Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Florilor Villa
în București

Prețul / m2
de la ‍832 €
pe ‍222 €
Dezvoltator
Adresa
str. Teiului, 19, Domnești, Ilfov

Schițe și prețuri în Florilor Villa

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 16 februarie
Vile
de la 155 m2de la ‍832 € / m2de la ‍129 000 €

Florilor Villa pe hartă București

str. Teiului, 19, Domnești, Ilfov

Etape dezvoltare

Florilor Villa
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Florilor Villa

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţi loc de joacă copii
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente22 vile
Parcareterestră
Regim inalțimeP+1E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilvile înșiruite
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente144 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare ideală

Complexul imobiliar „Florilor Villa” este localizat într-o zonă înverzită și asigurată cu mult aer curat. Casele se află construite pe strada Teiului, la numărul 19, în comuna Domnești, județul Ilfov. De la complexul de locuințe este acces către două străzi și intrarea în complexul rezidențial se face din strada Crăiței, iar ieșirea este către strada Teiului.

De la casele noi până la market-ul Mega Image se ajunge pe jos parcurgând 2,4 km, Școala Gimnazială din Domnești „Gheorghe Corneliu” se află la o distanță de 2,7 km față de complexul locativ, iar la circa 2 km se află localizat Stadionul „FC Domnești”.

În apropiere de case circulă autobuze și până în Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de 15,9 km, Gara de Nord din capitală se află la 16,6 km, Aeroportul din Otopeni este localizat la 28,8 km față de imobilele „Florilor Villa”, iar până la Aeroportul din Băneasa se parcurg 21,1 km.

Prezentare ansamblului rezidențial privat

Ansamblul rezidențial „Florilor Villa” este compus din vile individuale. Casele sunt proiectate cu regimuri de înălțime egale și fiecare are un Parter și un Etaj.

Absolut toate materialele de construcții folosite la realizarea vilelor garantat sunt de calitate superioară și dispun de certificate de calitate. Imobilele sunt construite pe fundații de tip radier cu stâlpi din beton armat și cărămida este folosită pentru construcția pereților exterior și pentru zidăria compartimentărilor interioare. Fundațiile și pereții sunt construiți separat pentru fiecare casă și sistemul de izolare termică este format din plăci montate continuu pe pereții exteriori, ce au două rânduri de cărămidă porotherm de 29 cm. Și distanța între pereții exteriori între case este de 30 mm.

În curtea complexului este organizat un loc de joacă special echipat cu tobogane pentru copii și toate locurile de parcare din complex sunt prevăzute supraterane (poziționate în fața caselor). Întreg terenul ansamblului rezidențial dispune de sistem de iluminat public personal și este asigurat acces securizat în incinta complexului „Florilor Villa”.

Detalii de amenajare a vilelor

Complexul de case „Florilor Villa” prezintă 22 de vile moderne cu scheme funcționale cu 4 camere și cu suprafața care începe de la 144 mp. La Parterul caselor se ală proiectat un living generos, este o cameră de baie și se află bucătăria, iar la etaj este proiectată încă o cameră de baie, o debara și sunt 3 dormitoare (două dintre care facilită de ieșire la balcon). Fiecare vilă este îngrădită, este complet finisată, are curte amenajată și dispune de câte 3 locuri de parcare supraterane.

Interioarele caselor sunt placate cu parchet, gresie, faianță și vopseli lavabile pe pereți și pe tavane. Fiecare cumpărător are posibilitatea de a alege culoarea finisajelor dintr-o gamă variată de materiale de calitate superioară. Toate ușile interioare și ușa de la intrare sunt instalate. Toate camerele de baie sunt complet utilate și beneficiază de obiecte sanitare dotate. Sistemul de încălzire este individual pentru fiecare locuință și casele se predau cu calorifere instalate și centrele termice montate. Sistemul electric este completat și toate instalațiile electrice sunt dotate, sunt prize și întrerupătoare, inclusiv și de curent slab și în case este internet și TV.

Întreg cartierul locativ este complet racordat la utilități și în fiecare casă este branșament la apă, gaz, curent electric și la sistemul de canalizare de la rețeaua publică și sunt acordate servicii de salubritate.

Pentru achiziționarea unei vile există posibilitatea de a profita de rate direct de la Dezvoltator, sunt acceptate creditele bancare sau plata cash. La momentul predării cheilor de la locuința Dumneavoastră primiți și cartea tehnică a casei și absolut toate etapele de construcției a fiecărei vile sunt fotografiate pentru a verifica calitatea manoperei și a materialelor folosite.

Vă rugăm, să accesați pagina web a complexului rezidențial „Florilor Villa”, unde sunt afișate toate etapele de construcție și cu siguranță găsiți informații depline despre materialele folosite, finisajele, echipajele, despre metodele de cumpărare și unde sunt afișate toate contactele directe către agenții Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Florilor Villa?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Vile Domnești.

Unde se afla Florilor Villa?

str. Teiului, 19, Domnești, Ilfov.

Cât costă metru pătrat în Florilor Villa?

Metru pătrat în acest complex costă de la 832 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Florilor Villa în București?

Modalități de plata în Florilor Villa: Noua Casă (Prima casă), Rate la dezvoltator, Plata integrală, Credit imobiliar.

Termen de finalizare Florilor Villa?

Florilor Villa – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC