Previzualizare foto – fotografie originală aici

Colina Viilor
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Fundac Grigore Sturdza, zona Vișan, Iași

Colina Viilor pe hartă Iași

str. Fundac Grigore Sturdza, zona Vișan, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri10 case duplex
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Tip imobilcase duplex
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație la liniște, verdeață și aer curat

În una din zonele verzi și liniștite din apropierea orașului Iași – în satul Vișan se află localizat ansamblul rezidențial „Colina Viilor”. Casele sunt situate pe strada Fundac Grigore Sturdza, în comuna Bârnova, județul Iași.

Chiar dacă cartierul rezidențial se află construit în lanul naturii, imediat lângă complexul de locuințe „Colina Viilor” funcționează minimarket-ul Moft și este farmacia VISANPHARM. Iar la doar 800 de metri față de casele locative se află o comoară arhitecturală – Castelul Grecilor. Și la o distanță de 1,6 km (pe jos) se află sala sportivă „Club ReStart”, la 2,6 km pietonal funcționează Școala „Veronica Micle” și Grădinița Excellence (cu mașina 10 minute). Centrele comerciale: Palas Mall și Iulius Mall se află localizate la o distanță de aproximativ 8 - 9 km, unde cu mașina se ajunge în 15-20 de minute și sunt de făcut doar 10 minute până la hipermarket-ul Carrefour Felicia.

Iar până la stațiile de transport public sunt de parcurs doar 200 de metri de la complex. Distanța până în centrul orașului Iași este de 10,8 km, până la Gară sunt de parcurs circa 11,1 km și Aeroportul Internațional din Iași se află la 14,1 km.

Descriere generală a complexului de case

Ansamblul rezidențial „Colina Viilor” se compune din case locative moderne proiectate și construite de tip – Duplex (două locuințe cu ieșiri separate într-o casă cu un singur perete comun). Casele sunt construite cu un Parter plus un Etaj.

Structura construcțiilor este realizată din cadre din beton armat și se bazează pe o fundație din beton și cuzinet din beton armat. Toate închiderile exterioare și pereții interiori sunt realizați din cărămidă termo eficientă Brikston cu grosimea de 30 cm pe perimetru. Plus din partea exterioară toate casele sunt placate cu un termo sistem de grosimea de 100 mm din polistiren cu densitatea de EPS 80 și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă Caparol cu fibră de carbon Kober și cu obiecte de finisare și decor din lemn perfect combinate cu culorile maro, bej și gri a tencuielii. Cu 5 camere de izolare termică este instalată tâmplăria exterioară la case și dispune de 3 foi de sticlă termopană de tip „four season” cu argon și filtru UF, profilul este de la Veka 72.

În complexul rezidențial „Colina Viilor” toate locurile de parcare sunt organizate supraterane, sunt delimitate și sunt pavate precum și aleile pietonale la fel sunt pavate și spațiile adiacente sunt îngrijite, iar teritoriul complexului este complet îngrădit și fiecare casă este delimitată cu gard din lemn de vecin și oferă confort și intimitate nu numai în interior dar și în curtea personală.

Drumul de acces către cartierul rezidențial este asfaltat, iluminat și lățimea drumului este de 9 metri.

Detaliile caselor

Ansamblul rezidențial „Colina Viilor” dispune de un număr total de 10 case. Fiecare locuință este proiectată cu suprafața totală de 100 mp și dispune de scheme confortabile și funcționale cu 4 camere și două camere de baie, cu terasă și balcon. La parterul fiecărei case se află un living spațios, bucătărie, blocul sanitar, casa scării cu scară din lemn și ieșirea la terasa exterioară, iar la etaj sunt proiectate trei dormitoare, un balcon spațios de tip – deschis (ce are balustrade din lemn instalate), este o cameră de baie și un spațiu de depozitare.

Casele sunt oferite în vânzare – „la cheie” și sunt complet finisate, utilate și echipate. La dorința fiecărui cumpărător proprietățile imobiliare pot fi personalizate. Casele sunt echipate cu centrală termică proprie și în locuințe sunt dotate și montate toate instalațiile termice plus acestea dispun de distribuitoare. Iar toate instalațiile electrice din case sunt de producere germană de firma Schneider.

Sistemul de canalizare este racordat la Apa Vital plus este apă și apometrele sunt instalate, sunt contoare la gaz și pentru controlul curentului electric. Precum și în case este internet prin fibră optică.

Sunteți așteptați cu o vizită la imobilele noi, iar de pe site-ul complexului locativ „Colina Viilor” puteți lua legătură cu consultanții de la care aflați mult mai multe facilități și despre toate avantajele caselor, anume de pe web site-ul complexului vă programați online în orice moment în ospeție la casa Dumneavoastră de vis.

Acest proiect mai este numit și Colina Viilor Residence.

Unde se află Colina Viilor?

str. Fundac Grigore Sturdza, zona Vișan, Iași.

Termen de finalizare Colina Viilor?

bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6, bloc 7, bloc 8, bloc 9, bloc 10 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Colina Viilor în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Colina Viilor din Iași?

Dezvoltătorul Colina Viilor este – Colina Viilor.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC