Previzualizare foto – fotografie originală aici

Satul Olandez
în Giurgiu

Case
de la ‍190 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 507 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Săbareni, 48, sat Bâcu, comuna Joița, Giurgiu

Schițe și prețuri în Satul Olandez

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 6 februarie 2024
Case
126 m2
de la ‍1 508 € +TVA / m2de la ‍190 000 € +TVA

Satul Olandez pe hartă Giurgiu

str. Săbareni, 48, sat Bâcu, comuna Joița, Giurgiu

Plata în rate la Satul Olandez

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Satul Olandez

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţicentru de echitație, microferma pedagocică, parc, teren sport
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP/P+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase individuale și case triplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe110–182 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect amplasat cu capitala învecinat

Ansamblul rezidențial „Satul Olandez” se află localizat într-o zonă ecologic curată și foarte liniștită, ce perfect se potrivește pentru a trăi o viață fericită. Locuințele noi sunt dezvoltate pe strada Săbăreni, numărul 48, în satul Bâcu din comuna Joița, județul Giurgiu. Pe o rază de până la un kilometru față de casele complexului locativ funcționează magazine, sunt cafenele, este farmacie și sunt de parcurs circa 1300 de metri până la supermarketul Mega Image Joița. Sunt de parcurs 2,5 km până la Primăria din Joița și 2,8 km până la Policlinica comunei Joița. De la casele noi este o distanță de 2,6 km până la Grădinița lui Andrei din satul Bâcu și sunt 4 km până la Școala Gimnazială Nr. 1 din comuna Joița.

În proximitatea locuințelor noi circulă autobuze și este ușor de ajuns până în orașul București. Casele noi sunt construite în apropiere de A1 și la numai 7 km față de Centura de Vest a Bucureștiului. Până la Piața Unirii din capitală sunt de parcurs 22 km, Gara de Nord din București se află la 24 km și sunt de parcurs nu mai mult de 25 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar Aeroportul Internațional din Băneasa se află la o distanță de aproximativ 22 km.

Caracteristici tehnice și prezentarea complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Satul Olandez” este o comunitate locativă unică, unde sunt construite case private/individuale și locuințe de tip Triplex. Unitățile locative sunt construite cu câte un Parter și disponibile sunt case cu un Parter plus un Etaj. Structura constructivă a imobilelor este compusă din cadre din beton armat și toate imobilele au pereții exteriori zidiți din cărămidă termic și fonic eficientă la fel ca și toate compartimentările interioare. Pereții exteriori sunt calitativ izolați termic și sunt finisați cu tencuială decorativă. Ferestrele instalate sunt de calitate înaltă și au geam termopan. În incinta complexului este plantat un parc privat, ce se desfășoară pe o suprafață de 15 000 mp și există amenajat un teren de sport generos cu echipamente moderne, pentru copii există o zonă specială amenajată modern cu o mulțime de locuri de joacă interesante și pentru rezidenți este o zonă pentru picnic. De asemenea ansamblul rezidențial dispune de un centru de echitație și are o microfermă pedagogică.

Despre case, finisaje și utilaje

Disponibile în vânzare în complexul locativ „Satul Olandez” sunt prezentate case cu 3, 4 sau 5 camere, ce sunt excelent compartimentate și au suprafețele de la 109,58 mp și până la 182 mp. La parterul caselor este camera de zi legată de bucătăria deschisă, iar la etaj se află câte 2 sau 3 dormitoare, cu două camere de baie și este un spațiu, ce poate fi amenajat ca birou sau pentru sport și hobby, la fel în case este dedicat spațiu pentru spălătorie și sub scară este organizat un spațiu pentru depozitare. Toate imobilele beneficiază de terase exterioare și facilită de generoase grădini personale. Se vând casele finisate și utilate complet. Este instalată câte o centrală termică proprie cu funcționare pe gaze și instalațiile termice sunt montate prin pardoseală. Toate utilitățile generale sunt conduse până la parcele și sunt racordate la locuințe, astfel fiecare casă se predă în exploatare cu branșament la sistemul de gaze naturale și la sistemul de canalizare (prin fose ecologice individuale fiecărei proprietăți locative), este asigurată cu electricitate și se alimentează cu apă curentă. Apa epurată din sistemul de canalizare al complexului locativ este curățată și folosită pentru irigarea gazonului. În case este internet prin fibră optică și TV.

Dezvoltatorul complexului rezidențial „Satul Olandez” acceptă plata în rate pe o perioadă de până la 4 ani (fără de dobândă). Sunteți așteptați să vizitați site-ul Dezvoltatorului complexului rezidențial „Satul Olandez” pentru a afla mai multe informații despre finisarea caselor și a primi o consultanță în privința disponibilităților și achiziționărilor imobilelor.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Satul Olandez?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Complexuri rezidențiale populare
Acest proiect mai este numit și Satul Olandez Giurgiu.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Satul Olandez din Giurgiu?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă m² în Satul Olandez?

M² în acest complex costă de la ‍1 507 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Satul Olandez în Giurgiu?

Modalități de plata în Satul Olandez: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Satul Olandez?

Casa Narcisa, Casa Iris, Casa Crinul – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC