Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Bucium Panorama
în Iași

Prețul / m2
de la ‍1 011 €
Dezvoltator
Adresa
str. Liviu Rebreanu, 2, zona Păun, Iași

Schițe și prețuri în Bucium Panorama

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 8 aprilie
Case
de la 97 m2de la ‍1 010 € / m2de la ‍98 000 €

Bucium Panorama pe hartă Iași

str. Liviu Rebreanu, 2, zona Păun, Iași

Etape dezvoltare

Bucium Panorama
casa 4
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat0 2020
Bucium Panorama
casa 1, casa 2, casa 3
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat0 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Bucium Panorama

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrala termica proprie
Liftnu
Număr clădiri4 case duplex
Parcaresupraterană proprie
Regim inalțimeP+1E+Pod
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilcase duplex
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente97 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Grijuliu localizat – în Colina Bucium

Ansamblul de locuințe „Bucium Panorama” se află localizat în una din cele mai frumoase zone din apropierea orașului Iași - pe strada Liviu Rebreanu, la numărul 2, în zona satului Păun din comuna Bârnova, județul Iași.

Imobilele sunt perfect poziționate într-un cadru natural cu mult aer curat și de spații verzi înconjurate. Și în vecinătatea locuințelor se află Complex/Restaurant/Motel Bucium. De la casele noi pe o rază de circa 2 km funcționează supermarket-ul din satul Păun și este Oficiul Poștal, iar până la clubul „Hill Center Sport & SPA” sunt de parcurs 3,6 km și sunt aproximativ 4 km până la Școala „Veronica Micle”.

Distanța de la complexul de locuințe „Bucium Panorama” până în centrul orașului Iași este de 10,7 km, până la Gara Mare sunt de parcurs 11,1 km și distanța până la Aeroportul Internațional din Iași este de 14,7 km.

Detalii tehnice și amenajarea proiectului rezidențial

Blocul de apartamente „Bucium Panorama” este prezentat cu patru case de tip – Duplex și toate au aspecte asemănătoare și regimuri de înălțime egale, fiecare cu câte un Parter plus Un Etaj și Pod.

Toate imobilele sunt construite foarte calitativ din materiale durabile, la cele mai înalte standarde de confort și cu respectarea tuturor nomelor și legilor în vigoare. Casele sunt realizate cu structuri de rezistență formate din cadre din beton armat și dispun de toți pereții exteriori, interiori și de compartimentările zidite din cărămidă eficientă termic și fonic. Casele locative au instalată tâmplărie exterioară din profil PVC de culoarea gri antracit și geam termopan. Plus imobilele sunt placate pe exterior cu sistem termic fiabil și au fațadele finisate cu tencuială decorată de culoare albă și sunt ornamentate cu piatră decorativă de culoarea maro, ce perfect se combină cu culoarea profilului tâmplăriei și cu culoarea acoperișului. Astfel toate imobilele sunt foarte atractive și au aspecte decente.

Toate locurile de parcare sunt prevăzute supraterane și se află poziționate în curtea proprie a caselor. Și complexul locativ „Bucium Panorama” dispune de curte închisă.

Prezentarea locuințelor de Premium clasă

Complexul de locuințe „Bucium Panorama” prezintă case cu 5 camere decomandate, ce sunt logic poziționate una față de alta pentru a oferi confort la maxim și intimitate deplină tuturor locatarilor. Fiecare casă facilită de curtea sa proprie ce are suprafața de la 255 mp și până la 305 mp (diferă de la o vilă la alta). Proprietățile rezidențiale au scheme logic gândite, unde este perfect proiectat fiecare metru pătrat și casele sunt foarte funcționale și dispun de suprafețele total construite de 122 mp și au suprafețele utile de 97 mp. În plus, vilele beneficiază de terase și balcoane deschise, acestea sunt complet finisate, cu gresie placate și au instalate balustrade din fier forjat. La parterul locuințelor se află un living spațios, este un dormitor, o baie și se află bucătăria. Iar la etaj sunt poziționate 3 dormitoare, este un bloc sanitar, se află holul și sunt prevăzute 2 balcoane și desigur că spațiile din poduri pot fi folosite pentru depozitare.

În vânzare toate proprietățile rezidențiale sunt oferite finisate în versiune – „La cheie” și dispun de toate instalațiile sanitare, electrice și termice montate. Este dotată câte o centrală termică proprie pentru fiecare unitate locativă în parte. Imobilele noi sunt oferite în vânzare cu racordare completă la rețelele de utilități și în fiecare casă este apă curentă, gaz metan, curent electric și acestea sunt branșate la sistemul de canalizare.

Neapărat trebuie de menționat, că de la vilele „Bucium Panorama” se deschid vederi excepționale asupra orașului Iași.

Pentru mai multe informații detaliate despre finisarea vilelor, despre rezervări, achiziționare și despre toate metodele de plată acceptate, vă invităm să treceți direct pe web pagina oficială a complexului rezidențial „Bucium Panorama”, unde se află afișate toate contactele directe către Dezvoltatorul proiectului imobiliar – compania „Iavi Invest”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Bucium Panorama?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Bucium Panorama?

str. Liviu Rebreanu, 2, zona Păun, Iași.

Cât costă metru pătrat în Bucium Panorama?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1011 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Bucium Panorama în Iași?

Modalități de plata în Bucium Panorama: Plata integrală, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar.

Termen de finalizare Bucium Panorama?

Bucium Panorama – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC