Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Florilor Villa
în Domnești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Teiului, 19, Domnești, Ilfov

Florilor Villa pe hartă Domnești

str. Teiului, 19, Domnești, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţi loc de joacă copii
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri21 vile
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilvile înșiruite
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe144 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare ideală

Complexul imobiliar „Florilor Villa” este localizat într-o zonă înverzită și asigurată cu mult aer curat. Casele se află construite pe strada Teiului, la numărul 19, în comuna Domnești, județul Ilfov. De la complexul de locuințe este acces către două străzi și intrarea în complexul rezidențial se face din strada Crăiței, iar ieșirea este către strada Teiului.

De la casele noi până la market-ul Mega Image se ajunge pe jos parcurgând 2,4 km, Școala Gimnazială din Domnești „Gheorghe Corneliu” se află la o distanță de 2,7 km față de complexul locativ, iar la circa 2 km se află localizat Stadionul „FC Domnești”.

În apropiere de case circulă autobuze și până în Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de 15,9 km, Gara de Nord din capitală se află la 16,6 km, Aeroportul din Otopeni este localizat la 28,8 km față de imobilele „Florilor Villa”, iar până la Aeroportul din Băneasa se parcurg 21,1 km.

Prezentare ansamblului rezidențial privat

Ansamblul rezidențial „Florilor Villa” este compus din vile individuale. Casele sunt proiectate cu regimuri de înălțime egale și fiecare are un Parter și un Etaj.

Absolut toate materialele de construcții folosite la realizarea vilelor garantat sunt de calitate superioară și dispun de certificate de calitate. Imobilele sunt construite pe fundații de tip radier cu stâlpi din beton armat și cărămida este folosită pentru construcția pereților exterior și pentru zidăria compartimentărilor interioare. Fundațiile și pereții sunt construiți separat pentru fiecare casă și sistemul de izolare termică este format din plăci montate continuu pe pereții exteriori, ce au două rânduri de cărămidă porotherm de 29 cm. Și distanța între pereții exteriori între case este de 30 mm.

În curtea complexului este organizat un loc de joacă special echipat cu tobogane pentru copii și toate locurile de parcare din complex sunt prevăzute supraterane (poziționate în fața caselor). Întreg terenul ansamblului rezidențial dispune de sistem de iluminat public personal și este asigurat acces securizat în incinta complexului „Florilor Villa”.

Detalii de amenajare a vilelor

Complexul de case „Florilor Villa” prezintă 22 de vile moderne cu scheme funcționale cu 4 camere și cu suprafața care începe de la 144 mp. La Parterul caselor se ală proiectat un living generos, este o cameră de baie și se află bucătăria, iar la etaj este proiectată încă o cameră de baie, o debara și sunt 3 dormitoare (două dintre care facilită de ieșire la balcon). Fiecare vilă este îngrădită, este complet finisată, are curte amenajată și dispune de câte 3 locuri de parcare supraterane.

Interioarele caselor sunt placate cu parchet, gresie, faianță și vopseli lavabile pe pereți și pe tavane. Fiecare cumpărător are posibilitatea de a alege culoarea finisajelor dintr-o gamă variată de materiale de calitate superioară. Toate ușile interioare și ușa de la intrare sunt instalate. Toate camerele de baie sunt complet utilate și beneficiază de obiecte sanitare dotate. Sistemul de încălzire este individual pentru fiecare locuință și casele se predau cu calorifere instalate și centrele termice montate. Sistemul electric este completat și toate instalațiile electrice sunt dotate, sunt prize și întrerupătoare, inclusiv și de curent slab și în case este internet și TV.

Întreg cartierul locativ este complet racordat la utilități și în fiecare casă este branșament la apă, gaz, curent electric și la sistemul de canalizare de la rețeaua publică și sunt acordate servicii de salubritate.

Pentru achiziționarea unei vile există posibilitatea de a profita de rate direct de la Dezvoltator, sunt acceptate creditele bancare sau plata cash. La momentul predării cheilor de la locuința Dumneavoastră primiți și cartea tehnică a casei și absolut toate etapele de construcției a fiecărei vile sunt fotografiate pentru a verifica calitatea manoperei și a materialelor folosite.

Vă rugăm, să accesați pagina web a complexului rezidențial „Florilor Villa”, unde sunt afișate toate etapele de construcție și cu siguranță găsiți informații depline despre materialele folosite, finisajele, echipajele, despre metodele de cumpărare și unde sunt afișate toate contactele directe către agenții Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Florilor Villa Domnești.

Unde se află Florilor Villa?

str. Teiului, 19, Domnești, Ilfov.

Termen de finalizare Florilor Villa?

Florilor Villa 1, Florilor Villa 2, Florilor Villa 3, Florilor Villa 4, Florilor Villa 5, Florilor Villa 6, Florilor Villa 7, Florilor Villa 8, Florilor Villa 9, Florilor Villa 10, Florilor Villa 11, Florilor Villa 12, Florilor Villa 13, Florilor Villa 14, Florilor Villa 15, Florilor Villa 16, Florilor Villa 17, Florilor Villa 18, Florilor Villa 19, Florilor Villa 20, Florilor Villa 21 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Florilor Villa în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Florilor Villa din Domnești?

Dezvoltătorul Florilor Villa este – Florilor Villa.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC