Previzualizare foto – fotografie originală aici

Soho Unirii
în București

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Verzișori, 6, zona Ultracentral, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Verzișori, 6, zona Tineretului, Sector 4, București (Bloc 1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 3
Indisponibil

Soho Unirii pe hartă București

str. Verzișori, 6, zona Ultracentral, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
🟧 Încălzireîncălzire prin pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr apartamente236
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitateacces securizat, pază și supraveghere video 24/24
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe48.6–154.7 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „SOHO Unirii” se află amplasat într-o zonă prestigioasă, pe strada Verzișori, nr. 6, la sectorul 4 din București.

Facilitățile localizării

Complexul locativ „SOHO Unirii” este așezat în centrul Capitalei în apropiere de muzee, teatre, biblioteci și monumente istorice. Pentru grijile cotidiane în apropiere de locuințe funcționează marketul Mega Image – minute numărate de mers pe jos. Sunt bănci, farmacii, este spitalul de maternitate Bucur și sunt instituții educaționale și de învățământ. Există multe zone de relaxare, locuri de odihnă și divertisment cu restaurante, cafenele și cluburi. În apropiere sunt două parcuri la o distanță de până la 10 – 15 minute pe jos; Parcul Carol și Parcul Tineretului. Distanța până la Piața Unirii este de doar 1100 de metri. Gara de Nord este situată la 4,5 km de la blocurile de apartamente. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 18,7 km iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de 10,1 km. Până la Stația de Metrou „Timpuri Noi” sunt de parcurs doar 650 de metri, Stația de Metrou „Piața Unirii” este la 800 de metri iar Metroul „Tineretului” se află la numai 900 de metri.

Caracteristici constructive a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „SOHO Unirii” este compus din trei blocuri de apartamente, construite cu un etaj la Subsol plus Parter și plus 6 nivele locative. Complexul dispune de locuri de parcare pentru rezidenți unde parcările sunt doar subterane și sunt incluse în prețul apartamentului. De asemenea la subsol sunt construite boxe de depozitare. În curtea Rezidenței sunt spații verzi amenajate și alei pietonale pavate și cu iluminat stradal. Complexul locativ dispune de pază 24 din 7. Racordare la apă, gaze, curent electric și canalizare.

Descrierea apartamentelor

Rezidența „SOHO Unirii” constituie 236 de unități locative cu garsoniere și apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Locuințele dispun de terase și se vând complet finisate cu finisaje de lux (la alegerea cumpărătorilor există trei opțiuni disponibile). În apartamente pereții din băi și bucătării sunt placați cu plăci ceramice precum și pardoselile. Podelile din camere dispun de o acoperire cu parchet de înaltă calitate. Blocurile sanitare sun dotate cu obiecte sanitare de marcă Ideal Standard. La intrare în apartament sunt instalate uși din metal cu 5 puncte de închideri. În interior sunt instalate uși celulare. Tâmplăria este cu geam termopan și profil PVC. Locuințele se încălzesc prin pardosea și plus sunt dotate cu termostat ambiental individual și dispun de un sistem de climatizare cu aer condiționat.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „SOHO Unirii” este Compania „London Partners, care este prezentată în România din anul 1994. Iar antreprenorul general este Compania de Construcții „Ayka Construction”.

Mai multe informații utile despre sistemul constructiv, mai multe amănunte despre apartamente și finisajele lor, schițe și poze, despre toate metodele de achitare și posibilitățole de achiziționare a locuințelor noi direct de la Dezvoltator, aflați pe web site-ul ansamblului rezidențial „SOHO Unirii”.

Acest proiect mai este numit și Soho Unirii Residence.

Unde se află Soho Unirii?

str. Verzișori, 6, zona Ultracentral, Sector 4, București.

Termen de finalizare Soho Unirii?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Soho Unirii în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Soho Unirii din București?

Dezvoltătorul Soho Unirii este – SVN Romania.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC