Previzualizare foto – fotografie originală aici

Zen Residence
în Iași

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Vișan 46, zona Manta Roșie, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
str. Vișan 46, zona Manta Roșie, Iași (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil
Faza 2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Vișan 46, zona Manta Roșie, Iași (Bloc 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Zen Residence pe hartă Iași

str. Vișan 46, zona Manta Roșie, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica de apartament
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe29–57 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect amplasat și ușor de accesat

Ansamblul de locuințe „Zen Residence” este localizat în zona Bucium/Manta Roșie, pe strada Vișan, nr. 46 în orașul Iași. Blocurile rezidențiale sunt ideal localizate, deoarece sunt ferite de aglomerația urbană dar totodată sunt ușor accesibile și de la complex se ajunge foarte ușor către toate punctele importante din Iași. OMV Bucium se află la circa 400 de metri față de blocurile locative și acestea se învecinează cu Hotelul Bellaria. Nu departe funcționează grădinițe, școli, licee și colegii, iar până la punctele comerciale din oraș se ajunge ușor și repede, Carrefour Market se află situat la o distanță de 2,9 km, unde se ajunge cu mașina într-o minută, până la centrele comerciale Palas Mall și Iulius Mall sunt circa 4,3 - 4,5 km, Selgros la 3,9 km, Egros la 3,4 km și 1,1 km până la magazinul JYSK.

De la blocurile locative „Zen Residence” se ajunge pe jos în doar 5 minute până la stațiile cu mijloace de transport în comun din Șoseaua Bucium și Bulevardul Poitiers, pe unde circulă multe rute de autobuz către toate zonele orașului Iași. În 7 minute se ajunge până în centrul orașului Iași și se parcurg în jur la 6 km până la Gara din Iași, iar Aeroportul se află la 9,5 km.

Caracteristici tehnice și detalii de amenajare a complexului

Ansamblul imobiliar „Zen Residence” se formează din trei blocuri rezidențiale, toate cu aspecte ultramoderne, luminoase și foarte atractive. Imobilele au regimuri egale de înălțime și dispun de câte un Parter plus 3 Etaje. Clădirile de apartamente sunt construite cu o mare atenție și seriozitate, doar din materiale durabile, de calitate superioară, cu utilizarea tehnologiilor inovative și soluțiilor moderne.

Structura de rezistență a blocurilor se bazează pe fundații de tip talpă și elevații din beton armat de tip C16/20 și C20/25 cu oțel de tip PC52, OB37, STPB. Structura de sprijin a imobilelor constă din 5 tronsoane de piloni forați cu diametrul de 60 cm și cu o lungime de încastrare de 12 metri. Toate închiderile exterioare și compartimentările interioare ale blocurilor sunt realizate din zidărie din cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fonic. Și grosimea sistemului de izolare termică exterioară este de 10 cm de polistiren peste care este aplicat sistemul de finisare cu tencuială decorativă și placaje cu piatră. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la blocuri este cu profil PVC de 70 mm cu 5 camere de izolare termică de la firma Gealan și are geam termopan cu 2 foi de sticlă.

La intrare în fiecare bloc locativ este instalat interfon și accesul în complexul locativ este controlat. În fața blocurilor locative există organizat un teren special cu un total de 60 locuri de parcare supraterane. Străzile de acces către complexul de locuințe sunt amenajate, asfaltate și au sistem de iluminat stradal.

Finisajele și dotările apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Zen Residence” oferă în vânzare un total de 50 de unități locative decomandate și perfect compartimentate cu scheme funcționale cu una sau cu două camere cu suprafețele de la 29,25 mp până la 106,88 mp. Locuințele sunt poziționate foarte logic și permit rezidenților confort și intimitate, în primul bloc sunt prevăzute 14 apartamente, blocul 2 din complex găzduiește 22 de apartamente, iar în blocul 3 sunt proiectate 14 proprietăți locative.

Absolut toate apartamentele sunt oferite în vânzare complet finisate, unde sunt folosite materiale de calitate superioară: parchet în camere, gresie și faianță în băi și bucătării. Ușile de acces instalate la apartamente sunt alese cu clasa A de siguranță, iar ușile interioare sunt confecționate din MDF de clasă Premium. Blocurile sanitare sunt complet finisate, au instalațiile sanitare instalate și toate obiectele sanitare sunt dotate și montate. Cu cabluri din cupru este realizat întreg sistemul electric și cablajul este instalat în tuburi de protecție din PVC ignifug și plus tot aparatajul electric este dotat și instalat. Este instalată câte o centrală termică de apartament cu puterea de 24 KW, ce funcționează pe gaz și este conectată la radiatoarele din încăperi, ce sunt ideal dimensionate, plus toate instalațiile termice sunt din țevi Pex (cu tub de protecție) îngropate în pardoseală.

Toate locuințele sunt racordate la sistemul de canalizare din oraș și sunt branșate la sistemele de alimentare cu apă, gaz și curent electric, iar toate contoarele și apometrele se află instalate pe spațiile comune din casa scării. Apartamentele dispun de CATV și internet.

Pentru a rezerva și a achiziționa cât mai repede un apartament nou, vă invităm să treceți pe website-ul ansamblului de locuințe „Zen Residence”, unde sunteți așteptați de echipa de profesioniști, care vă va ajuta să alegeți cea mai bună locuință și vă va consulta cu toate detaliile necesare.

Acest proiect mai este numit și ZenVille.

Unde se află Zen Residence?

str. Vișan 46, zona Manta Roșie, Iași.

Termen de finalizare Zen Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Zen Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Zen Residence din Iași?

Dezvoltătorul Zen Residence este – Zen Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC