Previzualizare foto – fotografie originală aici

Breazu Rezidential
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
DJ 282, zona Breazu, Iași

Breazu Rezidential pe hartă Iași

DJ 282, zona Breazu, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportmaxi taxi
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilvile individuale si blocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe30–200 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect amplasat și complet de verdeață înconjurat

Ansamblul locativ „Breazu Rezidențial” se află localizat în partea de Nord-Vest a orașului Iași și se găsește dezvoltat pe strada DJ 282, în zona satului Breazu, comuna Rediu din județul Iași. Casele noi se localizează imediat lângă pădure într-o zonă curată și foarte liniștită, până la care nu ajunge gălăgia și aglomerația orașului, dar de la care este foarte ușor și repede de a ajunge la toate punctele de interes din Iași. În apropierea imobilelor noi sunt câteva cafenele și de la complexul de locuințe „Breazu Rezidențial” se ajunge în 14 minute cu mașina până la centrul comercial „Era Shopping Park” și hipermarketul Carrefour, până unde se parcurg 10 km, iar până la hipermarketul Kaufland – Pacurari se parcurg 8 km. La fel sunt de parcurs 8 km până la Grădinița „Tesori” și sunt 5,9 km până la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu”, iar la 2,4 km se află Școala Gimnazială din Rediu.

Din 30 în 30 de minute de la casele noi circulă maxi taxi și este de parcurs o distanță de circa 12 - 13 km până în centrul orașului Iași și până la Palas Mall. Până la Gara Mare din Iași se parcurg 11,1 km și sunt aproximativ 17 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Detalii tehnice și descrierea generală a complexului rezidențial

Ansamblul de locuințe „Breazu Rezidențial” reprezintă un cartier rezidențial modern, ce se compune din blocuri locative de un regim mic de înălțime și case individuale cu o arhitectură de tip mediteranean. Imobilele sunt practic și modern proiectate și blocurile de apartamente sunt realizate de tip - „Vilă” și au un Demisol plus Parter și plus un Etaj sau dispun de un Parter și un Etaj. Toate casele sunt construite cu un grad înalt de rezistență seismică și structura constructivă a imobilelor constă din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare, pereții perimetrali ai apartamentelor și compartimentările sunt realizate din cărămidă termic eficientă, plus casele sunt izolate termic pe exterior și sunt clasificate energetic – „A”. Ferestrele instalate la locuințe dispun de profil PVC și au geam termopan. În incinta complexului de locuințe este modern echipată o sală de fitness, este amenajat un teren de tenis și mini fotbal, pentru copii este organizat un loc de joacă și există plantate diverse spații verzi și toate locurile de parcare sunt suprateran organizate. În complex există prezentate în vânzare și boxe de depozitare (disponibile la demisolul unor bllocuri). Ansamblul de locuințe „Breazu Rezidențial ” este păzit, accesul este controlat 24 din 24 de ore și este instalat sistem de supraveghere video.

Avantajele apartamentelor

În blocurile complexului locativ „Breazu Rezidențial” sunt concepute 155 de apartamente ergonomic proiectate. Unitățile locative au scheme funcționale și dispun de 2 și 3 camere optim compartimentate sau puteți alege și dintre apartamente cu o cameră de tip – „Studio”. Suprafața locuințelor variază între 30 și 200 mp și acestea beneficiază de terase sau balcoane. Se livrează imobilele complet finisate - „la cheie” și fiecare proprietate dispune de ușă din metal cu dublă închidere și toate camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare. Locuințele sunt finisate cu gresie și faianță și au realizate complet sistemele inginerești. În fiecare apartament sunt montate prizele și întrerupătoarele, este dotată câte o centrală termică proprie și sunt instalate caloriferele. Întrec complexul de locuințe are racordare la utilități, este apă, gaz, curent și canal, în apartamente este internet și televiziune.

La achiziționarea locuințelor noi sunt disponibile cele mai avantajoase metode de plată: există rate de la dezvoltator, creditare bancară, programul „Prima Casă” și plata cash.

Pentru prezentarea tuturor facilităților complexului rezidențial și pentru a afla mai detaliat despre metodele de plată și a vă convinge de toate facilitățile imobilelor, vă rugăm să luați legătură direct cu managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, contactele cărora sunt afișate pe pagina web a complexului locativ „Breazu Rezidențial”, unde aveți acces direct din site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Breazu Rezidential Iasi, Breazu Residence.

Unde se află Breazu Rezidential?

DJ 282, zona Breazu, Iași.

Termen de finalizare Breazu Rezidential?

Apartamente, bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Breazu Rezidential în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Breazu Rezidential din Iași?

Dezvoltătorul Breazu Rezidential este – Breazu Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC