Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rezidențial Pinului
în București

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
Dragomiresti-Din Deal, Ilfov

Rezidențial Pinului pe hartă București

Dragomiresti-Din Deal, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică proprie VAILLANT 28 kw
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri16 case
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+E
🟧 Tip imobilcasă
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Suprafața locuințe110 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare complex

Așezarea ansamblului rezidențial „Pinului” este formidabilă pentru o viață confortabilă la liniște, natură și aer curat. Complexul se află amplasat imediat în apropiere de Pădurea Iliana din vestita pădure a Codrilor Vlăsiei. Casele locative sunt localizate pe strada Pinului, în comuna Dragomirești – Deal din județul Ilfov.

Prezentarea complexului și detalii tehnice

Ansamblul rezidențial „Pinului” este prezentat cu un cartier din 21 de case individuale, care sunt proiectate cu parter plus un etaj locativ și pod. Absolut toți pereții atât cei interiori cât și închiderile exterioare sunt construite din cărămidă. Între parter și etaj este o placă turnată din beton, la fel o astfel de placă este placă este turnată între etaj și pod. Din exterior pereții sunt placați cu polistiren cu grosimea de 10 cm și sunt parțial finisați cu piatră naturală și cu tencuială structurată, siliconată, de calitate superioară. Acoperișul caselor este efectuat din țiglă metalică și toate au prevăzută câte o ieșire, iar podul dispune de o izolație termică de 10 cm cu vată și cu folie din aluminiu. Scările de acces (exterioare), terasele și balcoanele sunt placate cu piatră de râu și dispun de balustrade montate efectuate din lemn. Ferestrele montate dispun de profil PVC „Veka” de culoarea nucului în 5 camere termice și au geamuri termopane cu plase împotriva insectelor instalate, plus glafurile exterioare la fel sunt montate, iar saceacurile sunt din lemn. Pentru fiecare imobil este oferit câte un tren cu suprafața de aproximativ de 250 mp și suprafața grădinii este de aproximativ – 170 mp, unde este un loc de parcare, sunt spații verzi cu pomi fructiferi, tuia, alte plante decorative, locuri de odihnă și cișmea. Vilele sunt îngrădite cu gard cu înălțimea de 2 metri - din lemn și au câte un stâlp de iluminat. De asemenea pe fața caselor sunt instalate corpuri de iluminat. Accesul către locuințe se efectuează printr-un drum privat care este iluminat și are lățimea de 7 metri.

Descrierea caselor

Casele sunt oferite cu suprafața construită de 160 mp, iar suprafața utilă de 110 mp și fiecare casă dispune de un balcon de 12 mp și de câte o terasă cu suprafața de 15 mp (terasa este acoperită cu șindrilă bituminoasă). Suprafața podului este de 35 mp utili unde poate fi amenajat un spațiu de joacă sau birou, înălțimea podului este de 200 cm. Fiecare locuință este finisată din interior cu parchet pe pardoseli, cu gresie și cu faianță parțial pe pereți. Obiectele sanitare sunt instalate în camerele de baie și toate ușile sunt instalate, precum și ușa de la intrare. Sunt dotate prizele și întrerupătoare și sunt montate toate instalațiile electrice și termice. Casele se încălzesc autonom prin centrale termice individuale Vaillant de 28 kw care sunt racordate la calorifere, acestea fiind din oțel. Scara interioară este efectuată din beton și este îmbrăcată în lemn masiv. Casele dispun de câte un put cu adâncimea de 33 metri cu hidrofor. Sistemul de canalizare a caselor este individual cu fosă vidanjabilă de 27 metri cubi. Locuințele au racordare individuală la sistemul de gazificare și la curent electric.

Pentru mai multe materiale, detalii, poze, schemele caselor, informații despre dezvoltator și despre toate metodele de plată acceptate sunteți invitat să vizitați pagina web a ansamblului rezidențial „Pinului”.

Acest proiect mai este numit și Pinului Rezidențial.

Unde se află Rezidențial Pinului?

Dragomiresti-Din Deal, Ilfov.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Rezidențial Pinului în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Rezidențial Pinului din București?

Dezvoltătorul Rezidențial Pinului este – Complex Rezidential Pinului.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC