Previzualizare foto – fotografie originală aici

Vila Interact 4
în Timișoara

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Miksath Kalman, Dumbrăvița, Timiș

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 1
3 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2020
Bloc 2
3 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2020

Vila Interact 4 pe hartă Timișoara

str. Miksath Kalman, Dumbrăvița, Timiș

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Număr apartamente8
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Înălțime plafoaneP+2E
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața apartamente68.44 mp – 121.77 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial „Vila Interact 4 Residence” este localizat în comuna Dumbrăvița din județul Timișoara. Complexul se află amplasat într-o zonă foarte liniștită, în apropiere de pădure, dar unde sunt străzi asfaltate și toate utilitățile conduse. Din acest punct de amplasare este acces facil către transportul în comun. Nu departe de bloc se află magazine, supermarket-uri, restaurante. Este grădiniță, școală primară, liceu și multe alte puncte de interes pentru toți membrii familiei așa ca: săli de sport, terenuri de fotbal, bănci, benzinării și poșta română.

Descrierea complexului

Imobilul este realizat cu un parter și 2 etaje pe o fundație din beton și are o structură constructivă cu sâmburi, grinzi și pereți portanți din beton armat și zidărie efectuată din cărămidă Wienerbwrg cu grosimea de 30 cm, 25 cm și 11,5 cm. Între beton și cărămidă sunt aplicate hidroizolații, iar la pardoseli și elevație este izolare cu polistiren. Pentru exteriorul pereților la fel sunt folosite plăcile din polistiren cu grosimea de 10 cm, care oferă un nivel ridicat de izolare termică. Pereții sunt finisați cu tencuială decorativă de granulație 1,5 - 2 mm, colorată. Pentru acoperiș este folosit materialul lemnos și învelitoarea este din țiglă de beton. Tabla colorată este folosită la jgheaburi și coloane. Casa scării este finisată și dispune de balustrade. Tâmplăria exterioară dispune de geam tripan cu acoperire low-e și este realizată din profil PVC cu 7 camere. Plus sunt montate pervazurile interioare și cele exterioare. Pentru fiecare apartament este garantat câte un loc de parcare exterior. Clădirea din exterior dispune de supraveghere video. În curte sunt spații pavate, zone verzi amenajate, iluminat exterior și este acces către complexul locativ prin drum asfaltat.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul locativ „Vila Interact 4 Residence” are apartamente cu 2, 3 și 4 camere cu terasă foarte generoasă și balcoane cu balustrade. Pereții din interior sunt prelucrați cu tencuială mecanizată pe bază de ciment și glet și sunt finisați cu vopsea albă lavabilă, însă la solicitarea cumpărătorului culoarea pereților poate fi oferită la alegere. Pardoselile sunt turnate cu șapa elicopterizată, care este turnată mecanizat și face podelile perfect netede. Tavanele din camere sunt tencuite și/sau placate cu plăci din gips-carton. Pe pardoseli este placată gresia și parchetul laminat. Pe pereți parțial în bucătării și băi este placaj cu faianță. Sunt instalate toate ușile și sunt dotate toate obiectele sanitare pentru camerele de baie: vasul wc este suspendat, rezervor încastrat și capac, vană și lavoar cu baterii. Instalațiile electrice și termice sunt îngropate în pereți și se cuprind în șapa. Instalațiile electrice sunt conduse prin tub flexibil din pvc și sunt realizate din cupru, aluminiu sau ignifug. Este instalat tabloul de siguranță, sunt montate prizele și întrerupătoarele, sunt prize pentru TV și internet. Instalațiile termice conțin conducte formate din cupru izolat și distribuitoare, este dotată centrala termică și sunt instalate caloriferele. În apartamente este conectată apa, electricitatea, este gaz și canalizare.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Vila Interact 4” este Compania „Vreau Casa Noua”.

Sunt oferite posibilități de plată cu un avans mic și cu o susținere din partea Dezvoltatorului pentru imobiliare de la cele mai sigure bănci și pentru programul de creditare Prima Casă.

Pentru detalii suplimentare și informații complete despre locuințe, vă rugăm să accesați pagina web a ansamblului locativ „Vila Interact 4 Residence”.

Unde se afla Vila Interact 4?

str. Miksath Kalman, Dumbrăvița, Timiș.

Termen de finalizare Vila Interact 4?

Bloc 1, Bloc 2 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Vila Interact 4.

Cine este dezvoltatorul Vila Interact 4 în Timișoara?

Dezvoltator Vila Interact 4 – Vreau Casa Noua.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC