Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rea Grand Vision Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Zambilelor, zona Breazu, Iași

Rea Grand Vision Residence pe hartă Iași

str. Zambilelor, zona Breazu, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică, șemineu, încălzire în pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri7 vile
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitatecamere supraveghere
🟧 Tip imobilcase individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe115 m²

Despre ansamblu rezidențial

Excelent localizat cu Pădurea Mârzești învecinat

Complexul rezidențial „Rea Grand Vision Residence” se află dezvoltat în zona Copou – Breazu, pe strada Zambilelor din satului Breazu în comuna Rediu al județului Iași. Ansamblul rezidențial este poziționat într-o zonă liniștită și înverzită, de la care este acces facil către Iași. În apropiere de casele noi sunt câteva cafenele, până la supermarket se parcurg circa 1600 de metri, nu departe se află bazinul „Apollo Summer Lounge” și sunt de parcurs 2,7 km până la Poșta României din Rediu, sunt 3 km până la Școala Gimnazială Rediu, iar până la Primăria din Rediu este o distanță de 3,3 km.

De la ansamblul locativ „Rea Grand Vision Residence” sunt de parcurs cu mașina 12,8 km până în Centrul Civic al orașului Iași, Gara Mare se află la o distanță de 11,7 km și sunt 17,6 până la Aeroportul Internațional din Iași.

Descrierea generală a complexului de locuințe

Ansamblul imobiliar „Rea Grand Vision Residence” este prezentat cu o comunitate de case individuale cu un număr de 7 unități locative. Casele sunt construite cu câte un Parter plus un Etaj și au aspecte elegante și atractive. Fiecare imobil este construit cu o mare răspundere doar din materiale calitative și durabile la timp de un grad sporit de eficiență termică și imobilele sunt realizate cu o structură constructivă formată din cadre și planșee din beton armat cu zidărie portantă. Pentru umplutura pereților exteriori și a compartimentărilor interioare este folosită cărămida. Sistemul termic aplicat la case are grosimea de 10 cm și este format din vată minerală. Casele au acoperișuri de la Bilka și ferestrele instalate la imobile dispun de profil PVC de marca Gealan și au 5 termo camere și geamurile termopane au grosimea de 44 mm și sunt instalate în trei rânduri, iar feroneria tâmplăriei exterioare este de la firma Maco și glafurile sunt din granit.

Locurile de parcare sunt organizate supraterane și se află poziționate în curtea proprie. Și în curtea caselor sunt zone plantate cu gazon și dispun de aspersoare. De asemenea împrejurul caselor sunt pavate trotuare și sunt montate borduri Symmetrica.

Pentru securitatea locatarilor, în complexul rezidențial sunt instalate camere de supraveghere video.

Detalii de amenajare ale caselor

Casele proiectului locativ „Rea Grand Vision Residence” sunt excelent proiectate și dispun de scheme logic gândite cu 4 camere spațioase și fiecare unitate locativă are o suprafață construită de 143 mp dintre care115 mp sunt utili și beneficiază de terenuri cu suprafețele de 405 - 410 mp și plus cota drum. Proprietățile locative dispun de câte 2 camere de baie, au șemineu, terasă și balcon și sunt foarte confortabile și primitoare, la parterul casei se află proiectat living-ul cu dining-ul, este bucătăria, un spațiu de depozitare și holul, iar către terasa exterioară sunt proiectate două ieșiri din living și direct din bucătărie. La etajul caselor se află poziționate trei dormitoare spațioase legate printr-un hol și este ieșirea în pod. Fiecare unitate locativă este îngrădită și are acces prin poartă automatizată. Dezvoltatorul a prevăzut bugete generoase pentru finisajele interioare și fiecare locatar beneficiază de posibilitatea de personalizare a locuinței sale în conformitate cu ideile și gusturile personale. Sistemul termic al locuințelor este prevăzut individul (cu instalații conduse prin pardoseală) și casele se încălzesc prin centrale termice proprii cu funcționare pe gaz. Toate utilitățile generale sunt racordate la proprietățile locative și casele dispun de gaze naturale, sunt alimentate cu apă curentă, asigurate cu curent electric și sistemul de canalizare este realizat cu fosă septică (ecologică).

Dezvoltatorul complexului de locuințe „Rea Grand Vision Residence” oferă posibilitatea de plată prin metode flexibile și sunt acceptate creditele bancare, programul de creditare „Prima Casă” sau plata cash.

Pentru alte informații și detalii utile de spre locuințele noi, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul web al Dezvoltatorului și să contactați cu managerii de vânzări.

Acest proiect mai este numit și Rea Residence.

Unde se află Rea Grand Vision Residence?

str. Zambilelor, zona Breazu, Iași.

Termen de finalizare Rea Grand Vision Residence?

Casa 1, Casa 2, Casa 3, Casa 4, Casa 5, Casa 6, Casa 7 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Rea Grand Vision Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Rea Grand Vision Residence din Iași?

Dezvoltătorul Rea Grand Vision Residence este – Rea Grand Vision.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC