Previzualizare foto – fotografie originală aici

Smart Boutique Apartments
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Troscotului, 17, zona Vitan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Troscotului, 17, București (Smart Boutique Apartments)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Smart Boutique Apartments pe hartă București

str. Troscotului, 17, zona Vitan, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisistem smart home
🟧 Încălzirecentrala termică proprie, încalzire prin pardoseala, aer condiționat
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente23
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană și in sistem Klaus
🟧 Regim inalțimeP+6E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe47–246 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ideal poziționat cu acces la tot de ce sunteți interesat

Ansamblul rezidențial „Smart Boutique Apartments” este construit în imediata vecinătate a Stadionului Olimpia și se află amplasat pe strada Troscotului, la numărul 17 în zona Vitan din sectorul 3 al orașului București. În vecinătatea complexului locativ sunt supermarketuri, funcționează magazine, farmacii, saloane de înfrumusețare și sunt săli de fitness, pentru copii sunt școli și grădinițe.

De la imobilele noi este acces facil către Parcul Titan și acces ușor și rapid către toate punctele de interes din capitală atât cu transport personal cât și cu mijloace de transport în comun și pe lângă casă circulă multe rute de autobuze și tramvai, iar la 450 de metri este stația de Metrou Mihai Bravu. De la locuințele noi până în Piața Unirii din București se parcurge o distanță de 3,6 km, până la Gara de Nord sunt 7 km, iar Aeroportul „Henri Coandă” se află la 21 km și sunt 14 km până la Aeroportul „Aurel Vlaicu”. Accesul către blocul de apartamente se face din Calea Vitan sau din Șoseaua Mihai Bravu.

Prezentarea complexului rezidențial excepțional

Proiectul locativ „Smart Boutique Apartments” prezintă un bloc locativ remarcabil, ce este construit într-un stil arhitectural elegant și clădirea de apartamente este proiectată cu un regim redus de înălțime și are un Parter plus 6 Etaje, dintre care etajele 5 și 6 sunt construite retrase. Imobilul este realizat cu aplicarea soluțiilor inovaționale de construcții și a ideilor de design performante, iar calitatea materialelor folosite este la cel mai înalt nivel. Fundația clădirii este responsabil realizată (de tip radier general) și imobilul are o structură de rezistență compusă din cadre din beton armat. Pereții exteriori și toate compartimentările interioare ale blocului de apartamente sunt realizate din cărămidă termo și fono eficientă de tip Porotherm. Cu polistiren Aucem este izolat pe exterior blocul locativ și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă. De clasă energetică „A” sunt alese ferestrele instalate, acestea au profil PVC cu 7 camere termice cu 3 foi de sticlă termopan, cu acoperire low-e și tratare UV. Casa scării din bloc este cu bun gust finisată, unde sunt placări cu ceramică de culoarea lemnului natural în combinație cu piatră naturală și pereții sunt tapetați, iar sistemul de iluminare este echipat cu senzori de mișcare și la casa scării este instalat un ascensor de ultimă generație, de un grad înalt de siguranță și funcționare sigură și silențioasă.

Ansamblul rezidențial „Smart Boutique Apartments” asigură transportul locatarilor cu locuri de parcare supraterane și locuri de parcare cu sistem Klaus. Toate drumurile de acces către blocul de apartamente sunt iluminate și asfaltate.

Apartamente elegante cu finisaje rafinat alese

Complexul de imobile „Smart Boutique Apartments” conține 23 de apartamente atent structurate cu 2, 4 sau 5 camere semidecomandat compartimentate. Locuințele au suprafețele funcțional proiectate și au mărimea de la 47,50 mp până la 246,20 mp. Se vând apartamentele complet finisate cu materiale de import, gresia și faianța sunt de producere italiană de la firma Marazzi sau Keros, parchetul este de marca Egger, pentru finisarea tavanelor și a pereților livingurilor, holurilor și a dormitoarelor sunt folosite vopselile lavabile. Și în apartamente ușile interioare instalate sunt din stejar înălbit cu balamale ascunse, iar la intrare sunt instalate uși din metal cu bolturi de siguranță. Toate instalațiile inginerești sunt realizate și sistemul termic este instalat prin pardoseală și este dotată câte o centrală termică proprie pentru fiecare unitate locativă, plus apartamentele dispun de sistem de aer condiționat. Toate apartamentele beneficiază de sistem SMART Home și blocul locativ are branșament la toate utilitățile orășenești.

Ansamblul rezidențial „Smart Boutique Apartments” este dezvoltat de către compania CBS Confort Development, pe site-ul căruia sunt afișate amănunțit toate avantajele proiectului, detaliile de finisare a apartamentelor, contactele managerilor și pe site-ul căruia aveți posibilitatea de a trece chiar de pe pagina noastră.

Acest proiect mai este numit și Smart Boutique, Smart Boutique Residence.

Unde se află Smart Boutique Apartments?

str. Troscotului, 17, zona Vitan, Sector 3, București.

Termen de finalizare Smart Boutique Apartments?

Smart Boutique Apartments – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Smart Boutique Apartments în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Smart Boutique Apartments din București?

Dezvoltătorul Smart Boutique Apartments este – CBZ Confort Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC