În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Central District
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Viitorului, 134-136, zona Ștefan cel Mare, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Viitorului, 134-136, București (Bloc 1)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
Indisponibil
str. Viitorului, 134-136, București (Bloc 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
Indisponibil

Central District pe hartă București

str. Viitorului, 134-136, zona Ștefan cel Mare, Sector 2, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică comună clădire, încălzire prin pardoseală, aer condiționat de apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Număr apartamente40
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E/ S+P+5E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, duplex
🟧 Suprafața locuințe62–171 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ideal localizat de centrul capitalei apropiat

Proiectul rezidențial „Central District Viitorului” este dezvoltat într-o zonă liniștită și ușor accesibilă, unde se află o mulțime de puncte de interes. Apartamentele noi se localizează pe strada Viitorului, în două blocuri cu numerele 134 – 136, în zona Ștefan cel Mare, din sectorul 2 al municipiului București. În imediata vecinătate a imobilelor funcționează magazine, farmacii, centre medicale, sunt școli și grădinițe, se află saloane de înfrumusețare, săli sportive, sucursale bancare și sunt cafenele, pizzerii și restaurante. În proximitate se află stații de transport public și circulă autobuze și tramvaie, iar stația de metrou Ștefan cel Mare se află la numai 1200 de metri pietonal.

Piața Unirii din București este la o distanță de doar 3,7 km față de locuințele complexului rezidențial „Central District Viitorului”, iar până la Gara de Nord din capitală se parcurg circa 3,5–4,3 km, distanța până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” este de 15,2 km și sunt 9 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Despre valoroasele imobile ale complexului rezidențial

Ansamblul de locuințe moderne „Central District Viitorului” este o comunitate restrânsă de locuințe ultra moderne și complexul locativ este prezentat cu două blocuri de apartamente de tip „Boutique”. Imobilele sunt foarte atractive și regimul de înălțime al primului bloc este cu Subsol plus Parter plus 4 Etaje și al doilea corp de imobil este proiectat cu un Subsol plus Parter plus 5 Etaje locative. Structura de rezistență a clădirilor de apartamente este realizată pe cadre din beton armat cu folosirea materialelor calitative, durabile și eficiente din punct de vedere termic și fonic pentru umplutura pereților și pentru tâmplăria exterioară este ales profilul din aluminiu cu 7 camere termice și argon, unde sunt instalate geamuri termopan de tip „four seasons” cu acoperire low-E. Spațiile interioare din blocuri se predau în folosință cu bun gust finisate cu materiale moderne și idei de design inovative. Câte un ascensor de ultimă generație este instalat în incinta fiecărui bloc de locuințe și lifturile dispun de un grad superior de siguranță sunt confortabile și funcționează silențios. Sistemul de încălzire este proiectat centralizat pentru fiecare bloc, în fiecare clădire este instalată câte o centrală termică comună, care asigură tot blocul locativ cu încălzire. Complexului rezidențial „Central District Viitorului” este un proiect imobiliar mixt, unde sunt prevăzuți și circa 1000 mp de birouri și locatarii au acces imediat din ambele blocuri la un teren de tenis (amenajat chiar lângă imobile).

Complexul rezidențial „Central District Viitorului” este o comunitate de tip închis și are curte îngrădită, unde se află amenajate supraterane toate locurile de parcare.

Apartamente generoase, confortabile și calitative

În incinta blocurilor rezidențiale „Central District Viitorului” sunt concepute 33 de apartamente luxoase, excepțional proiectate. În vânzare se propun unități locative cu 2-3-4 camere și locuințe de tip Duplex. Apartamentele sunt luminoase și spațioase și dispun de suprafețe de la 62 mp până la 171 mp. Se vând apartamentele finisate, în versiune – la cheie și toate pardoselile sunt finisate cu plăci de gresie și parchet triplu stratificat cu grosimea de 12 mm–14 mm de la firma Berti, iar tavanele și pereții sunt tencuiți și vopsiți cu vopsea lavabilă, în camerele de baie și parțial în bucătării pereții sunt finisați cu plăci de faianță. La intrare în fiecare locuință este instalată ușă de acces din metal și toate ușile interioare sunt realizate din MDF. Sistemul termic este complet realizat și toate instalațiile termice sunt conduse prin pardoseli plus este instalat contor pentru încălzire în fiecare locuință, De asemenea pentru fiecare apartament este prevăzut și sistem de aer condiționat.

Alte detalii despre construcția și finisarea locuințelor le puteți afla de la managerii Dezvoltatului, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul complexului rezidențial „Central District Viitorului”, unde găsiți toate contactele directe.

Acest proiect mai este numit și Central District Residence, Central District Viitorului.

Unde se află Central District?

str. Viitorului, 134-136, zona Ștefan cel Mare, Sector 2, București.

Termen de finalizare Central District?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Central District în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Central District din București?

Dezvoltătorul Central District este – Forty Management.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC