Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Ewe Residence
în Domnești

Vile
de la ‍130 000 €
Prețul / m2
de la ‍818 € +TVA
Adresă
str. Fortului, Domnesti, Ilfov

Schițe și prețuri în Ewe Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 februarie 2024
Vile
159 m2
de la ‍818 € +TVA / m2de la ‍130 000 € +TVA

Ewe Residence pe hartă Domnești

str. Fortului, Domnesti, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportmicrobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr clădiri42 vile duplex
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E+Pod
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere,
🟧 Suprafața locuințe159 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul locativ „Ewe Residence” se află pe strada Fortului în comuna Domnești din județul Ilfov. Casele sunt construite într-o zonă liniștită și totodată apropiată de centrul capitalei, până unde sunt de parcurs aproximativ 14 km. În apropiere de complexul rezidențial circulă mijloace de transport în comun și până la Gara de Nord din București se ajunge parcurgând 16,4 km, sunt 24,7 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” și 25,6 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea proiectului imobiliar

Pe un teren cu suprafața de 15 000 mp se află dezvoltat ansamblul de locuințe „eWe Residence” și acesta se compune din case de tip Duplex. Imobilele dispun de un regim de înălțime cu un Parter plus un Etaj și Pod și au corpuri construite independente unul față de altul, ce asigură un grad înalt de rezistență a construcțiilor. Structura de rezistență a imobilelor constă din cadre din beton armat și pereți din cărămidă Soceram, între etaj și pod casele sunt izolate cu un sistem din vată minerală, iar pereții perimetrali exteriori dispun de un sistem de izolare termică de 10 cm grosime peste care este aplicat un strat de finisaj din tencuială siliconică de culoarea albă elegant combinată cu culoarea gri, ce perfect se combină cu culoarea țiglei acoperișurilor, ce sunt realizate cu sistem Bilka. Ferestre caselor sunt din profil PVC de marca Salamander au 7 camere termice și geam termopan și au instalată feronerie de la Roto. Vilele dispun de trepte exterioare de acces formate din granit, iar aleile și trotuarele ce duc către intrare sunt pavate. În curți sunt spații verzi plantate cu gazon și arbuști ornamentali peisagistic amenajați. Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane.

Casele au instalate și alarme pentru siguranță și accesul în incinta complexului este controlat, plus la intrare în incinta cartierului de case este instalată barieră de acces cu Led, ce are lungimea de 6 metri. Drumul interior din complexul locativ este betonat cu beton B400, elicopterizat și iluminat, astfel accesul către case se face pe drum curat și iluminat. Precum și strada de acces către locuințele complexului imobiliar „eWe Residence” este amenajată și asfaltată și se unește cu șoseaua de centură.

Descrierea vilelor

In total în incinta proiectului de locuințe „eWe Residence” sunt concepute 42 unități locative de tip – Duplex, ce sunt dezvoltate în două faze. Fiecare vilă este îngrădite cu gard și beneficiază de porți instalate. Toate casele facilită de curți personale cu suprafața de 250 mp, unde sunt organizate câte două locuri de parcare exterioare. Imobilele sunt perfect proiectate cu scheme funcționale cu 4 camere și 3 băi și dispun de suprafețele total construiți de 159 mp, unde 125 mp sunt utili. La parterul fiecărei case se află living-ul, bucătăria, camera de baie, este o cameră tehnică, sunt 2 terase și două holuri de acces, iar la etaj sunt 2 dormitoare, un birou (la fel poate fi folosit ca dormitor), sunt 2 camere de baie și un hol. Podul caselor are suprafața aproximativ de 50 mp și spațiul este deschis fără compartimentări și vă poate servi în calitate de spațiu pentru depozitare. Vilele dispun de balcoane finisate cu balustrade din sticlă securizată.

Casele se predau în folosință finisate „La cheie” și finisajele interioare (gresia, faianța, parchetul și ușile) pot fi alese de către cumpărători. Sunt realizate toate sistemele inginerești, sunt dotate centrale termice proprii și toate instalațiile sunt de calitate superioară. În case este internet și cablu TV de la operatorul RDS. Complexul locativ are branșament la sistemul de alimentare cu curent electric, este racordat la gaze naturale, are apă și sistem de canalizare.

Ansamblul de locuințe „eWe Residence” este dezvoltat de către Group Skoda Team Services și este construit la cele mai înalta nivele de standard și confort.

Vă invităm, să treceți pe site-ul web al complexului locativ „eWe Residence”, unde sunt prezentate mai multe informații și de pe care vă puteți programa la o vizionare.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Ewe Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Acest proiect mai este numit și Ewe Residence Domnesti.

Unde se află Ewe Residence?

str. Fortului, Domnesti, Ilfov.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Ewe Residence din Domnești?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă m² în Ewe Residence?

M² în acest complex costă de la ‍818 € +TVA.

Termen de finalizare Ewe Residence?

vila 1, Faza 2, vila 2, vila 3, vila 4, vila 5, vila 6, vila 7, vila 8, vila 9, vila 10, vila 11, vila 12, vila 13, vila 14, vila 15 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC