Previzualizare foto – fotografie originală aici

The Level Apartements
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Intrarea Cactușilor, 17-35, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

Intrarea Cactușilor, Sector 1, București (The Level)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

The Level Apartements pe hartă București

Intrarea Cactușilor, 17-35, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală, aer condiționat inclus, centrală termică de apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă și gipscarton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe55–144 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul de imobile „The Level Apartments” este dezvoltat în partea de Nord a capitalei și se găsește localizat pe Intrarea Cactușilor în zona Străulești din sectorul 1 al orașului București. În apropiere de noul complex rezidențial este zonă de parc, sunt magazine, piețe agroalimentare, centre comerciale și săli de fitness. Nu departe se găsește hipermarketul Kaufland este supermarketul LIDL și centrul medical Arca Life. Sunt 750 de metri până la Colegiul Tehnic ”Media”, un kilometru până la Școala Gimnazială Nr. 178, Liceul Dimitrie Paciurea și Școala Deutsche Schule Bukarest, iar până la Liceul Teoretic Constantin Brâncoveanu sunt 1,6 km.

În proximitatea locuințelor sunt stații de autobuze și stația de metrou Jiului se află la 2,2 km pietonal. Sunt 9,4 km până la Piața Unirii din București, sunt de parcurs 6,6 km până la Gara de Nord și 11,5 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa este o distanță de circa 11 km.

Scurtă prezentare cu date generale a complexului de locuințe

Complexul rezidențial „The Level Apartments” este conceput cu o clădire de apartamente construită cu un Subsol plus Parter și plus 4 Etaje. Blocul locativ este construit din materiale calitative și dispune de o structură de rezistență pe cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare formate din zidărie de cărămidă și pereți interiori din cărămidă cu compartimentări din plăci de gips-carton. Cu tencuieli decorative în combinație cu plăci ceramice sunt finisați pereții exteriori ai imobilului și există aplicate balustrade metalice, astfel aspectul casei locative are o culoare moale de nuanța beige cu stropi de șampană. Tâmplăria exterioară instalată la blocul locativ are profil PVC și geamuri termopane în trei rânduri. La casa scării este instalat un ascensor de ultimă generație, ce funcționează silențios și dispune de un grad înalt de siguranță.

Locurile de parcare din complex sunt amenajate atât subterane cât și există și locuri de parcare supraterane. Accesul în incinta locuințelor complexului rezidențial se face prin interfon.

Detaliile apartamentelor

Toate locuințele complexului rezidențial „The Level Apartments” sunt ergonomic proiectate cu spații funcționale, pentru a satisface toate cererile și nevoile persoanelor dinamice, ce duc un stil de viață activ și contemporan. Apartamentele noi au 2-3 și 4 camere, unde cu suprafețele de la 55 mp până la 63 mp sunt proiectate locuințele cu 2 camere, suprafața de la 84 mp până la 96,5 mp au apartamentele cu 3 camere și cele mai spațioase unități locative au mărimea de 144 mp. Cumpărătorii au posibilitatea de a-și achiziționa un apartament complet finisat, unde pardoselile bucătăriilor, camerelor de baie și a zonelor de acces sunt placate cu gresie, iar pentru placarea pardoselilor holurilor, dormitoarelor și a livingurilor este folosit parchetul triplu stratificat special compatibil cu sistemul de încălzire prin pardoseală. Toate tavanele și pereții sunt tencuiți cu amestec uscat și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă, iar pereții camerelor de baie și parțial a bucătăriilor sunt placați cu faianță. Blocurile sanitare sunt complet echipate și utilate. Ușile interioare instalate sunt din lemn, iar la intrare în apartamente sunt instalate uși din metal. În corespundere cu toate normele și cerințele sunt realizate instalațiile electrice (tabloul, prizele și întrerupătoarele), acestea sunt realizate cu conductoare din cupru și au un grad înalt de rezistență la foc și incendiu. Sistemul termic este realizat cu instalații conduse prin pardoseală și fiecare unitate locativă are dotată câte o centrală termică proprie. Precum și sistemul de aer condiționat este prezent în fiecare apartament și acestea sunt dotate cu unități de climatizare de tip multisplit și cu instalații ascunse. Complexul rezidențial este racordat la toate utilitățile generale și fiecare apartament este separat contorizat.

Pentru alte detalii și mai multe informații despre apartamente, finisaje și despre metodele de plată acceptate, vă invităm să treceți direct pe site-ul complexului rezidențial „The Level Apartments”.

Acest proiect mai este numit și The Level Residence.

Unde se află The Level Apartements?

Intrarea Cactușilor, 17-35, Sector 1, București.

Termen de finalizare The Level Apartements?

The Level – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în The Level Apartements în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul The Level Apartements din București?

Dezvoltătorul The Level Apartements este – The Level.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC