Previzualizare foto – fotografie originală aici

AXA Rezidential - 1 Mai
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Stoica Ludescu, sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Stoica Ludescu, sector 1, București (AXA Rezidential - 1 Mai)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

AXA Rezidential - 1 Mai pe hartă București

str. Stoica Ludescu, sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiadapost A.L.A
🟧 Încălzireincalzire prin pardoseala, centrala termica proprie Buderus
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai, troleibuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente29
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareparcare subterana pe doua niveluri, cu capacitatea de 30 de locuri
🟧 Regim inalțime2S+Ds+P+6E
🟧 Securitate monitorizare video 24 / 7, video-interfon
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe35–119 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare ultra-centrală

Într-o zona centralizată a capitalei - zona Victoriei se situează ansamblul de locuințe „AXA Rezidențial – 1 Mai”. Blocul cu apartamente se află în sectorul 1 din orașul București, pe strada Stoica Ludescu, zona Banul Manta/Ion Mihalache. Fiind amplasat ultra-central în bloc este totuși destul de liniștit, deoarece clădirea cu apartamente este puțin ferită de aglomerația intersecțiilor și gălăgia străzilor mari.

În apropiere de casa cu apartamente se află Sectorul de Poliție și este un Oficiu Poștal, sunt market-e și magazine alimentare, este hipermarket-ul Carrefour la 1,9 km, funcționează un salon de înfrumusețare, o frizerie pentru bărbați și este sala sportivă „Stay Fit Gym - Titulescu”. Nu departe de casă familia Dvs are posibilitatea de a face plimbări plăcute și interesante prin Parcul Regina Maria, Parcul Kiseleff, iar pentru copii în proximitate funcționează: Grădinița Nr. 42, Grădinița „Teddybar”, Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”, Școala Gimnazială „Geo Bogza”, Colegiu Național „Ion Neculce”, Colegiul Național „Tudor Vianu” și Colegiul Tehnic „Dinicu Golescu”.

În această zonă este Spitalul Clinic Sfânta Maria, Spitalul și Institutul Național De Geriatrie și Gerontologie Ana Aslan, Clinica Medicală și Spitalul privat Sanador Victoriei.

Aici circulă multe mijloace de transport în comun (tramvai, autobuze, troleibuze) și destul de aproape se află Metroul Basarab și Victoriei.

Pe jos de la complexul imobiliar „AXA Rezidențial – 1 Mai” se ajunge în 20 de minute până la Piața Victoriei 1,6 km, iar până la Gara de Nord sunt 1100 de metri, unde se ajunge în 13 minute. Până la ambele Aeroporturi din capitală este de parcurs o distanță relativ egală de aproximativ 14-15 km.

Caracteristica tehnica și amenajarea blocului

Complexul de locuințe „AXA Rezidențial – 1 Mai” este realizat în conformitate cu toate tendințele noi și cu utilizarea a celor mai performante și calitative materiale de construcție, unde cu o deosibită atenție au fost gândite toate detaliile și elemente de design. Imobilul are 2 Subsoluri + un Demisol + 6 Etaje locative, unde etajul cinci și șase sunt proiectate retrase.

Betonul folosit la construcția corpului imobiliar este calculat pentru a aproviziona clădirii un risc seismic mare, iar cărămida utilizată pentru zidăria pereților este de tip Porotherm de marca Soceram. Fațada blocului locativ este nu numai modern finisată, dar și este gândită să fie ventilată, pentru a oferi un confort optim în toate anotimpurile anului. La fel pentru un ambient confortabil și temperatură constantă, la locuințe sunt instalate ferestre cu profil din aluminiu și cu trei foi de sticlă termopană de tip „four seasons” cu acoperire low-E.

Clădirea rezidențială este dotată cu un ascensor modern, care funcționează nu numai silențios dar și are un nivel foarte înalt de siguranță datorită unei surse suplimentare de alimentare (de rezervă), care stopează liftul la cea mai apropiată stație în caz de întrerupere a alimentării cu curent electric a blocului.

La subsolurile clădirii sunt amenajate două nivele de locuri de parcare cu un număr total de 30 de parcări. La parcări și în zonele cu pericol crescut din blocul rezidențial sunt prevăzute instalații automatizate de semnalizare a incendiilor și stingere a incendiilor cu sisteme de desfumare. Clădirea locativă este construită la cele mai înalte standarde de siguranță și are construit la subsol un adăpost de tip A.L.A., este dotată cu un generator și are iluminat de siguranță.

Întreg complexul rezidențial dispune de sistem de monitorizare video, care funcționează 24/24 și accesul în apartamente se efectuează cu ajutorul video-interfoanelor instalate pentru fiecare aparte.

Detaliile locuințelor

În complexul imobiliar „AXA Rezidențial – 1 Mai” sunt prezentate 29 de proprietăți locative: garsoniere și apartamente cu 2-3-4 camere. Toate apartamentele beneficiază de spații generoase de până la 116 mp și toate au scheme perfecte cu bucătării închise (separate de living-uri) și cu terase mari.

Cumpărătorii unui apartament din complex au posibilitatea de a alege dintre finisajele excepționale, ce sunt oferite într-o gamă largă de modele, care sunt de cea mai înaltă calitate: placajele ceramice sunt de producere italiană de la Marazzi, ușile interioare sunt din lemn, la fel sunt din Italia de firma ICA. Pentru echiparea camerelor de baie, toate obiectele sanitare sunt prezentate de la Porcelanosa.

Sistemul de încălzire a locuințelor este autonom, acestea sunt echipate cu centrale termice în condensații Buderus și apartamentele au instalațiile termice conduse prin pardosea și asigură distribuirea uniformă a căldurii în încăperi, acest sistem are un randament crescut față de sistemele de încălzire cu calorifere și radiatoare, unde agentul termic se utilizează la o temperatură mai înaltă și atrage după sine creștera costurilor facturilor.

Pentru a oferi locuinței Dumneavoastră un confort termic în fiecare cameră, acestea beneficiază de un sistem de climatizare (de tip DUCT) cu termostate independente instalate în tavanele camerelor și prin grilele speciale aerul se repartizează pe întreaga suprafață a camerelor, uniform. Această metodă se deosebește de climatizatoarele instalate într-un punct al camerei cu curent de aer rece. Absolut toată tubulatura și instalațiile sistemului de climatizare sunt ascunse și mascate pentru a nu afecta design-ul interior al apartamentelor.

Blocurile sanitare din locuințe sunt proiectate cu ventilare naturală, dar sunt echipate și cu instalații pentru ventilare forțată. Pentru fiecare apartament este prevăzută contorizare individuală și locuințele au infrastructură pentru internet și TV.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „AXA Rezidențial – 1 Mai” este compania S. C. „Axa Invest” S.R.L.

Alte informații despre apartamentele noi „AXA Rezidențial – 1 Mai” sunt afișate pe web pagina Dezvoltatorului, nu ezitați să o contactați.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și AXA Rezidence.

Unde se află AXA Rezidential - 1 Mai?

str. Stoica Ludescu, sector 1, București.

Termen de finalizare AXA Rezidential - 1 Mai?

AXA Rezidential - 1 Mai – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în AXA Rezidential - 1 Mai în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul AXA Rezidential - 1 Mai din București?

Dezvoltătorul AXA Rezidential - 1 Mai este – AXA invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC