Previzualizare foto – fotografie originală aici

Casa Presei Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 117 € +TVA
Adresă
Intrarea Străulești, 1C, zona Dămăroaia, Sector 1, București

Mai detaliat despre bloc

Intrarea Străulești, 1C, zona Dămăroaia (Cladire)
10 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 2 a anului 2021

Schițe și prețuri în Casa Presei Residence

Prețurile și disponibilitatea actualizate 16 martie 2023.
1 camere
42.1–50 m2
de la ‍1 398 € +TVA / m2de la ‍67 900 € +TVA
2 camere
61.9–65.9 m2
de la ‍1 440 € +TVA / m2de la ‍89 900 € +TVA
3 camere
89.6 m2
de la ‍1 327 € +TVA / m2de la ‍118 900 € +TVA
4 camere
108.2–108.5 m2
de la ‍1 391 € +TVA / m2de la ‍150 900 € +TVA
Penthouse-uri
243.4–358 m2
de la ‍1 117 € +TVA / m2de la ‍279 900 € +TVA

Casa Presei Residence pe hartă București

Intrarea Străulești, 1C, zona Dămăroaia, Sector 1, București

Ipoteca pentru Casa Presei Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiboxe depozitare
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, tren
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană / supraterană
🟧 Regim inalțime2S+P+9E +10+11R
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc locuinte
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse-uri
🟧 Suprafața locuințe42–246 mp

Despre ansamblu rezidențial

Informații de localizare

Complexul locativ „Casa Presei Residence” se află amplasat într-o zonă verde și apropiată de lacul Băneasa, de unde este acces rapid către centrul capitalei, și imobilele se află pe Intrarea Străulești, numărul 1C, cartierul Dămăroaia, sectorul 1, municipiul București.

În imediata apropiere față de complexul locativ se află centrele comerciale și clădirile de business din nordul Bucureștiului (City Gates Towers, Petrom City, Bucharest Business Park și Centrul Expozițional Romexpo), repede și ușor se ajunge până la Promenada Mall și Băneasa Business Center. La mici distanțe față de locuințe se află Parcul Herăstrău, Muzeul Satului, Muzeul de Artă Veche Minovici, este Colegiul Tehnic Media și Liceul Dimitrie Paciurea.

Lângă complex se află stații de autobuz și tramvai și până în centrul capitalei sunt de parcurs circa 8 km, sunt 6 km până la Gara de Nord din București și 12 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este o distanță de 11 km.

Prezentare generală a proiectului

Proiectul rezidențial „Casa Presei Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente amplasat pe un teren cu suprafața de 2249 mp și imobilul este realizat cu un regim de înălțime cu Două Subsoluri plus un Parter plus 9 Etaje locative plus Etajul 10 construit Retras și plus Etaj-ul 11 este Tehnic. Structura de rezistență a imobilului constă din beton armat și se compune dintr-un sistem mixt din cadre, stâlpi și diafragme. Și închiderile exterioare sunt formate din cărămidă și toate compartimentările interioare la fel zidite din cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fonic de tip Porotherm. Peste toți pereții exteriori perimetrali este placat fiabil un sistem termoizolant pentru fațade peste care este aplicată tencuiala decorativă de culoare albă, ce dispune de capacități hidrofuge și oferă blocului rezidențial nu numai exploatare îndelungată dar și un aspect elegant și atractiv. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe dispune de un grad termic și fonic sporit și este din profil din PVC de marca Salamander cu 7 camere termice și geam tripan termopan cu protecție solară, ferestrele sunt prevăzute cu pervazuri interioare și exterioare. Blocul de apartamente are instalate 2 ascensoare moderne și confortabile cu funcționare sigură și silențioasă.

La subsolul clădirii de apartamente sunt prevăzute boxe de depozitare și locurile de parcare pentru rezidenții complexului locativ „Casa Presei Residence” sunt organizate subterane.

Instalațiile și finisajele apartamentelor

Complexul de locuințe „Casa Presei Residence” oferă în vânzare unități locative cu o cameră de tio - Studio, apartamente cu 2, 3, 4 camere și locuințe de tip – Penthouse cu vederi spectaculoase. Apartamentele sunt proiectate ergonomic și dispun de suprafețe, ce încep de la 42 mp și ajung până la 246 mp plus suprafața balcoanelor sau teraselor ale fiecărei locuințe.

Complet finisate cu și la maxim echipate se vând locuințele. În dependență de încăpere, pardoselile sunt placate cu parchet laminat 32 de producere germană și cu gresie Delta Studio. Pereții sunt tencuiți și vopsiți, iar în băi și parțial în bucătării sunt placați cu faianță de la Delta Studio. Toate ușile interioare sunt instalate și sunt prezentate de la firmele Pinum sau Porta Doors. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal cu închidere multipunct. Camerele de baie au obiecte sanitare instalate de la firma Cersanit. Instalațiile sistemului de alimentare a apartamentelor cu apă menajeră și pentru canalizare sunt montate. Toate instalațiile sanitare sunt dotate și conduse până la poziții. Locuințele au instalate calorifere din oțel și dispun de centrale termice proprii pentru sistemul de încălzire, ce este individual pentru fiecare apartament. Imobilele au racordare la toate utilitățile generale și se contorizează separat. În apartamente sunt dotate cabluri pentru TV, telefonie și internet.

Pe site-ul web al complexului rezidențial „Casa Presei Residence” sunt prezentate mai multe detalii despre apartamente, despre metodele de plată acceptate, despre disponibilitate, rezervări și contactele Dezvoltatorului.

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.

Puneți o întrebare despre Casa Presei Residence

Întrebarea ta
Conectați-vă pentru a introduce numele și adresa de e-mail
Mesaj
Primiți știri despre acest complex rezidențial pe email
Apăsând "Trimiteți", sunteți de acord cu procesarea datelor personale
Numel
Email
Număr de telefon
V-a plăcut Casa Presei Residence?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья
De asemenea, acest complex mai este numit New Casa Presei Residence.

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Casa Presei Residence din București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, 4 camere, penthouse-uri.

Cât costă metru pătrat în Casa Presei Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 117 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Casa Presei Residence în București?

Modalități de plata în Casa Presei Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Casa Presei Residence?

Cladire – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC