Previzualizare foto – fotografie originală aici

Vila Interact 4
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Miksath Kalman, Dumbrăvița, Timiș

Mai detaliat despre blocuri

str. Miksath Kalman, Dumbrăvița, Timiș (Bloc 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil
str. Miksath Kalman, Dumbrăvița, Timiș (Bloc 2)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Vila Interact 4 pe hartă Timișoara

str. Miksath Kalman, Dumbrăvița, Timiș

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente8
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Înălțime plafoaneP+2E
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe68.44–121.77 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial „Vila Interact 4 Residence” este localizat în comuna Dumbrăvița din județul Timișoara. Complexul se află amplasat într-o zonă foarte liniștită, în apropiere de pădure, dar unde sunt străzi asfaltate și toate utilitățile conduse. Din acest punct de amplasare este acces facil către transportul în comun. Nu departe de bloc se află magazine, supermarket-uri, restaurante. Este grădiniță, școală primară, liceu și multe alte puncte de interes pentru toți membrii familiei așa ca: săli de sport, terenuri de fotbal, bănci, benzinării și poșta română.

Descrierea complexului

Imobilul este realizat cu un parter și 2 etaje pe o fundație din beton și are o structură constructivă cu sâmburi, grinzi și pereți portanți din beton armat și zidărie efectuată din cărămidă Wienerbwrg cu grosimea de 30 cm, 25 cm și 11,5 cm. Între beton și cărămidă sunt aplicate hidroizolații, iar la pardoseli și elevație este izolare cu polistiren. Pentru exteriorul pereților la fel sunt folosite plăcile din polistiren cu grosimea de 10 cm, care oferă un nivel ridicat de izolare termică. Pereții sunt finisați cu tencuială decorativă de granulație 1,5 - 2 mm, colorată. Pentru acoperiș este folosit materialul lemnos și învelitoarea este din țiglă de beton. Tabla colorată este folosită la jgheaburi și coloane. Casa scării este finisată și dispune de balustrade. Tâmplăria exterioară dispune de geam tripan cu acoperire low-e și este realizată din profil PVC cu 7 camere. Plus sunt montate pervazurile interioare și cele exterioare. Pentru fiecare apartament este garantat câte un loc de parcare exterior. Clădirea din exterior dispune de supraveghere video. În curte sunt spații pavate, zone verzi amenajate, iluminat exterior și este acces către complexul locativ prin drum asfaltat.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul locativ „Vila Interact 4 Residence” are apartamente cu 2, 3 și 4 camere cu terasă foarte generoasă și balcoane cu balustrade. Pereții din interior sunt prelucrați cu tencuială mecanizată pe bază de ciment și glet și sunt finisați cu vopsea albă lavabilă, însă la solicitarea cumpărătorului culoarea pereților poate fi oferită la alegere. Pardoselile sunt turnate cu șapa elicopterizată, care este turnată mecanizat și face podelile perfect netede. Tavanele din camere sunt tencuite și/sau placate cu plăci din gips-carton. Pe pardoseli este placată gresia și parchetul laminat. Pe pereți parțial în bucătării și băi este placaj cu faianță. Sunt instalate toate ușile și sunt dotate toate obiectele sanitare pentru camerele de baie: vasul wc este suspendat, rezervor încastrat și capac, vană și lavoar cu baterii. Instalațiile electrice și termice sunt îngropate în pereți și se cuprind în șapa. Instalațiile electrice sunt conduse prin tub flexibil din pvc și sunt realizate din cupru, aluminiu sau ignifug. Este instalat tabloul de siguranță, sunt montate prizele și întrerupătoarele, sunt prize pentru TV și internet. Instalațiile termice conțin conducte formate din cupru izolat și distribuitoare, este dotată centrala termică și sunt instalate caloriferele. În apartamente este conectată apa, electricitatea, este gaz și canalizare.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Vila Interact 4” este Compania „Vreau Casa Noua”.

Sunt oferite posibilități de plată cu un avans mic și cu o susținere din partea Dezvoltatorului pentru imobiliare de la cele mai sigure bănci și pentru programul de creditare Prima Casă.

Pentru detalii suplimentare și informații complete despre locuințe, vă rugăm să accesați pagina web a ansamblului locativ „Vila Interact 4 Residence”.

Acest proiect mai este numit și Vila Interact Timiș.

Unde se află Vila Interact 4?

str. Miksath Kalman, Dumbrăvița, Timiș.

Termen de finalizare Vila Interact 4?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Vila Interact 4 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Vila Interact 4 din Timișoara?

Dezvoltătorul Vila Interact 4 este – Vreau Casa Noua.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC