Peg Construct

Proiecte dezvoltator Peg Construct

Construiește începând cu 2006
contemporanhomes.ro
2 proiecte
în construcție
6 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Peg Construct

Peg Construct este una din cele mai dinamice companii din regiunile Miroslava și Iași și este o parte a companiei SC „Petro Grup” SRL, aceasta fiind înființată în anul 1992 și are o experiență vastă în domeniul construcțiilor. Echipa profesioniștilor agenției imobiliare Peg Construct atinge un număr de peste 100 de persoane, care își îndreaptă munca sa înspre realizarea și dezvoltarea proiectelor imobiliare calitative și pentru a face fericiți multe familii cu un cămin de vis.

La dispoziția viitorilor locatari  sunt oferite la alegere atât garsoniere și apartamente spațioase cât și case private sau de tip înșiruite, la toate din acestea  dezvoltatorul neapărat prevede spații verzi amenajate, locuri de joacă pentru copii și locuri de parcare. Toate construcțiile sunt realizate din materiale de construcții calitative și locuințele se predau viitorilor locatari complet finisate și racordate la toate utilitățile.

 

Compania Peg Construct poate oferi imobiliare noi la cele mai bune prețuri datorită faptului că toate proiectele imobiliare sunt construite și dezvoltate personal, fără de firme intermediare și alte agenții de consulting imobiliar, astfel beneficiarii intră în posesia locuințelor direct de la compania Peg Construct fără a se percepe comisioane suplimentare.

De asemenea anume locuințele dezvoltate de Peg Construct pot fi achiziționate prin diverse metode de plată flexibile și comode pentru cumpărători ca: credite bancare, credite imobiliare, programul guvernamental „Prima casă” sau cash. Foarte des cumpărătorii pot profita de discount-uri plăcute oferite de către Peg Construct, în dependență de metoda de achitare a imobiliarelor noi.