de unități locative. Imobilele sunt construite în două modele pentru duplexuri și două modele de case individuale. Vilele pot fi atât cu un etaj cât și în două nivele. De asemenea rezidenții beneficiază de un teren alocat casei cu suprafața de 250 de metri. Imobilele dispun de terase exterioare, acoperite cu pergolă de lemn de cea mai bună calitate. Balcoanele caselor sunt finisate cu placi ceramice de exterior. Tâmplăria instalată este cu profil PVC bicolor. Există amenajat câte un loc de parcare pentru fiecare casă. Și este iluminat exterior.

Descrierea locuințelor

Casele din ansamblul rezidențial „Peg Housing 5” sunt prezentate cu suprafața utilă de 75 mp și 98 mp. Și au pereții interiori realizați din cărămidă, care se predau prelucrați cu tencuială și acoperiți cu glet de ipsos apoi sunt vopsiți cu vopsea lavabilă. Camerele de baie sunt finisate cu gresie și faianță și complet utilate cu obiecte sanitare necesare (lavoar, closet, cadă), în loc de cadă poate fi instalată cabină de duș, la dorința cumpărătorului. Bucătăriile la fel sunt placate cu ceramică (culoare și stilul poate fi ales de viitorul locatar în dependență de momentul și stadiul de construcție). Camera de livind și dormitoarele dispun de pardoseli placate cu parchet laminat, care la fel poate fi ales de cumpărător. În hol pardoseala este acoperită cu ceramică (dar poate fi înlocuită cu parchet). Ușile interioare sunt instalate și la alegere pot fi efectuate din lemn. În case există dotări și instalații electrice (pe cupru), precum și sunt instalații termice cu centrală proprie pe gaz pentru fiecare unitate locativă individual. Contoarele individuale pentru toate utilitățile sunt conectate la (apă, gaze naturale, energie electrică). Este CATV și internet. La dispoziția beneficiarului casele pot fi complet finisate, semifinisate sau parțial finisate conform dorinței cumpărătorului.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Peg Housing 5” este Compania de Construcții „PEG Construct”, care este o parte a Companiei „Petro Grup” S.R.L., la rândul său aceasta a fost înființată în anul 1998 și are o experiență în domeniul construcțiilor din anul 2006.

Modalități de achitare

Credit imobiliar, credit ipotecar, credit „Prima Casă”sau plata cash cu discount substanțial.

Pentru mai multe informații despre Complexul Locativ, prețurile, disponibilitatea, sunteți așteptat pe pagina oficială a Dezvoltatorului ansamblului rezidențial „Peg Housing 5”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Peg Housing Residence.

Unde se află Peg Housing 5?

str. Veronica Micle, Miroslava.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Peg Housing 5 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Peg Housing 5 din Iași?

Dezvoltătorul Peg Housing 5 este – Peg Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC