Previzualizare foto – fotografie originală aici

Amaireh West Park
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Lacului, zona Ciorogârla, Ilfov

Amaireh West Park pe hartă București

str. Lacului, zona Ciorogârla, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipuț
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri18
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe130 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul de locuințe „Amaireh West Park” se află localizat în partea sud-vestică față de municipiul București și se găsește pe strada Lacului în zona comunei Ciorogârla din județul Ilfov.

În apropierea caselor noi funcționează market-ul Mega Imege din Ciorogârla, la 1,7 km și se află Primăria, Poliția, este Oficiu Poștal, stadion și școală. Până la „Diwertiland Water Park” se ajunge în 10 minute cu mașina și sunt de parcurs circa 7 km. Nu departe de imobile se află stații ale mijloacelor de transport în comun pe unde circulă autobuze cu rute directe până la punctele de interes din București. De la complexul de locuințe „Amaireh West Park” până în Piața Unirii din București se parcurge o distanță de circa 17 – 18 km, până al Gara de Nord sunt aproximativ 16 km, iar Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni se află la 26 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” Băneasa sunt 24 km.

Despre casele amenajate în complex

Proiectul rezidențial „Amaireh West Park” este compus dintr-o comunitate de case particulare, de tip – „Single”. Regimul de înălțime al imobilelor este de câte un Parter plus un Etaj și o Mansardă. Casele sunt construite foarte calitativ la cele mai înalte standarde de confort, cu o mare răspundere și cu respectarea tuturor normelor în vigoare. La realizarea imobilelor sunt folosite doar materiale durabile și structura constructivă a caselor este formată din cadre din beton armat cu toți pereții exteriori și cu toate compartimentările interioare zidite din cărămidă eficientă atât din punct de vedere termic cât și fonic de tip Porotherm. Pe exterior imobilele sunt fiabil termic izolare și dispun de fațade finisate cu tencuială decorativă. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la imobile are culoarea profilului gri antracit pe exterior și alb pe partea interioară, profilul este PVC și geamul instalat este de tip tripan cu trei foi. Acoperite sunt casele cu țiglă metalică de la Bilka.

Locuirile de parcare pentru transportul personal al locatarilor sunt proiectate terestre în curtea fiecărui imobil și/sau în garajul propriu acoperit. Curtea ansamblului de locuințe „Amaireh West Park” este de tip – închis cu controlul accesului și fiecare casă este îngrădită.

Detalii de finisare caselor

În complexul imobiliar „Amaireh West Park” este prevăzut un total de 18 imobile confortabile. Casele sunt perfect proiectate și au scheme excelente cu câte patru camere funcționale și logic poziționate pe nivelele caselor. Locuințele au câte 3 camere de baie și trei dormitoare, la parter dispun de un living spațios împreună cu spațiu de dinning și bucătăria, iar spațiul de la mansardă poate fi folosit atât în calitate de depozitare cât și pentru realizarea visului dedicat unui hobby sau ca o cameră pentru copii. Casele au câte o terasă (cu 2 ieșiri) și dispun de câte două balcoane. Suprafața unităților locative este de 130 mp și fiecare casă beneficiază de câte un teren propriu cu suprafața totală ce poate varia de 400 mp până la 500 mp, unde este amenajat verde gazon. La intrare în case sunt instalate uși de acces de clasa 3 de rezistență la foc. În locuințe toate caloriferele sunt instalate și conectate la instalațiile termice și la centrala termică proprie. De asemenea în case sunt montate toate prizele (modulare) și sunt conduse toate instalațiile electrice și sanitare. Toate finisajele interioare ale imobilelor, inclusiv și toate obiectele sanitare din camerele de baie sunt oferite la alegerea viitorilor locatari și apoi sunt montate. Sistemul de alimentare cu apă ale caselor este individual și acestea dispun de puț propriu. Toate proprietățile rezidențiale sunt racordate la utilități, la sistemul de alimentare cu curent electric și la rețeaua de asigurare cu gaze naturale.

Sunteți așteptați cu drag la o vizionare a imobilelor noi din complexul rezidențial „Amaireh West Park”, pentru a vedea toate facilitățile locuințelor și pentru contacte, rezervări și programări la vizionări, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului rezidențial.

Acest proiect mai este numit și Amaireh West Residence.

Unde se află Amaireh West Park?

str. Lacului, zona Ciorogârla, Ilfov.

Termen de finalizare Amaireh West Park?

Vila 1, Vila 2, Vila 3, Vila 4, Vila 5, Vila 6, Vila 7, Vila 8, Vila 9, Vila 10, Vila 11, Vila 12, Vila 13, Vila 14, Vila 15, Vila 16, Vila 17, Vila 18, Vila 19, Vila 20, Vila 21, Vila 22, Vila 23, Vila 24, Vila 25, Vila 26, Vila 27, Vila 28 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Amaireh West Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Amaireh West Park din București?

Dezvoltătorul Amaireh West Park este – Amaireh Grup.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC