Previzualizare foto – fotografie originală aici

AXA Residence
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Luceafarului, 1, Giroc

Mai detaliat despre blocul

str. Luceafarului, 1, Giroc (AXA Residence)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

AXA Residence pe hartă Timișoara

str. Luceafarului, 1, Giroc

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, supermarket, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie și încălzire în pardoseală
🟧 Mijloace de transportautobuz, firobuz (troleibuz)
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară – loc de parcare gratuit
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitateacces securizat, videoInterfon
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul imobiliar „Axa Residence” este amplasat la limita între orașul Timișoara și comuna Giroc. Fiind situat foarte aproape de mijloacele de transport în comun acest complex are acces direct și rapid către toate punctele de interes.

Conceptul complexului imobiliar

Clădirea locativă „Axa Residence” dispune de un parter și are plus 3 etaje de apartamente. Structura de rezistență este realizată din cărămidă pe o carcasă din cadre din beton armat. Pentru fiecare apartament din acest complex locativ este prevăzut gratuit câte un loc de parcare suprateran. În incinta complexului locativ este organizat un parc privat cu suprafața generoasă de 4500 mp. De asemenea in complex sunt organizate locuri de relaxare și terenuri amenajate pentru joaca copiilor.

Apartamente și dotări

Toate apartamentele complexului locativ „Axa Residence” sunt decomandate și dispun de planificări cu 1-2-3 camere. Fiecare din acestea având un spațiu de depozitare și câte un balcon spațios. Apartamentele cu o cameră dispun de suprafața de 33,45 mp, apartamentele cu 2 camere sunt prezentate cu suprafața de 37 mp, 42 mp și 46 mp, iar locuințele cu 3 camere dispun de suprafața de 55 mp și 65 mp. Apartamentele amplasate la parterul casei pot fi vândute cu o parcelă de teren aferentă apartamentului, cu suprafața parcelei de 40 mp. Toate locuințele se predau cumpărătorilor absolut finisate în versiune – „La cheie”, cu materiale de calitate înaltă. Sunt placaje cu gresie și faianță porțelanată de producere italiană. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt oferite la alegerea beneficiarilor. Ușa instalată la intrare în fiecare apartament este de la firma Porta Doors, iar ușile de interior sunt produse în Germania. Tâmplăria exterioară are culoarea albă la interior și este de culoare antracit pentru exterior, și dispune de profil PVC și geam tripan (în trei rânduri de sticlă). Pentru încălzirea acestor locuințe este un cost redus la facturi, deoarece sistemul de încălzire este autonom pentru fiecare apartament, care este echipat cu câte o centrală termică în condensații, sistemul de încălzire este efectuat prin pardoseală și este de la Rehau.

Sunt acceptate modalități de plată flexibile, în dependență de metoda de plată prețurile apartamentelor pot fi negociabile.

Mai multe materiale detaliate și alte informații utile despre imobile le puteți găsi pe site-ul complexului rezidențial „Axa Residence”.

Acest proiect mai este numit și AXA Residencial.

Unde se află AXA Residence?

str. Luceafarului, 1, Giroc.

Termen de finalizare AXA Residence?

AXA Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în AXA Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul AXA Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul AXA Residence este – AXA invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC