Previzualizare foto – fotografie originală aici

New Colentina Residence
în București

Apartamente
de la ‍84 900 €
Prețul / m2
de la ‍1 276 € +TVA
pe ‍404 €
Adresă
str. Răscoala 1907, 9B, zona Colentina, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocul

str. Răscoala, 1907, zona Colentina (Colentina Residence)
8 etaje
În desfășurare
tr. 4 2020
Finalizat în 2023 tr. 1
În desfășurare

Schițe și prețuri în New Colentina Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 februarie 2024
1 camere
59 m2
de la ‍1 439 € +TVA / m2de la ‍84 900 € +TVA
2 camere
52–58 m2
de la ‍1 705 € +TVA / m2de la ‍90 900 € +TVA
3 camere
141 m2
de la ‍1 276 € +TVA / m2de la ‍179 900 € +TVA

New Colentina Residence pe hartă București

str. Răscoala 1907, 9B, zona Colentina, Sector 2, București

Plata în rate la New Colentina Residence

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în New Colentina Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Izolații termicetermosistem, şapă aplicată la pardoselile interioare, tencuielile interioare mecanizate
🟧 Lift 2 lifturi electrice
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareatât în interior, cât şi în curtea imobilului
🟧 Regim inalțimeS+DS+P+7–8R
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Total suprafata teren6.700 mp
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă eficientă de 25 cm

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe27.4 – 14 m²

Despre ansamblu rezidențial

Confortabil localizat

Ansamblul locativ „New Colentina Residence” se află minunat localizat într-o zonă liniștită din capitală între Parcul Plumbuita și Râul Colentina. Locuințele noi se află pe strada Răscoala 1907, în zona Colentina, sectorul 2 din municipiul București. La 350 de metri de la blocul locativ se află supermarketul Mega Image și sunt 900 de metri până la Piața Românilor. În proximitatea complexului locativ sunt bănci și farmacii, se află centre medicale și saloane de înfrumusețare, funcționează sucursale bancare, este Oficiu Poștal și la 650 de metri este fast food-ul McDonalds, iar până la sala de fitness „Blue GYM” trebuie de parcurs doar 300 de metri. În vecinătatea imediată a blocului locativ este Universitatea „Lumina” și Școala ICHB Colentina, sunt 850 de metri până la Școala Gimnazială Nr. 39 și 950 de metri până la Ierusalim School.

De la locuințele noi este acces direct către Șoseaua Colentina și Șoseaua Fundeni și în apropiere de casă sunt stații de autobuz și tramvai. Distanța de la complexul rezidențial „New Colentina Residence” până în Piața Uniri din București este de aproximativ 6-7 km, până la Gara de Nord din capitală sunt de parcurs 7-8 km și 19 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt nu mai mult de 8 km.

Caracteristica generală a proiectului locativ

Proiectul rezidențial „New Colentina Residence” este dezvoltat pe un teren cu suprafața de 6700 mp și dispune de un corp de imobil modern și calitativ realizat în conformitate cu toate cerințele și standardele europene. Blocul de apartamente este prevăzut cu un regim de înălțime cu Subsol plus Demisol plus 8 Etaje locative, dintre care etajul superior al 8-lea este Retras. Clădirea rezidențială se bazează pe o fundație de tip radier general cu planșeu gros de tip dală și structura de rezistență a blocului locativ este formată dintr-un sistem mixt de cadre, diafragme, stâlpi și grinzi din beton armat. Din cărămidă cu capacități superioare termice și fonice – cărămidă Porotherm sunt zidite toate închiderile exterioare ale imobilului, ce au grosimea de 25 cm. La fel și toți pereții interiori despărțitori dintre apartamente sunt realizați din cărămidă și respectiv au grosimea de 15 și 20 cm. Peste pereții exteriori ai blocului locativ este fiabil aplicat un sistem de izolare termică și toate fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă cu proprietăți hidrofuge. Spațiile comune din incinta blocului se predau în folosință complet finisate și sunt placate cu piatră naturală, iar la casa scării sunt instalate două ascensoare electrice de ultimă generație. Accesul în incinta blocului locativ este securizat și controlat prin sistem cu interfon. Parcările complexului rezidențial „New Colentina Residence” sunt proiectate interioare subterane și supraterane în curte.

Despre apartamente

În blocul rezidențial „New Colentina Residence” sunt excelent proiectate locuințe cu o cameră de tip Studio și apartamente cu 1, 2 și 3 dormitoare. Disponibile în vânzare sunt și studio-uri spațioase pe două nivele poziționate la parterul imobilului și locuințe de tip Duplex. Iar apartamentele situate la etajele superioare facilită de terase generoase de unde se deschid vederi spectaculoase. Cumpărătorii au posibilitatea de a alege dintre locuințe cu suprafețele de la 37 mp până la 137 mp plus suprafețele balcoanelor sau teraselor. Pereții interiori ai apartamentelor sunt mecanizat tencuiți și pardoselile sunt placate cu șape. Toate instalațiile inginerești (sanitare, termice și electrice) sunt complet realizate și blocul locativ se predă în exploatare cu racordare totală la utilitățile generale (apă, gaze, curent electric și canalizare).

Ansamblul locativ „New Colentina Residence” este dezvoltat de către compania „New Residence Development”, pe site-ul căruia sunt prezentate alte informații utile despre finisarea apartamentelor, accesul către care este oferit direct din site-ul nostru.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut New Colentina Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și New Colentina Răscoala.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în New Colentina Residence din București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în New Colentina Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 276 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în New Colentina Residence în București?

Modalități de plata în New Colentina Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare New Colentina Residence?

Colentina Residence – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC