Previzualizare foto – fotografie originală aici

AXA Rezidential – Mihai Bravu
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Pelinului, 17, zona Vitan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Pelinului, 17 București (Axa Rezidential - Mihai Bravu)
5 etaje
Indisponibil
tr. 2 2018
Necunoscut
Indisponibil

AXA Rezidential – Mihai Bravu pe hartă București

str. Pelinului, 17, zona Vitan, Sector 3, București

Documente ale obiectului

Autorizație de construire

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţivideo-interfon
🟧 Încălzirecentrala de apartament
🟧 Liftascensor marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente13
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană, terestră
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Securitatemonitorizare video 24 / 7
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere,3‑camere
🟧 Suprafața locuințe47.15–93.20 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații despre localizare

Ansamblul imobiliar „AXA Rezidențial – Mihai Bravu” se află localizat centralizat, pe strada Pelinului, la numărul 17, în zona Vitan din sectorul 3 al municipiului București.

În apropiere de locuințele noi funcționează magazine, sunt sucursale bancare, se află școli și grădinițe și până la Parcul Tineretului și Ștrandul Copiilor sunt de parcurs nu mai mult de 1,9 km. Pe lângă complexul rezidențial circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai, iar până la stația de metrou Mihai Bravu locatarii ajung pe jos în cel mult 6 minute parcurgând doar 500 de metri. Până la Piața Unirii din București se parcurge o distanță de doar 3,7 km de la complexul locativ „AXA Rezidențial – Mihai Bravu”. Gara de Nord se află la 7,1 km, iar până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt de parcurs 20,7 km și Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” se află la 14,4 km.

Scurtă prezentare a complexului de locuințe

Proiectul de imobile „AXA Rezidențial – Mihai Bravu” este prezentat cu un bloc de apartamente modern de un regim mediu de înălțime și un grad inalt seismic, cu un Subsol plus Parter și plus 4 Etaje locative. Clădirea de apartamente are un aspect atractiv și este construită într-un stil arhitectural ultra modern. Materialele folosite la realizarea proiectului sunt alese cu o mare atenție și imobilul este construit la cele mai înalte standarde de calitate și are o structură constructivă formată din cadre din beton armat cu închiderile exterioare din cărămidă și cu toți pereții interiori despărțitori, inclusiv și cu compartimentările interioare din astfel de cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fornic. Tâmplăria exterioară instalată la imobil este din profil PVC cu 6 termo camere de la Termoplast. Blocul de locuințe are instalat un ascensor de ultimă generație, cu funcționare sigură și silențioasă, prezentat de la firma Schindler.

În apartamente accesul vizitatorilor și a oaspeților nedoriți este controlat prin intermediul sistemului cu video interfon, ce este instalat la bloc. Complexul locativ „AXA Rezidențial – Mihai Bravu” este monitorizat video 24 din 24 de ore. Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial sunt organizate terestre și există oferite și locuri de parcare subterane amenajate la subsolul blocului rezidențial.

Detaliile apartamentelor

În blocul locativ „AXA Rezidențial – Mihai Bravu” sunt prevăzute numai 13 apartamente și acest fapt oferă rezidenților intimitate la maxim. Unitățile locative din blocul rezidențial sunt gândite până la cel mai mic detaliu, sunt ergonomice, spațioase și luminoase. Apartamente dispun de un grad înalt de confort și au scheme ideal proiectate cu două și cu trei camere generoase și primitoare. Proprietățile locative sunt proiectate cu suprafețele utile de la 47,15 mp și până la 93,20 mp. Bucătăriile din apartamente sunt proiectate de tip deschis și toate dispun de posibilitatea de a fi replanificate și închise la dorința cumpărătorilor.

În vânzare locuințele sunt prezentate finisate - „la cheie” și la alegerea proprietarilor este oferită o gamă largă de finisaje interioare, toate fiind prezentate de cea mai înalta calitate și au modele moderne și atractive. Apartamentele dispun de placaje ceramice cu plăci din Italia, au pardoselile finisate cu parchet, toate ușile interioare și de acces sunt instalate și toate prizele montate. Locuințele se încălzesc autonom și au instalate câte o centrală termică proprie de marca Buderus, cu funcționare în condensații.

Complexul de locuințe „AXA Rezidențial – Mihai Bravu” este construit calitativ la cele mai înalte standarde de siguranță de către echipa de profesioniști în domeniu a companiei „Axa Invest”, care oferă metode flexibile de plată la achiziționare, așa ca: plata în numerar, plata prin credit imobiliar, credit ipotecar și „Prima casă”.

Pentru alte detalii și mai multe informații despre apartamente și pentru contactele Dezvoltatorului, vă rugăm să accesați direct din site-ul nostru pagina oficială a complexului de locuințe „AXA Rezidențial – Mihai Bravu”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și AXA Rezidence Mihai Bravu.

Unde se află AXA Rezidential – Mihai Bravu?

str. Pelinului, 17, zona Vitan, Sector 3, București.

Termen de finalizare AXA Rezidential – Mihai Bravu?

Axa Rezidential - Mihai Bravu – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în AXA Rezidential – Mihai Bravu în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul AXA Rezidential – Mihai Bravu din București?

Dezvoltătorul AXA Rezidential – Mihai Bravu este – AXA invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC