Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cartierul Francez
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Pârâului, zona Breazu, Iași

Cartierul Francez pe hartă Iași

str. Pârâului, zona Breazu, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţizona de agrement cu lac, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri40 vile individuale
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime2
🟧 Securitateacces securizat, paza
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe75–110 m²

Despre ansamblu rezidențial

Detalii de localizare

Complexul de locuințe „Cartierul Francez” se găsește localizat într-o zonă liniștită, cu o infrastructură bine dezvoltată și ușor accesibilă din Iași. Casele sunt construite pe strada Pârâului, în zona Breazu, comuna Rediu din județul Iași. Imobilele din Cartierul Francez sunt complet înconjurate de aer curat și complexul este de pădure apropiat, lipsit de praf și de poluarea orașului.

În apropiere de casele locative este o spălătorie auto, sunt zone de relaxare și agrement, funcționează supermarket-uri, este sală de sport, restaurant și pizzerie. La o distanță de doar 1100 de metri se află complexul cu piscină „Apollo Summer Lounge”, la aproximativ 3,5 km se află Cubul de Tenis Smart și sunt 2,6 km pietonal până la Școala Gimnazială din Rediu și 3,3 km până la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu”.

De la complexul rezidențial „Cartierul Francez” este de parcurs o distanță de 8,9 km până în centrul Iașului, iar până la Gară sunt circa 8 km și distanța până la Aeroportul Internațional din Iași este de 14,8 km.

Specificații tehnice și detalii de amenajare a complexului

Ansamblul rezidențial „Cartierul Francez” prezintă un grup de case individuale, construite cu diferite aspecte și regimuri mici de înălțime, dar toate cu un stil de design mediteraneean (exclusă varianta de a apărea un bloc în fața proprietăților locative).

Structura constructivă a caselor este realizată în conformitate cu noile standarde în vigoare, din materiale calitative și durabile, pe cadru din beton armat cu planșee de tip dală, cu închideri exterioare eficiente termic și plus imobilele dispun de un sistem calitativ de izolare termică exterioară, au tâmplărie cu profil din PVC și geam termopan.

În curtea interioară a cartierului există o zonă de agrement bine amenajată, sunt verde plantați peste 1000 de metri pătrați cu plante decorative și arbori sădiți, unde sunt dotate foișoare și unde se află și un lac. Precum și este organizat un loc de joacă pentru cei mai mici și cei mai scumpi locatari. În incinta cartierului locativ este acces securizat (prin barieră) și întreg teritoriul complexului este păzit.

Toate locurile de parcare sunt organizate în zone speciale de parking pentru fiecare lot separat și nici într-un caz nu blochează drumurile și străzile interioare. Toate căile de acces și drumurile interioare din incinta complexului rezidențial „Cartierul Francez” sunt largi construite și au câte două benzi.

Case excepționale cu finisaje Premium

Ansamblul locativ „Cartierul Francez” oferă în vânzare un număr de 40 de vile confortabile, proiectate în mai multe tipuri și modele, dar toate cu terase de tip - pergolă și cu câte o curte spațioasă înverzită și împrejmuită cu gard din fier forjat. Fiecare casă este construită în așa mod pentru ca să ofere confort la maxim, vederi depline și intimitate față de vecini.

Imobilele sunt proiectate cu scheme ideale și au 3 sau cu 4 camere și dispun de suprafețe de la 75 mp până la 110 mp și se vând complet finisate. Toate casele sunt construite în așa mod, că permit personalizarea și modificarea compartimentărilor interioare în mod individual. Și fiecare cumpărător dispune de posibilitatea de a-și alege obiectele sanitare și finisajele interioare a locuinței sale dintr-o gamă largă de modele de gresie, parchet și faianță, uși, de asemenea și culoarea vopselelor lavabile pentru finisarea pereților interiori. Locuințele dispun de instalații electrice, sanitare și termice, se încălzesc autonom și au centrale termice individuale instalate.

Toate utilitățile sunt prezente în complex, este apă, canalizare (cu fosă ecologică), curent electric și gaze naturale, cu contorizare separată.

Trebuie doar cu un click să treceți pe pagina web a complexului de locuințe „Cartierul Francez” și să vă programați la o vizionare a caselor noi, unde aflați absolut toate detaliile despre construcție, finisare și amenajare, unde sunt afișate contactele directe ale Dezvoltatorului și unde sunteți mereu așteptați cu mare drag.

Acest proiect mai este numit și Cartierul Francez Iasi.

Unde se află Cartierul Francez?

str. Pârâului, zona Breazu, Iași.

Termen de finalizare Cartierul Francez?

vile Sophie, vile Charlotte – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Cartierul Francez în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Cartierul Francez din Iași?

Dezvoltătorul Cartierul Francez este – Cartierul Francez.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC