Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

New Mogosoaia Residence
în Mogoșoaia

Vile
de la ‍129 000 €
Prețul / m2
de la ‍914 € +TVA
Adresă
str. Basculei, Mogoşoaia, Ilfov

Schițe și prețuri în New Mogosoaia Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 februarie 2024
Vile
141–168 m2
de la ‍773 € +TVA / m2de la ‍129 000 € +TVA

New Mogosoaia Residence pe hartă Mogoșoaia

str. Basculei, Mogoşoaia, Ilfov

Plata în rate la New Mogosoaia Residence

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în New Mogosoaia Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă porotherm
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații verzi
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri12 vile
🟧 Parcarecâte 2 locuri de parcare supraterane proprii pentru fiecare vilă
🟧 Regim inalțimeP+1E+Pod
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile inșiruite
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă porotherm

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe141–168 m²

Despre ansamblu rezidențial

Descrierea zonei de amplasare exclusivistă

Ansamblul locativ „New Mogoșoaia Residence” se află dezvoltat în mijlocul naturii și totodată foarte aproape de punctele de interes din capitală. Casele noi se amplasează pe strada Basculei în zona comunei Mogoșoaia din județul Ilfov. Complexul rezidențial este construit în apropiere de Parcul Palatului Brâncovenesc Mogoșoaia și nu departe de Lacurile Mogoșoaia și Chitila. În imediata apropiere de imobile funcționează supermarketurile: Mega Image, Profi City, Lidl, și Kaufland Odăii, sunt multe cafenele, diverse restaurante și la 4 km se află centrul comercial „Colosseum Retail Park Chitila”, unde funcționează hipermarketul Carrefour, sunt magazinele Leroy Merlin, JYSK și Pepco, iar până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” sunt de parcurs circa 8 km. Sunt de parcurs aproximativ 6 km până la Spitalul Regina Maria din Băneasa. La 1,3 km față de vile se află Școala Gimnazială Nr. 13, la 1,4 km se află Grădinița și Creșă Germană „Rocket Kids” și de la case este acces rapid către cele mai prestigioase școli și grădinițe din Nordul Bucureștiului. Este acces rapid către Șoseaua Odăii, Șoseaua Chitila și Șoseaua București – Târgoviște și este acces către punctele de interes cu mijloace de transport în comun (autobuze). Sunt de parcurs circa 15 km până în Piața Unirii din București și 9,6 km până la Gara de Nord din capitală. Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” este la o distanță de 9,8 km și sunt 17 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea proiectului rezidențial cu detalii tehnice

Complexul de locuințe „New Mogoșoaia Residence” reprezintă o comunitate de locuințe moderne și foarte confortabile și este prezentată cu un șirag de vile atractive. Casele sunt construite una lângă alta (înșiruite) și au aspecte egale cu regimuri de înălțime cu Parter plus un Etaj și Pod. Structura de rezistență a caselor constă din cadre din beton armat și închiderile exterioare realizate cu zidărie din cărămidă Porotherm, la fel ca și toți pereții și toate compartimentările interioare. Fațadele sunt finisate cu tencuială și acoperișurile caselor sunt finisate cu tablă fălțuită, iar ferestrele instalate la mansarde sunt alese de la firma Velux. Tâmplăria exterioară instalată la case are profil din PVC de marca Salamander cu 7 camere termice și geam termopan tripan cu protecție solară. Ansamblul rezidențial „New Mogoșoaia Residence” are o curte închisă, în curte sunt spații verzi amenajate și drumul interior este asfaltat și are lățimea de 7 metri. Și pentru fiecare vilă sunt prevăzute câte două locuri de parcare proprii. Accesul în incintă este controlat și este instalată barieră.

Vile primitoare

În incinta ansamblului imobiliar „New Mogoșoaia Residence” sunt concepute 12 case cuplate, ce sunt proiectate cu trei modele și fiecare dispune de câte 3 sau 4 dormitoare. Suprafața vilelor începe de la 141 mp și până la 168 mp, plus fiecare unitate locativă facilită de curte proprie. Toate vilele se vând finisate complet și în case pardoselile livingurilor și a dormitoarelor sunt finisate cu parchet laminat Tarkett de tip 32/33 de producere germană și cu gresie sunt placate pardoselile camerelor de baie și a bucătăriilor, iar cu faianță sunt placați pereții. Pentru echiparea camerelor de baie au fost instalate obiecte sanitare de la firma Delta Studio. Toate tavanele și pereții sunt tencuiți și vopsiți. În case sunt instalate toate ușile interioare și ușa de acces (metalică cu închidere multipunct), acestea sunt prezentate de la firma Pinum Doors. Sistemele electric și sanitar sunt complet realizate și sistemul termic este compus din centrală termică proprie Buderus și calorifere din oțel. Complexul de locuințe are racordare la utilități și fiecare vilă este separat contorizată și are instalate apometre, contoare de gaz și curent electric.

Pentru rezervarea unei vile și pentru mai multe informații utile despre complexul locativ și despre finisarea interioară a caselor, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe web pagina ansamblului rezidențial „New Mogoșoaia Residence”, unde găsiți și toate contatele managerilor de vânzări ai Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut New Mogosoaia Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și New Mogosoaia vile.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în New Mogosoaia Residence din Mogoșoaia?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă m² în New Mogosoaia Residence?

M² în acest complex costă de la ‍914 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în New Mogosoaia Residence în Mogoșoaia?

Modalități de plata în New Mogosoaia Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare New Mogosoaia Residence?

1 casa tip A, 2 casa tip A, 3 casa tip A, 4 casa tip A, 5 casa tip A, 6 casa tip A – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC